Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 100 10
Call-Girls
115189
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Εδώ λοιπόν ισχύει το "περί ορέξεως"....Εχοντας διαβάσει διάφορα και πολύ κολακευτικά για την κοπέλα αποφάσισα να τη δοκιμάσω. Ψιλοαπογοητεύτηκα, αν και έπρεπε να το περιμένω, αφού προτιμάω ξεκάθαρα τα ψηλά, μοντελέ σώματα. Η Adel δεν είναι ψηλή φυσικά. Το ξέρουμε αυτό, μέτριο ανάστημα προς το κοντό. Το θέμα είναι ότι και η συμπεριφορά της ήταν περίεργη, προσπαθούσε να φανεί πολύ άνετη, αλλά δεν το είχε. Μάλλον αγενής θα έλεγα ότι ήταν...Άψογα αγγλικά, σε σχέση τουλάχιστον με ότι κυκλοφορεί, κώλος ποίημα και αρκετά γυμνασμένο κορμί. Στήθος όμως πεσμένο και μεσαίου μεγέθους, πρόσωπο, για μένα, εντελώς αδιάφορο. Κατέχει την τέχνη, αλλά εμένα δεν μου έβγαλε απολύτως τίποτα. κακή χημεία? Δεν το ξέρω. Ακόμα και η περίφημη πίπα της ήταν καλή, αλλά σε καμία περίπτωση κορυφαία. Δεν κλαίω τα λεφτά μου γιατί η κοπέλα το προσπαθεί αρκετά και, κυρίως, η τιμή είναι πάρα πολύ καλή. Οπότε? Καλό vfm, αλλά προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω και κάτι παραπάνω. Όσο δύσκολο κι αν είναι αυτή την εποχή με τα διάφορα που κυκλοφορούν. Όσο ζω, όμως, ελπίζω!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 22, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Φεβρουαρίου, 2016
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου. Ακριβώς τα ίδια ήθελα να γράψω και εγώ!
S
Sexynhsioths
25 Φεβρουαρίου, 2016
+1 και απο μένα. Ειχα πάρει duo πριν κάνα μήνα περίπου. Ανοίγω την πόρτα, η anya χαμογέλαστη, η adelina σαν να της σκότωσα την μάνα. Κάπως σε πάρομοιο mood σε όλη την φάση και ειχα ξενερώσει τελειως. Ειχα πει για δυορο και το διάλυσα στην ώρα. Πρεπει να αξιωθω να γράψω την κριτική..
D
dawsonjim
25 Φεβρουαρίου, 2016
Γράψτε τα όμως να γλυτώνει ο κόσμος.....Στο θρεντ της μας έχουν τρελάνει κάποιοι...τι μωρό, τι κωλάρα... δεν καταλαβαίνω, τόσο αγαπούληδες?
A
andyj66
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3