Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 139 10
Call-Girls
326020
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η συνάντηση με Ιολη έγινε πρόσφατα στο κέντρο. Το ραντεβού κλείστηκε πολύ εύκολα κ βουρ στο χοτελι.
Λοιπόν θα πω τις δικές μου εντυπώσεις από την κοπελα γιατί έχουν γραφτεί πολλά κ διαφορα. Εμφανισιακά η κοπελα σίγουρα δεν είναι μοντελο. Είναι γλυκιά στο πρόσωπο κ έχει ένα πολύ όμορφο σωμα με μικρο στήθος αλλά μ ένα πολύ ωραίο κωλαρακι. Είναι πολύ καθαρή κ περιποιημενη.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για τον αγωνα.
Τα δίνει όλα κ κοιτάει να σε ικανοποιήσει. Στοματικο καλό αλλά κ στο κυρίως πιάτο πολύ καλή συμμετοχή κ πρωτοβουλίες από μέρους της. Της αρέσει πολύ να την περιποιησε κ στο ανταποδίδει με το παραπανω..
Δεν σου τρώει χρόνο σε καμία περίπτωση. Κάναμε δύο γύρους κ στο τέλος αυτό που μου έμεινε είναι ικανοποίηση. Πέρασα πραγματικά όμορφα με ένα απλό κ καθημερινό κοριτσι.
Στο σοσιαλ κομμάτι είναι ευχάριστη κ χαμογελαστη κ ναζιάρα γενικα..
Αυτά τα λίγα από μενα. Λεπτομέρειες υπάρχουν αρκετές σε προηγούμενες κριτικες.
Λοιπόν θα πω τις δικές μου εντυπώσεις από την κοπελα γιατί έχουν γραφτεί πολλά κ διαφορα. Εμφανισιακά η κοπελα σίγουρα δεν είναι μοντελο. Είναι γλυκιά στο πρόσωπο κ έχει ένα πολύ όμορφο σωμα με μικρο στήθος αλλά μ ένα πολύ ωραίο κωλαρακι. Είναι πολύ καθαρή κ περιποιημενη.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για τον αγωνα.
Τα δίνει όλα κ κοιτάει να σε ικανοποιήσει. Στοματικο καλό αλλά κ στο κυρίως πιάτο πολύ καλή συμμετοχή κ πρωτοβουλίες από μέρους της. Της αρέσει πολύ να την περιποιησε κ στο ανταποδίδει με το παραπανω..
Δεν σου τρώει χρόνο σε καμία περίπτωση. Κάναμε δύο γύρους κ στο τέλος αυτό που μου έμεινε είναι ικανοποίηση. Πέρασα πραγματικά όμορφα με ένα απλό κ καθημερινό κοριτσι.
Στο σοσιαλ κομμάτι είναι ευχάριστη κ χαμογελαστη κ ναζιάρα γενικα..
Αυτά τα λίγα από μενα. Λεπτομέρειες υπάρχουν αρκετές σε προηγούμενες κριτικες.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
όχι επειδή είμαι μπροστά, αλλά ό,τι πιο σωστό έχει γραφτεί για το μπαζάκι.
για να μην πει κανείς ότι δεν τα γράφαμε δηλαδή...