Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 21 10
Call-Girls
37107
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ο τίτλος αφορά τις προσωπικές αναζητησεις που με την κοπέλα κατέληξαν σε ασφαλή και θετικά συμπεράσματα.
Αν και κλασσικός μιλφάκιας τον τελευταίο καιρό άρχισα να σκέφτομαι οτι οι επιδόσεις μου είχαν πέσει και σκέψεις οτι κατι δεν πάει καλά με το κάτω σύστημα με ειχαν στοιχειώσει.
Τελικά το κορίτσι με εκανε να καταλάβω οτι η καριέρα μου ως μιλφοκυνηγος έχει λήξει και απλά αρχίζει η καριέρα του πιπινολάτρη.![Μεγάλο χαμόγελο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smilebig2.png)
Μετά τον πρόλογο μου στο κυρίως.
Η συνεννόηση ευκολη με μνμτα και η κοπέλα συνεπέστατη στο προκαθορισμένο ραντεβού
Ανοιγοντας ειδα ενα ψηλό νταρντανόμουνο που απλα ηθελα να σκίσω.
κλασσικες ιστοριες καλωσορίσματος , γνωριμίας κλπ.
η πιπα της πολυ καλη για την ηλικια της και μαλιστα με πρωτοβουλιες, αντοχη σε στασεις και να δειχνει οτι το γουσταρει.
γενικά το πιπινι που θες να σκίζεις.
το μονο αρνητικό η τιμή αλλά όχι οτι κατα τη γνωμη μου δεν το αξιζει αλλά σε αυτούς τους καιρούς ειναι πολύ το 120 όταν κυκλοφορούν με 50, 60, 70 € περιπτωσεις αρκετα καλες και γαμευσημες.
Αλλα η τιμολογιακη πολιτικη ειναι δικη της υποθεση
Επίσης καλή στη κουβεντουλα και άνετη.
Θα τη ξανασυναντησα σιγουρα οταν τα οικονομικα μου το επιρεψουν.
Αν και κλασσικός μιλφάκιας τον τελευταίο καιρό άρχισα να σκέφτομαι οτι οι επιδόσεις μου είχαν πέσει και σκέψεις οτι κατι δεν πάει καλά με το κάτω σύστημα με ειχαν στοιχειώσει.
Τελικά το κορίτσι με εκανε να καταλάβω οτι η καριέρα μου ως μιλφοκυνηγος έχει λήξει και απλά αρχίζει η καριέρα του πιπινολάτρη.
![Μεγάλο χαμόγελο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smilebig2.png)
Μετά τον πρόλογο μου στο κυρίως.
Η συνεννόηση ευκολη με μνμτα και η κοπέλα συνεπέστατη στο προκαθορισμένο ραντεβού
Ανοιγοντας ειδα ενα ψηλό νταρντανόμουνο που απλα ηθελα να σκίσω.
κλασσικες ιστοριες καλωσορίσματος , γνωριμίας κλπ.
η πιπα της πολυ καλη για την ηλικια της και μαλιστα με πρωτοβουλιες, αντοχη σε στασεις και να δειχνει οτι το γουσταρει.
γενικά το πιπινι που θες να σκίζεις.
το μονο αρνητικό η τιμή αλλά όχι οτι κατα τη γνωμη μου δεν το αξιζει αλλά σε αυτούς τους καιρούς ειναι πολύ το 120 όταν κυκλοφορούν με 50, 60, 70 € περιπτωσεις αρκετα καλες και γαμευσημες.
Αλλα η τιμολογιακη πολιτικη ειναι δικη της υποθεση
Επίσης καλή στη κουβεντουλα και άνετη.
Θα τη ξανασυναντησα σιγουρα οταν τα οικονομικα μου το επιρεψουν.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα