Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 5 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Εμφανισιακά το σώμα της κοπέλας είναι πολύ κοντά σε αυτό που βλέπετε στις photos. Λέω πολύ κοντά γιατί δεν είναι γυμνασμένη, όπως φαίνεται. Επίσης ο κώλος είναι υποδεέστερος των photos. Το 25 που αναφέρεται ως ηλικία στο site, καθώς και το 1,70 απλά ξεχάστε τα. Η κοπέλα είναι 32+, γύρω στο 1,62. Το πρόσωπο είναι πολύ μέτριο και όντως Ασιατικό, έχει μισή καταγωγή από Κορέα όπως μου είπε. Δεν ρώτησα Βέρεια ή Νότια...Χαμόγελο
Ήρθε ντυμμένη με τζιν παντελόνι, πουλόβερ και μποτάκια. Καθαριότητα ΟΚ. Δεν έκανε μπάνιο όταν της πρότεινα, μου είπε ότι είχε κάνει, αλλά δεν με ενόχλησε κάτι. Η κοπέλλα μιλάει μόνο Αγγλικά σε καλό όμως επίπεδο.
Στον αγώνα : Μπήκε μέσα με μια ψυχρή συμπεριφορά, κάθισε και άρχισε να μου μιλάει για το DubaiMoney Mouth. Την άφησα κανα 5λεπτό και επειδή δεν έβλεπα προκοπή της είπα 2-3 πραγματάκια, κατάλαβε ότι μάλλον έχω πάει περισσότερες φορές από αυτήν εκεί και ξεκίνησε να μιλάει για το Bali. Είδα το κακό που ερχότανε (δεν έχω πάει και στο Bali...) και της πρότεινα να ξεκινήσουμε. Βγάζει από την τσάντα προφυλακτικά και ένα Durex Play. Την ρώτησα γιατί το Durex και μου λέει τον έχεις μεγάλο. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά δεν τον είχε δει μέχρι τότε, μάλλον με έκοψε από το ύψος...
Γλωσσόφιλα δίνει, δάχτυλο δεν αφήνει πουθενά και για κανέναν λόγο... Πίπα μέτρια και μέτριο γλύψιμο της γύρω περιοχής, την άφησα εκεί για κανα 15λεπτό και τελείωσα στο στόμα της μετά από προτροπή της.
Αφού μου μου εξήγησε για την πνευματικότητα (ναι καλά διαβάζετε, spirituality) των ανθρώπων, μου αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ήταν πεσμένη ψυχολογικά και δεν είχε την απόδοση που θα ήθελε. Το πρακτορείο είχε μειώσει την τιμή της από 130 σε 110 και αυτό σκότωσε την διάθεσή της (kill my mood) και πλέον αισθανόταν σαν robot (now I feel like a robot).Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Εκεί λοιπόν σκέφτηκα ότι ίσως ένας πραγματικός κύριος να της προσέφερε ένα εικοσάρικο για να αιστανθεί λίγο καλύτερα... Εννοείτε ότι δεν έκανα τέτοια νύξη γιατί και το deal (βάση της τιμής/προσφορά στο site) ήταν ξεκάθαρο και επίσης δεν μπορώ την κουτοπονηριά.
Έχοντας αποδεχτεί την ήττα μου και επειδή δεν μπορούσα να ακούω άλλο το παραλήρημά της, της πρότεινα να συνεχίσουμε. Κοιτάει το κινητό της και μου λέει ΟΚ έχουμε 20 λεπτά. Ξεκινάμε κάτι προκαταρκτικά και μετά από ένα 3λεπτο χτυπάει το κινητό της. Το σηκώνει και μου λέει είναι ο οδηγός, έχουμε ακόμα 10 λεπτά και πρέπει να ετοιμαστώ.Χμμμ; Της λέω τώρα δεν κοίταξες την ώρα και μου είπες ότι έχουμε 20 λεπτά? Ναι μου λέει, ο οδηγός με παίρνει 15 λεπτά πριν για να με ενημερώσει ότι σε 5 λεπτά θα πρέπει να αρχίσω να ετοιμάζομαι. Μιλάμε για twilight zone... Εκεί όπως καταλαβαίνετε σφύριξα και την λήξη του αγώνα.
Συμπερασματικά : Μέτριας εμφάνιση φαντασμένη milf, που προσπαθεί να πει ότι κάποια είναι και να φάει χρόνο. Πεταμένα λεφτά (110 για μια μέτρια πίπα). Εύκολα στο Top 3 των πιο αποτυχημένων συναντήσεων μου της τελευταίας 3ετίας.
Οδηγία προς ναυτιλομένους : αν συναντήσετε την κοπέλα μαζί με τα 110 (τα ζήτησε στην αρχή) δώστε της και ένα εικοσάρικο παραπάνω μήπως και φτίαξει ο ψυχισμός της και περάσετε καλύτερα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 06, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
110€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
old boy
Γλομπεο-Μύστης
90
Πόντοι:
25.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 HoneyVoskos, doc_lin, jimy.m. και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Φεβρουαρίου, 2016
αμα δωσεις το 20ρικο χαζούλη ακολουθεί και prive το κινητό της και ραντεβού εκτός γραφείου ...αν δώσεις 50ρικο θα σου προταθεί στο επόμενο ραντεβού ντούο με την συγκατοικο Κατερίνα ...είναι με πίστες η συγκεκριμένη κάθε φορά που χωνεις κερδίζεις ζωές και βλέπεις την επόμενη πίστα Καπέλο
09 Φεβρουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ωραίος...
09 Φεβρουαρίου, 2016
Συναγωνιστή με την συγκεκριμένη δεν θέλησα να δω ούτε το τέλος της πρώτης πίστας...
Οπως καταλαβαίνεις δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι επόμενες.
Καπέλο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3