Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 8 10
Call-Girls
11360
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Διαβάζοντας τις κριτικές των 2 φίλων ποιο κάτω μπήκα και εγώ στο πειρασμο να πάρω μια ψιλή κοπέλα με γυμνασμένο σώμα...και άφησα το Κατερινάκι το οποιο φαίνεται πολλά υποσχόμενο...
Θέλοντας να είμαι αντικειμενικός θα πω ότι η κοπέλα είναι όντως ψιλή και έχει παρα πολύ γλυκα χαρακτηριστικά..εκεί όμως που δεν υπάρχει η παραμικρή σχέση είναι στο σώμα...δυστυχώς έχεις τουλάχιστον 8/10 κιλά πάνω από τις φωτογραφίες...και λυπάμαι γιατί έχω πάρει κοπέλες από το πρακτορείο αυτό και δεν έχω μείνει δυσαρεστημένος...
Γενικά φαίνεται άπειρο κορίτσι αλλα δεν πρέπει να έχει πρόβλημα να ικανοποίηση κάποιον...απλά εγώ εκείνη τη στιγμή ο μονο που ήθελα ήταν να αδειάσω και να φύγω οποτε δεν μπήκα σε πολλές διαδικασίες...
Η κοπέλα κάνει στοματικό χωρίς προφυλακτικό απλά εγώ για δικούς μου λόγους δεν ήθελα...πρωκτικό δεν επιχείρησα καν...
Από καθαριότητα όντως πολύ καθαρή και περιποιημένη...προτείνεται σε λάτρεις νταρντανογυναικων...
Έλλειψη επικοινωνίας με στοιχειώδη αγγλικά που σε αποζημιώνει όμως με το χαμόγελο της...
Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του...εγώ πάντως είμαι αντικειμενικός...
Θέλοντας να είμαι αντικειμενικός θα πω ότι η κοπέλα είναι όντως ψιλή και έχει παρα πολύ γλυκα χαρακτηριστικά..εκεί όμως που δεν υπάρχει η παραμικρή σχέση είναι στο σώμα...δυστυχώς έχεις τουλάχιστον 8/10 κιλά πάνω από τις φωτογραφίες...και λυπάμαι γιατί έχω πάρει κοπέλες από το πρακτορείο αυτό και δεν έχω μείνει δυσαρεστημένος...
Γενικά φαίνεται άπειρο κορίτσι αλλα δεν πρέπει να έχει πρόβλημα να ικανοποίηση κάποιον...απλά εγώ εκείνη τη στιγμή ο μονο που ήθελα ήταν να αδειάσω και να φύγω οποτε δεν μπήκα σε πολλές διαδικασίες...
Η κοπέλα κάνει στοματικό χωρίς προφυλακτικό απλά εγώ για δικούς μου λόγους δεν ήθελα...πρωκτικό δεν επιχείρησα καν...
Από καθαριότητα όντως πολύ καθαρή και περιποιημένη...προτείνεται σε λάτρεις νταρντανογυναικων...
Έλλειψη επικοινωνίας με στοιχειώδη αγγλικά που σε αποζημιώνει όμως με το χαμόγελο της...
Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του...εγώ πάντως είμαι αντικειμενικός...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 05, 2016
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Και να φανταστεις , οτι ημουν ετοιμος να την δοκιμασω , αυτην την εβδομαδα.....