Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 12 10
Call-Girls
20692
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Συνάντησα την Άννα στην αναζητησλη μιας εμφανίσιμης κοπέλας που να ικανοποιεί PSE απαιτήσεις.
Είχε προηγηθεί την ίδια μέρα ένα αποτυχημένο ραντεβού με μία χοντρή θείτσα ονόματι Στέλλα που κάποιος από το φόρουμ είχε συστήσει ως μουνάρα... Αλλά αυτά είναι για άλλο νήμα...
Η συνεννόηση με το γραφείο ήταν πολύ καλή και η κοπέλα έφθασε στο ξενοδοχείο στην ώρα της.
Ήταν κομψά ντυμένη, εμφανισιακά δεν είναι η μουνάρα που θα μείνεις με το στόμα ανοικτό, αλλά δεν είναι και άσχημη, θα την χαρακτήριζα συμπαθητική. Ιδιαιτερό χαρακτηριστικό τα πολλά τατού σε διάφορα σημεία του σώματος.
Στις υπηρεσίες έμεινα ικανοποιημένος, αφού καλύπτει τις απαιτήσεις μου και θα την σύστηνα σε όποιο αναζητεί submissive κοπέλες για PSE...
O μοναδικός μου ενδοιασμός η τιμή για μια ώρα (160 ευρώ) καθώς συμβαδίζει με τις υπηρεσίες, αλλά όχι με την εμφάνιση, σε σχέση με τον ανταγωνισμό...
Είχε προηγηθεί την ίδια μέρα ένα αποτυχημένο ραντεβού με μία χοντρή θείτσα ονόματι Στέλλα που κάποιος από το φόρουμ είχε συστήσει ως μουνάρα... Αλλά αυτά είναι για άλλο νήμα...
Η συνεννόηση με το γραφείο ήταν πολύ καλή και η κοπέλα έφθασε στο ξενοδοχείο στην ώρα της.
Ήταν κομψά ντυμένη, εμφανισιακά δεν είναι η μουνάρα που θα μείνεις με το στόμα ανοικτό, αλλά δεν είναι και άσχημη, θα την χαρακτήριζα συμπαθητική. Ιδιαιτερό χαρακτηριστικό τα πολλά τατού σε διάφορα σημεία του σώματος.
Στις υπηρεσίες έμεινα ικανοποιημένος, αφού καλύπτει τις απαιτήσεις μου και θα την σύστηνα σε όποιο αναζητεί submissive κοπέλες για PSE...
O μοναδικός μου ενδοιασμός η τιμή για μια ώρα (160 ευρώ) καθώς συμβαδίζει με τις υπηρεσίες, αλλά όχι με την εμφάνιση, σε σχέση με τον ανταγωνισμό...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 02, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Φεβρουαρίου, 2016
Φτωχή κριτική φίλε μου. Δέν κατάλαβα τι έγινε γιατι δέν περιγράφεις τίποτα..
Stefanos the grait
(Updated: 05 Φεβρουαρίου, 2016)
05 Φεβρουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Κι ομως η περιγραφή του φίλου είναι ακριβέσταστη. Περιγραφή εμφάνισης, περιγραφή υπηρεσιών με ορολογία που δεν επιδέχεται παρερμηνείες, και συσχετισμός του πακέτου με την τιμή. Ο εν δυνάμει πελάτης ενημερώθηκε. Τώρα το τι ακριβώς έγινε στον αγώνα είναι τσοντοπεριγραφή η οποία δεν ενδιαφέρει.
P
panpiper
16 Φεβρουαρίου, 2016
Ωραία κριτική. Επειδή και γω ψάχνω για submissive κοπέλες για PSE, η τιμή που έβαλες (160 για 1 ώρα) είναι τιμή με έξτρα κάποιες submissive υπηρεσίες;
H
harisharistou
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3