Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνήθως τις νέες αφίξεις του πρακτορείου που με ελκύουν φροντίζω να τις δοκιμάζω τις πρώτες μέρες του τουρ τους. Λόγω πολύ δύσκολου επαγγελματικού προγράμματος όμως, με την Alisa καθυστέρησα. Είχα πληροφορία από Παίκτη που εμπιστεύομαι και τα χνώτα μας ταιριάζουν ο οποίος μονολεκτικά μου την συνέστησε ως "Gavla". H κριτική του Παίκτη kostasm2005 μου θόλωσε τα νερά γιατί τον εμπιστεύομαι επίσης και στις κριτικές του είναι εγκυρότατος. Αποφάσισα λοιπόν να κλείσω ένα δυοράκι στο χώρο μου για να εκφέρω και εγώ την προσωπική μου άποψη.

Πέρασε το κατόφλι του σπιτιού μου στην ώρα της νωρίς το βράδυ και την υποδέχτηκα με μουσική, αναμμένο τζάκι, κεριά και ένα μπουκάλι κρασί για να την κάνω να χαλαρώσει και το πέτυχα αφού τα σχόλια της για την υποδοχή ήταν θετικά. Λεπτή και ψηλή σιλουέτα είχε επιλέξει τζινάκι κολλητό, διάφανο μαύρο μπλουζάκι, δερμάτινο μπουφάν και ψηλοτάκουνα μποτάκια για την επίσκεψη. όμορφο πρόσωπο με ματάρες και ελαφρά πειραγμένα χείλη που με ελαφρύ ροζ γυαλιστερό lip gloss που σε προκαλούσαν να τα φιλήσεις. Μαλλί μακρύ σε κόκκινη-μελί απόχρωση πιασμένο πίσω αλογοουρά.

Η διάθεση της πάρα πολύ καλή, ευχάριστη και αρκετά ομιλητική, παρά τα λίγα Αγγλικά της μπορείς να συνεννοηθείς μια χαρά μαζί της. Μετά το μπανάκι της επέστρεψε γυμνή για τον αγώνα. Λευκή επιδερμίδα χωρίς σημάδια, όμορφο λεπτό σώμα ουτε χαλαρό ουτε πέτρα με το κωλαράκι να στέκεται στο ύψος του, βυζί φτιαγμένο πολύ καλό στην αίσθηση και το ζούλιγμα και γενικά περιποιημένη και πεντακάθαρη από την κορφή μέχρι τα νύχια.

Φιλιά με γλωσσόφιλα βαθιά δεν τα τσιγκουνεύεται, πιπώνει σφιχτά και βαθιά περιποιείται τις μπάλες με γλώσσα και χέρι και στο 69 βογγάει από ευχαρίστηση μπουκωμένη στο γλύψιμο και το δαχτύλιασμα. Στο ιεραποστολικό είναι χάρμα οφθαλμών, δεκτική σε όλες τις ταχύτητες και αναζητά την ευχαρίστηση παίζοντας ταυτόχρονα και την κλειτορίδα της. Cowgirl και reverse cowgirl στηρίζεται στις πατούσες και βυθίζεται παίρνοντας και τον τελευταίο πόντο μέσα της. Στα τέσσερα η θέα και το στήσιμο είναι εξαιρετικά.

Αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που κάνει όλες τις κοπέλες που κατάγονται ή έχουν μεγαλώσει σε αυτή την Ουκρανική πόλη με το μακρύ και δύσκολο στην προφορά όνομα να τα ΣΠΑΝΕ σε εμφάνιση και υπηρεσίες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
300€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
busterd
Τιμημένος
Εγγραφή:
17 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
51
Likes:
6.540
Πόντοι:
10.617
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kimi13, mixalis mixoy, xprncseeker και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιανουαρίου, 2016
Αυτο που ο ενας γραφει τα χειροτερα και ο αλλος γραφει τα καλυτερα.....με ξεπερναει.
Υποθετω θα εχει να κανει με την διαθεση της κοπελας.....που αν συμβαινει αυτο υποδυκνυει ελλειψη επαγγελματισμου!
31 Ιανουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Να μην παρεις φιλε τοτε !!!
Απλα πραγματα !!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2