Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 114 10
Call-Girls 161956
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Συνήθως δεν ανεβάζω 2η κριτική για κοπέλα, εκτός κι αν συμβεί κάτι διαφορετικό. Έτσι και με τη Μαριαλένα.
Ανοίγοντας τη πόρτα είδα ένα κορίτσι εντελώς διαφορετικό από εκείνο που είχα δει πριν μερικούς μήνες. Πραγματικά ήταν πολύ όμορφη. Μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο.
Φορούσε μια μαύρη μίνι φούστα με μια μπλούζα και περπατούσε πάνω σε 2 υπέροχες μπορντό μπότες που έφταναν
λίγο πάνω απ το γόνατο.
Αφού ανταλλάξαμε μερικά γλωσσόφιλα, μου ζήτησε να μπει για ντουζάκι. Μόλις βγαίνει, αντικρίζω ένα υπέροχο θέαμα.
Βγήκε με τις μπότες και το καλσόν, κάτι που με άναψε περισσότερο και ήταν κάτι που δεν κρυβόταν.
Ξεκίνησα να τη γεύομαι, από πάνω προς τα κάτω, σιγά σιγά και αισθησιακά. Φτάνοντας χαμηλά, παρατηρώ πως είναι ήδη υγρή. Αφιερώνω αρκετή ώρα με γλώσσα και δακτυλοσκοπήσεις, και στις 2 τρύπες με τη Μαριαλένα να συμμετέχει ενεργά.
Μετά από κάποια ώρα, ζητάει να μου κάνει στοματικό. Ένα στοματικό που λέτε χωρίς προηγούμενο. Τη ρωτάω,
-Να δοκιμάσουμε κάτι;
-Ότι θες μου λέει.
-Σίγουρα λέω;
Τη βάζω ανάσκελα στο κρεβάτι με το κεφάλι να κρέμεται πίσω. Εγώ είμαι απο πάνω και της τον δίνω ανάποδα. Το δέχτηκε χωρίς κανένα θέμα και μάλιστα της άρεσε!!!!!
Προσωπικά κρατιόμουν με τα 1000 ζόρια και τη γυρίζω κανονικά για να τελειώσω στο στόμα της. Ε τελικά με τα πολλά μου φεύγουν νωρίτερα και μόλις που πρόλαβα να τις κατευθύνω εκτός προσώπου…………
Στο διάλλειμα κάνουμε ντουζάκι και στο καπάκι ξαπλώνουμε και αρχίζει να με πασπατεύει για να προχωρήσουμε στο 2ο γύρο. Δεν αργεί να πάρει μπρος το εργαλείο και το ίδιο εκπληκτικό στοματικό (σε άλλη στάση) είναι όλα τα λεφτά!!!! Βαθύ πολύ υγρό με αρκετά δυνατό face fuck, και χωρίς άλλο πνιξίματα ήμουν και πάλι έτοιμος για άδειασμα.
Βάζουμε σκουφί και μπαίνω μέσα της. Δυνατά στα 4 με μπατσάκια και πιάσιμο από τη μέση….. Έρχεται από πάνω και ιππεύει το ίδιο δυνατά.
Αλλάζουμε και γίνεται η είσοδος στη πίσω πόρτα. Εκεί τα είδα όλα. Πολύ δυνατό σφυροκόπημα, πολύ δυνατά χτυπήματα στα κωλομέρια (και να ζητάει κι άλλο) Το ένα χέρι έπιανε και τράβαγε τα μαλλιά και το άλλο την έσφιγγε απ το λαιμό σε κάποια φάση. Ούτε κατάλαβα πόση ώρα την σφυροκοπούσα αλλά επειδή δεν με κρατούσαν τα πόδια μου της ζήτησα να τελειώσω με στοματικό.
Έτσι και έγινε, αλλά η ένταση όταν άδειασα ήταν τέτοια που για κάποια λεπτά δεν μπορούσα να πω ούτε και να κουνηθώ.
Βέβαια όλα αυτά είναι προσωπικά εμπειρία, που ειλικρινά σας εύχομαι να τη περάσετε όλοι.
Η Μαριαλένα που συνάντησα τελικά, δεν είχε καμία σχέση με το κορίτσι που είχα δει το περασμένο Οκτώβρη.

Η επόμενη φορά θα είναι μαζί με τη Νάγια κι όποιος αντέξει!!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
mad_max
Γλομπεο-Μύστης
97
Πόντοι:
22.915
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Marcus77, Ettore, Eisenfaust και 33 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιανουαρίου, 2016
Αξιος . Αξιος. Ταπες όλα .Δεν αφησες τιποτε για μας!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1