Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 1 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σημερινή συνάντηση.

Εμφάνιση (πρόσωπο): Η κοντινότερη στην πραγματικότητα φωτογραφία είναι η έγχρωμη στη δεύτερη σειρά δεξιά, που φαίνεται το τατουάζ στο μπούτι. Συμπαθητική, 19χρονη φατσούλα, με λίγο στραβά μπροστινά δοντάκια, μικρά, μαύρα μάτια, και λίγο φουσκωμένα χείλη. Έχει πολύ μακρυά μαύρα μαλλιά, μέχρι τον κώλο.

Εμφάνιση (σώμα): Λίγο πιο μπαμπάτσικη από της φωτογραφίες, ειδικά στον κώλο. Σε καμία περίπτωση χοντρή, αλλά λίγο πιο γεμάτη από τις φώτος που είναι "στεγνές". Βυζί 2αράκι, με μικρές, πεταχτές ρόγες. 5 τατουάζ, πιο χαρακτηριστικό το "ΗΑΤΕ" στο μπούτι Χμμμ;

Γενική συμπεριφορά και Επικοινωνία: Ευδιάθετη, χαμογελαστή, με κάτω του μετρίου Αγγλικά. Η λέξη που χρησιμοποιεί περισσότερο είναι το Fuck, τύπου "γαμώτο". Ζήτησε τα λεφτά μπροστά (έδωσα +20 για CIM/CIF). Δεν ροκάνισε χρόνο. Ζήτησε άδεια να καπνίσει (εγώ δεν).

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: Ο πρώτος γύρος είχε μόνο πίπα. Με εξέπληξε με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς τον έβαλε με την μια όλον μέσα, λαρυγγωτά, και δέχτηκε mouth fucking χωρίς να πει κιχ. Το τέλος ήρθε γρήγορα, με άδειασμα 2 εβδομάδων στο πρόσωπό της. Την πήραν και στο μάτι, γέλασε, και πήγε να πλυθεί. Δεν παραπονέθηκε. Ο δεύτερος γύρος τελείωσε με φάουλ. Ξεκίνησε με πίπα, μετά πήγαμε σε doggy σε 2 εκδοχές (που ήταν απολαυστικό, ωραία η θέα στον καθρέπτη), μετά ιεραποστολικό, και στο τέλος την έβαλα να μου τον παίξει για να τελειώσω. Εκεί αρνήθηκε CIM και με ξενέρωσε, και 5 λεπτά πριν την λήξη, και αφού σταμάταγε συνέχεια γιατί είχε κουραστεί το χέρι της, το έληξα χωρίς να τελειώσω. Με έφτανε στο τσακ, και σταμάταγε κάνοντας "αχ βαχ" και πιάνοντας το χέρι της.

Ενώ ξεκίνησε με τις καλύτερες εντυπώσεις, στο τέλος μου τα χάλασε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Athens
Τιμημένος
79
Πόντοι:
18.330
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Tritwn, antisthenis, Γιώργος Ξύδης και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιανουαρίου, 2016
7 εμφανιση κ σωμα? η κοπελα στις φωτο φαινεται μουνος Χμμμ;
27 Ιανουαρίου, 2016
δν δοκιμασες τετοιο πατουρι???η γκομενα ειναι κορμαρα εσυ εχεις το φαουλ...140+20 κ δν πληρωσες κωλο???και καρτα μαζι!!
27 Ιανουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Άλλο "φαίνεται" άλλο "είναι" τελικά...
27 Ιανουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κώλο φίλε δεν είχε στο μενού. Την ρώτησα και στην αρχή, και μου είπε πως δεν δίνει.
28 Ιανουαρίου, 2016
και εχεις δικιο...γιατι μολις το βγαλαν απο το μενου ..ενω στην αρχη ειχε!!!οπως πολλες φορες γινετε!!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5