Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 43 10
Call-Girls 79890
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Χριστούγεννα 2015 και λόγο υποχρεώσεων έμεινα μόνος κ έρημος σ αυτήν την πόλη και είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου, και τι καλύτερο δώρο από μια 7ωρη συνάντηση την ημέρα των Χριστουγέννων με την Κατερίνα. Η συνάντηση κανονίστηκε λίγες μέρες νωρίτερα λόγο τις ιδιαιτερότητας των ημερών. Όσο αφόρα την εμφάνιση έχουν ειπωθεί χιλιάδες φορές , μιλάμε για ένα θεϊκό πλάσμα περίπου στο 1,65 με γαλανά ματιά και πρόσωπο πανέμορφο που μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει καλλιτεχνική έμπνευση. Σώμα αλαβάστρινο σμιλευμένο χωρίς καμία ατέλεια το οποίο είναι χάρμα οφθαλμών με υπέροχο φυσικό στήθος που όμοιο του σπάνια συναντάς. Το μωρό έφτασε με ολιγόλεπτη καθυστέρηση λόγο κίνησης (λογικό). Δεδομένου ότι οι καύλες μου είχαν χτυπήσει κόκκινο δεν υπήρξαν τα τυπικά, απλός ένα χρόνια πολλά και το μωρό γονάτισε στην πόρτα παίρνοντας τον στο στόμα για 2 λεπτά (πόσο να αντέξω ο χριστιανός) πέρασμα προφυλακτικού και ο πρώτος γύρος έλαβε τέλος στα όρθια. Ντουζακι τσιγαράκι ποτό μπόλικη κουβέντα (καθόσον υπήρχε μπόλικος χρόνος) ξανά πίπα για Oscar πέρασμα προφυλακτικού και δεύτερος γύρος έλαβε τέλος στα 4 όπου είναι και η στάση που της αρέσει. Μπανακι ποτάκι και διάλειμμα για φαγητό… μπόλικη κουβέντα και έναρξη 3 γύρου όπου η κατάθεση έγινε και πάλι στα 4.

ΥΠΕΡ

Υπέροχος χαρακτήρας Έρωτας

Δεν κλέβει χρόνο

Απίστευτο στοματικό

Στα 4 η θέα είναι τρομερή

Κορυφαίο 2αρι στήθος

ΚΑΤΑ

Δεν φιλαει βαθιά με γλώσσα (τουλάχιστον σε εμένα δεν μου έκανε την χάρη)

Δεν κάνει CIM (Δεν καταλαβαίνω κάποιους μαλακες που γράφουν ότι τους έκανε)

Δεν κάνει CIF & ANAL (για όσους είναι fun αυτών των υπηρεσιών)

Αν και κάπως καθυστερημένη η εν λόγο κριτική (λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων) πιστεύω ότι αξίζει να γραφτεί. Με την Κατερίνα έχω βρεθεί μερικές φορές (περίπου 320 με 350) και κάθε φορά είναι πολύ κοινωνική χαμογελαστή ευδιάθετη και ζεστή. Έρωτας

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
6 ώρες
Κόστος
560€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Z
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Gingos, elgalos7 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιανουαρίου, 2016
Είσαι θεός Προσκύνημα 6 ώρες!!!! με το Κατερινάκι, έγραψες Καπέλο
24 Ιανουαρίου, 2016
΄Ετσι που γράφεις δίνεις την εντύπωση ότι βρέθηκες μαζί της 320-350 φορές. ΄Ετσι είναι?
24 Ιανουαρίου, 2016
Γιατί τσιγκουνεύτικες μέρες που ήταν...έπρεπε να της δώσεις στρογγυλά 600 για ν χει να γουστάρει. Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
24 Ιανουαρίου, 2016
6 ώρες ρε φίλε; Σου μαγείρεψε κιόλας; Μου θύμισες τον Τσίπρα με τη διαπραγμάτευση....
28 Ιανουαρίου, 2016
6 ή 7 ώρες; Χμμμ;
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5