Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.0 2 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 4364
Γενική βαθμολογία

3.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

3.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Το λοιπόν, αν και έχω περάσει όμορφα με πολλές απο τις κυρίες που εμφανίζονται στο site δεν έχω γράψει κριτική γιατί πάντα το ανέβαλα από τεμπελιά αλλά για την κοπελία αξίζει θεωρώ μήπως και την γλυτώσει κανένας χριστιανός. Μέσα στις γιορτές είπα να ασχοληθώ λίγο με το ευγενές άθλημα και μια και όλες από τις γνωστές δεν ήταν διαθέσιμες τηλεφωνό στο γραφείο όπου ήμουν και παλιότερα πελάτης και πάντα ικανοποιημένος οφείλω να πω, και ζητάω ραντεβού με μια κοπελιά που και απο κριτικές και από φώτο έδειχνε υποσχόμενη, πολύ ευγενικά η κυρία στο τηλέφωνο μου είπε πως ήταν διακοπές η συγκεκριμένη αλλά είχε μια άλλη εξίσου καλή και πιτσιρίκα που κάνει φουλ πρόγραμμα χωρίς να το σκεφτώ και πολύ είπα οκ και κλείνω ραντεβού για τις 5:30 το απόγευμα σε γνωστό χοτέλι στην Γλυφάδα.
Όλα ωραία και καλά και παγαίνω κάνω τα μπάνια μου τις κολώνιες μου στέλνω και τον αριθμό του δωματίου και περίμενα. Λίγο πρίν την ώρα χτυπάει η πόρτα και ΝΤΟΙΝΓΚΚΚΚ παθαίνω κοκομπλόκ ένα Ewok από το starwars ήταν στην πόρτα, ωχ λέω, και σαστίζω μια στιγμή ήταν ένα κοντόχοντρο μαυριδερό κορίτσι στα 22 - 24 περίπου που με βλέπει σαστισμένο και μου λέει καλά?? να περάσω ? ναι ναι της λέω και σκέφτομαι ε μπορεί και να έχει ενδιαφέρον με τόσο ντεκαντάνς δεν έχω ξαναβρεθεί και σκέφτηκα μια χοντρούλα πού με είχε ξετινάξει κάποτε και λέω αντε πάμε. κάνω να την φιλήσω και μου γυρνάει μάγουλο και μου λεει μπορεις να πληρώσεις? Ωπα !! να σε πληρώσω τις δίνω τρία 50ρικα τα τσεπωνει και μου λεει δεν έχω ρέστα, καλά τις λέω βλέπουμε στο τέλος. Τέσπα της δίνω λίγο χώρο να ξεντυθεί, βγάζει την μπλούζα της και και το τζήν και μένει με μια σωβρακοφανέλα από κάτω, για μπάνιο ούτε κουβέντα, εκεί αρχιζει και μου γυρνάει το μάτι άντε λεω υπομονή είναι και χριστούγεννα, τις λεω θα έρθεις, ερχεται στο κρεβατι και αρχιζει μια πίπα εντελώς αστεία με χέρια και αέρα που βλέπω και τα νυχια της ξεβαμένα ξενερώνω απίστευτα και λεω αντε καβάλα σε reverse να μην βλέπω χλαπα χλουπα τα ξύγκια απ εδω απ΄εκει κάνω μία και κοιτάω τις πατούσες της Πωωωωω μαύρες, αντε και κλεινω τα μάτια μπας και χυσουμε να το κλεινουμε το πανιγυρι ώπερ και εγέννετω, σηκώνομαι εγώ και πάω να κάνω ένα ντουζ γιατι σιχαθήκα τα σωθηκά μου, αυτή ακούνητη στο κρεβάτι. γυρνάω και λέω τώρα τι κάνουμε ούτε μισή ώρα δεν περασε και πληρώσαμε κερατιάτικα τις λέω κανεις μασαζ? όχι μου απαντάει δεν ξέρω.... Ε να μάθεις της λέω και μου κανει εκει σαχλαμαρες δήθεν που δεν είχε δύναμη στα χέρια και της λέω έλα μάζευτα και φεύγα, και μου λέει οκ αλλα δεν έχω ρέστα ... - Ρε αντε φύγε της λέω και κρατα τα ρέστα να έχω να σε θυμάμαι και βέβαια από γαλικά ουδεμία επαφή έκανε μια προφορά και καλά όπως μιλάνε τα παιδάκια δήθεν γαλικά αλλά ακουγόταν σαν αρβανήτικα. Έχω περάσει τα χρόνια μου στην Γαλία και το υπογράφω ουδεμία σχέση...
παίρνω μετά το γραφείο και τους λέω τι είναι αυτά, αυτα δεν τα αφηνουν να κυκλοφορούν ελεύθερα και μου λέει εε την αλλη φορά θα βρούμε καλύτερα.
ε αυτή ήταν η ιστορία μου και η συμβουλή μου είναι μακρυά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 03, 2016
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Νέο Μέλος
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 STAVROS6969, sadragino, satyrus και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιανουαρίου, 2016
μα και στις φωτό φαίνεται ν ναι χοντρη. Σκέψου από κοντά πως θ ναι!! Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜαλακία
21 Ιανουαρίου, 2016
μην βάζετε ουτε 3 σε τετοιες μόνο 1 και μηδενικα να πανε να γαμηθουν τα καθικια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2