Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 11 10
Call-Girls 16286
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συνάντηση στο κέντρο καθόσον μετά από συνομιλία στο τηλ. με την Adelina? (δεν είμαι 100% σίγουρος) κατάλαβα ότι τα βόρεια προάστια τους πέφτουν μακρυά (παρόλο που δεν είπε όχι, απλά προειδοποίησε για τυχόν μικρή καθυστέρηση λόγω απόστασης).
Η μικρή ήταν ακριβώς στην ώρα της. Στην πόρτα είδα ένα πολύ ωραίο κοριτσάκι ντυμένο με αρκετό γούστο.
Λοιπόν πολλές περιγραφές για το τι έγινε δεν θα πω, νομίζω δεν έχει νόημα. Θα πω αυτά που είδα και κατάλαβα για να ξέρει κανείς τι θα "αντιμετωπίσει".
Κοπελίτσα 24 χρονών, Ουκρανή, μελαχρινή.
Σώμα καλό, not to die for, αλλά σίγουρα καλό, σε φτιάχνει 100%. Με πολύ καλές αναλογίες. Όχι χαλαρό αλλά όχι και γυμνασμένο. Στην παραλία θα το θαύμαζες αναμφισβήτητα, χωρίς πάντως να σπάσεις και το λαιμό σου. Βυζί 2άρι αλλά στητό, χωρίς καμία υποψία χαλάρωσης. Ύψος μικρό για όσους αυτό έχει σημασία.
Πάμε στα "δύσκολα". Πρόσωπο.
Υποκειμενικά αυτά τα πράγματα μεν, αλλά αν ρωτιόμουν θα έλεγα στους ερωτιάρηδες να την αποφύγουν !!
Γλυκύτατο, νεανικότατο, ομορφότατο και σέξυ. Συνδυασμός που σου τρώει τα λεφτά...γι αυτό λέω ΔΑΓΚΩΝΕΙ. Χαμόγελο συνεχές και ειλικρινές (ε? έτσι φάνηκε τουλάχιστον), γελάκι που σε κάνει να χασκογελάς και να αναπολείς τα φοιτητικά σου χρόνια. Συμπεριφορά 100% GFE (δεν επεδίωξα κάτι αλλο οπότε για PSE δεν έχω άποψη)τόσο αβίαστα δοσμένη που θυμήθηκα τον πρώτο μου έρωτα. Είμαι κοντά στα 45 και ένιωσα πάλι 20άρης πανάθεμά την και μπράβο της μαζί !!
Κρεβάτι.
Το χαίρεται το κορίτσι. Δεν θα πω ότι είναι η γυναίκα που θα σε κάνει να δεις τα άστρα, αλλά και πολύ καλή είναι, και σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι με την κοπέλα σου. Και το ζει. Με αγκαλίτσες, χαδάκια και περιποίηση αναψοκοκκινίζει, βγάζει αλήθινές ή έστω αληθοφανέστατες κραυγούλες (αν και σε συνδυασμό με το κατακόκκινο προσωπάκι από ένα σημείο και μετά τείνω να πιστέψω ότι δεν ήταν τίποτα fake), δαγκώνει, φιλάει βαθιά με γλώσσα (έχει και piercing εκεί), σε τραβάει πάνω της δίχως σταματημό, χουφτώνει, κάνει, ράνει και τέλος πάντων χάνεται από το μυαλό σου κάθε έννοια πληρωτέας συνεύρεσης και νομίζεις ότι κάπου πέτυχες το γκομενάκι και το κατάφερες για one night stand. Μετά την κοιτάς στο πρόσωπο και αναρωτιέσαι "τι γλύκα είναι αυτή, μήπως να τα φτιάξω μαζί της?" λες και είσαι 20. Γι' αυτό λέω όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί κατά της καψούρας ΜΑΚΡΥΑ !!!
Για να πω κάτι και γι'αυτό, καλή είναι και στην κουβεντούλα. Βέβαια αγγλικά όλα και μόνο αγγλικά.
Στοματικό δεν είχε γιατί δεν ήθελα εγώ λόγω έλλειψης ξυρίσματος στην περιοχή (πες τε με και βλάκα) και παρόλο που η κοπέλα προσπάθησε επανηλλημένα και της έκανε και μεγάλη εντύπωση το όχι...
Ναι σίγουρα κάποια στιγμή θα ξαναπάω μαζί της.
Ναι της έδωσα τα 120 ευρώ (κι ένα δεκαρικό που είχα ξέμπαρκο επιπλέον) χωρίς κανένα δισταγμό και χαμογελώντας.
Ναι πέρασα πολύ όμορφα και στο γυρισμό, με αφορμή την Ania, αναπόλησα το μακρινό παρελθόν (αλλά και το πολύ κοντινό μαζί της Χαμόγελο
Ναι με έκανε να ξεφύγω.
Και τέλος ναι, νομίζω ότι πρέπει και αυτή και η Adelina να ρίξουν την τιμή της ώρας στο 100άρι, όχι λόγω υπηρεσιών όπου και είναι πάρα πολύ καλές, αλλά λόγω (δύσκολων) εποχών. Νομίζω τότε θα κάνουν θραύση...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
J
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Rebirthed Sapiens Sapiens, Διαγραμμένο μέλος 204057, kaavlas και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιανουαρίου, 2016
Άριστη καταγραφή εμπειρίας και κατάθεση/ αναγνώριση της αναμενόμενης -και ανθρώπινης- υποκειμενικότητας. Κανα να περνάς συμφορουμίτη
17 Ιανουαρίου, 2016
thanks

Επίσης για πολλούς που με ρωτάνε, κι επειδή για κάποιο λόγο δεν μπορώ να στείλω pm, την κοπέλα τη βρίσκετε
μέσω της Adelinas, δεν έχει δικό της τηλέφωνο από όσο ξέρω...
J
john100
19 Ιανουαρίου, 2016
Καλημέρα μπορω να έχω το τηλ σε pm ?
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3