Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 74 10
Call-Girls 159330
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
καλησπερα συναντηση με ιζαμπελα σε χοτελι στο κεντρο,στην ωρα της και 10 λεπτα νωριτερα,χτυπαει η πορτα και μπαινει η κορμαρα,πανυψηλη με ενα φορεματακι μες την καυλα και οι ποδαρες στη φορα,,,με βουταει και με πλακωνει στα γλωσοφιλα και φουλ πιπα με τρελο γλειψιμο και μπουκωματα,τσουπ η πρωτη κατεθεση χωρις σταγονα χαμενη,ντουζακι τσιγαρακι(αυτη ηλεκτρονικο)κουβεντουλα στο πενταλεπτο και παλι τα ιδια τρελη πιπα την γυρναω 69 εκει την περιποιηθηκα αναλογως μεχρι που τρεμανε τα ποδια της,σηκωνω και φουλ ιεραποστολικο με πολυ φωνη και καυλα,γερο σφυροκοπημα και να σου γυρνα στα 4..συνεχεια στο τεμπο μεχρι που ηρθε η ωρα μου βγαλσιμο καποτας και ολα ρουφηγμα,ουτε ανασα το ιζαμπελακι,ξανα ντουζ λιγο κρασι λιγο κουβεντουλα και παλι αυτη η θαυμασια πιπα,μου τον σηκωνει ανεβαινει κοου και τον χωνει στην κωλαρα της αρκετη ωρα ετσι και μετα στα 4 με βαθεια επικηψη και πολι κοπανημα,μεχρι την ωρα του χυσιματος τα οποια και εριξα πανω στην κωλαρα ,
απο της καλυτερες συνεβρεσεις μου,την κοβω 40++ αλλα την τιμαει την φανελα,σωμα τελειο για την ηκικια της και βυζαρες τρελες,αν μπορουσα και περισοτερη βαθμολογια θα εβαζα αλλα δεν αφηνε το συστημα,για την επομενη φορα μου προτεινε και μια φιλη της μαζι για τριο που το σκεφτομαι πολυ σοβαρα,

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 10, 2016
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
240€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Ενεργό Μέλος
10
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, DimitrisMalazan, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΗΧΤΗΣ και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιανουαρίου, 2016
Η Ιζα εγγύηση.
Δοκίμασε, αλλά επέμενε, με κοντοπούτανο Σόνια να σου κάνουν παπάδες.
Θα θέλει να σου πασάρουν άλλη αλλά οι δυό τους είναι μετρ της πισω πόρτας....

Δυνάμεις να έχουμε... Και χρήμα...
19 Ιανουαρίου, 2016
Ποια σονια συναγωνιστη?
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2