Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 114 10
Call-Girls 161956
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Μετά από πολύ προσπάθεια να ταιριάξουμε τα ωραριά μας συνάντησα την Μαριαλένα στο γνωστό ξενοδοχείο του Αμαρουσίου.
Η κοπέλα έφθασε με μικρή καθυστέρηση.
Εμφανισιακά είναι μια καθημερινή κοπέλα, με μέτριο πρόσωπο, μικρό φυσικό στήθος με ελαφρώς πτωτικές τάσεις, αδύνατη με χαλαρή κοιλιά...
Στη συμπεριφορά ήταν μαγκωμένη κάτι που δεν περίμενα με βάση όσα διάβασα για αυτή, αλλά έχω συναντήσει πολύ πιο εκδηλωτικές κοπέλες...
Στα του σεξ αντέχει με μέτρο άγριες καταστάσεις, πολύ καλή πίπα/γλυφοκώλι/γλύψιμο ποδιών, γουστάρει δυνατό γαμήσι από μουνί.
Αλλά από κώλο ζορίστηκε, έχεσε τα σεντόνια και στο τέλος μου ζήτησε να μη συνεχίσουμε από την πίσω τρύπα. Καταλαβαίνω ότι έχω μεγάλα προσόντα, αλλά έχω πάρει πολλά κορίτσια του επαγγέλματος αδιαμαρτύρητα με όποιο ρυθμό ήθελα από κώλο...
Συμπερασματικά, η Μαριαλένα είναι amateur με προοπτικές PSE, που χρειάζεται ακόμη πολύ προπόνηση και βελτίωση εμφάνισης για να μπορεί ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς και έμπειρους πελάτες, να δικαιολογήσει τα χρήματα που ζητά.
ΥΓ. Το ξενοδοχείο του Αμαρουσίου, δεν είναι τόσο άσχημο όσο έχει αναφερθεί και με εξαίρεση κάποια vintage έπιπλα στο δωμάτιο ήταν καθαρό και σε τίποτα δε ζηλεύει κάτι από Lacoba κλπ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 11, 2015
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Γλομπεο-Μύστης
122
Πόντοι:
29.900
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, kostas1976gre, old boy και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιανουαρίου, 2016
Εγω παντως θα δινα αλλο τιτλο, πχ μερεντα η νουτελα.
12 Ιανουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

axaxaxaxaxa ελα ρε φιλε τη ειπες τωρα ? εχεσε τα σεντονια?αχαχαχαχαχαχαχα
12 Ιανουαρίου, 2016
Χθες είδα το πιο χοντρό πουλί που έχω δει στην ζωή μου. Και έχω δει αρκετά.Γερο-μύστης
Είμαι amateur όπως ειπώθηκε γιατί μια πιο επαγγελματίας δεν θα έκανε αναλ και θα το αρνιόταν ευγενικά εγώ πάλι έκανα 2 φόρες αναλ και απλά στην 3η δεν άντεξα άλλο. Money Mouth
Όσο για το χαλαρή κοιλία θα σας βάζω από εδώ και περά έναν έναν όλους να πιάνεται την κοιλία μου να δείτε από κοντά το αν και πόσο γυμνασμένη είναι.ΓλώσσαΓλώσσα
Εκεί που λέει αν θα ξαναέκανα αυτό το ραντεβού απαντώ: ΟΧΙ Ματάκι
12 Ιανουαρίου, 2016
Τοσα και τόσα εχουν γραφτει, υμνοι διθυραμβικοι, αλλοι περιμενουν μερες για ενα τηλ και γενικοτερα γυρω απο την κοπελα χτιστηκε ενας αστικος μυθος αυτο ειναι γεγονος. Να ομως που καποιος μεσα απο μερικες αραδες γκρεμισε την εικονα του μυθου, με ατακες κιολας οπως ''μου εχεσε τα σεντονια κτλΝαι!Ναι! πεθανα στα γελια μαν (οχι για το παθημα σου) να σαι καλα.
S
Sexriots
13 Ιανουαρίου, 2016

Γειά σου mimi ψωλαρά!! Σκίστες όλες!!
13 Ιανουαρίου, 2016
Μαριαλενα είδες τέτοιο μπουρι κ έκανες anal?Είσαι παιδί γενναίο που λέει κ ο Άργυρος!Ματάκι
13 Ιανουαρίου, 2016
καλα ενταξει εκλαψαααα με την κριτικη χααχαχαχαχ δεν υπαρχεις τρελε
K
kostas1976gre
13 Ιανουαρίου, 2016

Δεν παιζεσαι ρε φιλε !!!
13 Ιανουαρίου, 2016

Πολυ σωστα μιλας!!!
Τι τα θες κι εσυ 3 φορες αναλ στην σειρα...Χμμμ;
Κανε κι ενα διαλλειμα στο ενδιαμεσο μπας και δεν εχεις τετοια...Γλώσσα
(Οταν μπλεκεις με τετοια..."φιδια"...ΧαμόγελοΧαμόγελο
13 Ιανουαρίου, 2016

Ωπα, πρέπει αναγκαστικά να κάνω ρεκτιφιέ στις δηλώσεις μου εφόσον μπήκε η άμεσα εμπλεκόμενη και έριξε φως στη συνάντηση. Εδώ ο mimis69 δεν μας τα είπε όλα στην κριτική του, δεν είναι το ίδιο πράγμα ''στο αναλ ζοριστηκε μπλα μπλα στο τελος μου ζήτησε να σταματησουμε μπλα μπλα'' με το ''εγώ πάλι έκανα 2 φόρες αναλ και απλά στην 3η δεν άντεξα άλλο. Confused '' Και δεν είναι το ίδιο μαν γιατί όταν αντικειμένικα ξέρεις ότι ακόμη και τραβελια/τρανς ζορίζονται με τη φάση σου (κι ο νοών νοείτω) τούλάχιστον ανάγνώρισε στον άλλον ότι το πάλεψε γενναία διαφορετικά είσαι κάπως παραπλανητικός. Αυτά τα γράφω γιατί απο τις κριτικές σου αντιλαμβάνομαι οτι το πρόγραμμα που ζητάς είναι απαιτητικο στυλ ''δίνω μουνιά στα χέρια και άλλα ωραια και γραφικά'', εννοείται ότι υπεύθυνη είναι και όποια δέχεται να το κάνει αλλά απο την στιγμή που δέχεται και σε συνδιασμό με το τρίτο ποδι σου πάντα είσαι άδικος στην περιγραφή σου.
S
Sexriots
15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2