Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 114 10
Call-Girls 161957
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τι να πεις για την «Μαριαλένα» ? Πολλές κριτικές έχουν γραφεί, ακόμα πιο πολλά έχουν ειπωθεί στο θέμα της. Σχόλια άκρως αντίθετα μεταξύ τους, χαρακτηριστικό μιας Ελλάδας που σε απογειώνει αλλά και σε καταβαραθρώνει με την ίδια ευκολία. Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο. υπάρχουν και αποχρώσεις του γκρι.

Την «Μαριαλένα» την είχα πάρει πολύ πριν βγει επίσημα στο site. Είχε ήδη αρχίσει την καριέρα της στα party του special και η «σύσταση» κυκλοφορούσε από στόμα σε στόμα, εμπιστευτικά, όπως εξάλλου με όλα τα ανεξάρτητα amateur κομμάτια.  

Μιλάμε για μια νεαρή κοπέλα, γύρω στο 1.65, γυμνασμένη μεν (χέρια, πόδια, πλάτη) αλλά με μικρό στήθος δε.  Δυστυχώς για μένα, γκομενάκι δίχως βύζους είναι εκκλησία δίχως Jesus και δεδομένου ότι δεν έχει ούτε το ύψος, ούτε τις καμπύλες να συγκινήσουν έναν άντρα  δεν μπορώ να πω ότι υπερβαίνει στο σώμα το 7 στην βαθμολογία μου. Στο πρόσωπο αν σας έλεγαν ότι είναι κοκκινομάλλα με πράσινα μάτια θα αναφωνούσατε «Wow» like Varoufakis και θεωρητικά θα είχατε δίκιο αλλά αμ δε.. Κάτι χαλάει την συμμετρία του προσώπου - έχω την εντύπωση ότι είναι κυρίως το πιγούνι - με αποτέλεσμα το σύνολο να είναι απλά μέτριο, κάπου στο 6. Με λίγα λόγια μιλάμε για μια μέτρια εμφάνιση που έξω μπορεί να περάσει από απαρατήρητη ως αδιάφορη. (Το καλό είναι ότι - από ότι ακούω - έχει βελτιωθεί στο θέμα outfit γιατί συνήθως προτιμούσε το casual στυλ ενώ τώρα επιλέγει ρούχα/εσώρουχα που τονίζουν την θηλυκότητα της).  Δεν μπορώ όμως να καταλάβω τα τόσο εγκωμιαστικά σχόλια για την ομορφιά της κοπέλας, τα 8ρια 9ρια ακόμα και 10ρια !!! στις κριτικές. Καλόπιστα μπορώ να τα αποδώσω είτε στην έλλειψη εμπειρίας ραντεβού με άλλες γυναίκες είτε σε εύκολο ενθουσιασμό.

Όσο υπερβολικοί είναι όμως αυτοί που την αποκαλούν θεά στην εμφάνιση άλλο τόσο και χειρότερα είναι όσοι υποτιμούν την παρουσία της στο κρεβάτι. Θεωρώ απλά ότι δεν την έχουν συναντήσει. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι η κοπέλα έχει προϋπηρεσία σε party και έφερνε ζάφτι  6+ άντρες έπρεπε να σας πονηρέψει ότι πρόκειται για sex machine. Και ναι, η κοπέλα είναι εργαλείο με φοβερή πίσω κίνηση και τσιμπούκια ο Τίγρης με σήμα το κουταλοπίρουνο.  'Όλα τα γλύφω, όλα τα ρουφάω (πως λένε όλα τα μαχαιρώνω ?) και στο αγώνα, άγριο PSE για sex και ξύλο. Απλά βγάζει γούστα γιατί της αρέσουν τα γούστα οπότε αν ψάχνεται για GFE μάλλον ψάξτε αλλού. Οτιδήποτε κάτω από 8+ στην συμμετοχή πιστεύω ότι την αδικεί. (ιδιαίτερα τώρα που έχω ακούσει ότι έχει αποκτήσει και άνεση στο να μπαίνει απευθείας στον αγώνα,  όταν την γνώρισα εγώ ήταν λίγο μαζεμένη στην αρχή μέχρι να ξεδιπλώσει το ταλέντο της).

Συμπέρασμα με μία πρόταση: Μέτρια εμφανισιακά κορασίδα που γίνεται turbo στο κρεβάτι.

Εγώ την είχα πάρει στα 100 για 1.5+ ώρες (σαν amateur) γεγονός που την έκανε vfm. Tώρα είναι στα 150 νομίζω (αναβάθμισή - ? - σε pro) - κάποιος πλήρωσε και 270 !! το τρίωρο - που δυστυχώς για μένα  την βγάζει από την vfm λίστα μου. Γιατί σε αυτά τα λεφτά το 8+ στην συμμετοχή πρέπει να συνοδεύεται και με ένα 7+ τουλάχιστον στην εμφάνιση.

Ο Cascader

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
11
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 The_Greek, IT-G7, kostasm2005 και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

29 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιανουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κύριε polax, τα σέβη μου Καπέλο Αυτό υποστήριξα και εγώ από την πρώτη στιγμή.
Ο κύριος Cascader2000, κατ' εμε, αδικεί εαυτούς και αλλήλους με αυτό το "μεσοβέζικο" των προθέσεων, εδώ, που παρατηρείς
και εσύ. Αν δείς, οι υπόλοιπες κριτικές του, είναι υποδειγματικές και ακριβοδίκαιες για τις κοπέλες. Εδώ, κάτι θέλει
να πεί και τα κάνει σαλάτα.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 136408
12 Ιανουαρίου, 2016
Παιχτουρα μου αναφερεσαι πολυ ομως στο εμφανισιακο κομματι.Μηπως εχεις κανει κριτης σε καλλιστεια και σου εχει μεινει;Λεω μηπως βρε αδερφε.Στα του αγωνα δεν βλεπω να αναφερεσαι καθολου.Εγω μια φορα εγραψα κριτικη χωρις λεπτομερειες και δεν μου την ανεβασανε.Εσυ τι λεπτομερειες μας λες δηλαδη;Οτι εχουμε διαβασει απο αλλες κριτικες και οτι εχουμε συναντησει οσοι εχουμε βρεθει μαζι της.Αυτα μας λες.Εγω το εχω ξαναπει εδω μεσα πολλες φορες.Το εμφανισικαο ειναι καθαρα υποκειμενικο.Τα της πραξης ειναι που μετρανε κυριως.Να γαμησεις πας.Οχι να ψωνισεις γλαστρα για τον κηπο.
13 Ιανουαρίου, 2016

Φιλε popov καλως σας βρηκα ολους και εσενα προσωπικα!!
Οπως εγραψα, η αισθηση μου, μου λεει πως ο συναδελφος που εγραψε την κριτικη δεν πρεπει να λεει ψεματα, οχι καποια ξεκαθαρη αποδειξη! Για αυτο και ειπα πως αν κανω λαθος, apologies. Btw, δεν εχω τσεκαρει τις αλλες κριτικες του για να εχω μετρο συγκρισης.
Υγεια πανω απο ολα για ολους μας, οπως ειπα θα τα λεμε πλεον οσο πιο συχνα γινεται!
13 Ιανουαρίου, 2016
Επειδή βρέθηκα σε σύγχυση. Χμμμ;
πως μπορεί κάποιος να έχει λογαριασμό 3 μέρες μόνο στο σίτε, δηλαδή ένα προφίλ χωρίς κανένα κυρός και να γραφεί 5 κριτικες αρνητικές προς μέτριες που δεν θα ήθελε «ίσως» να ξανασυναντήσει και αυτές οι κοπέλες τις όποιες γραφεί να είναι 3 ανεξάρτητες Ελληνίδες και 2 αλλες κοπελες από ένα συγκεκριμένο γραφείο??? και σε εμένα να κάνει ιστορική ανάδρομη τι φορούσα πριν 1 χρόνο που υποτιθεται οτι βρεθηκαμε τι φοράω τώρα και να μην λέει τίποτα για το σεξ ΠΟΥ Υποτίθεται κάναμε ΤΟΤΕ, άλλα απλά γενικότητες. Επιτρέψτε μου να κάνω μια μελλοντική πρόβλεψη.

Ο συγκεκριμένος η κάποιος άλλος κλώνος όταν μπορέσει να βάλει μεγαλύτερη βαθμολογία! θα γράψει τις πλέον διθυραμβικές κριτικές σε μια κοπέλα "Ελληνίδα" των 100-120 ευρώ περίπου στα κυβικά μου ίσως λίγο πιο ψηλή από εμένα και θα είναι πολύ gfe!

ΥΓ. Γκομενάκι δίχως βύζους είναι εκκλησία δίχως Jesus όπως είπες... Γλώσσα Εγώ δεν θα πήγαινα να πληρώσω 160ευρω στην κοπέλα του γραφείου για να δω αυτό που μπορώ να δω από τις φωτογραφίες! Εμμμμ δηλαδή ότι έχει μικρότερο στήθος από εμένα. Κεφάλι σε τοίχο! Η κριτική αυτή θεωρώ ότι είναι παραπλανητική και εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα. είπα την άποψη μου και δεν γραφώ κάτι άλλο Χαμόγελο ΈρωταςΈρωταςΈρωτας
13 Ιανουαρίου, 2016

Το ότι επιδιδόταν δηλαδή σε αγοραία συνουσία με εκδιδόμενες πριν γίνει μέλος, είναι κάτι που, σύμφωνα με εσάς, πρέπει να αποκλείσουμε. Λαμπρά!!! Μεγάλο χαμόγελο

Κατά την δική μου εκτίμηση πάντως, κρίνω τις κριτικές του περισσότερο ως ισορροπημένες, παρά ως αρνητικές προς μέτριες.

Και αν μου επιτρέπετε θα ήθελα να προσθέσω και κάτι ακόμα: Ενώ η εκτίμησή του ως προς το σώμα σας προσωπικά με βρίσκει αντίθετο (καθαρά υποκειμενικό θέμα γούστου), η εκτίμησή του ως προς το πρόσωπό σας με βρίσκει σύμφωνο. Και αυτό διότι αντικειμενικά, το πρόσωπό σας έχει και έντονες γωνίες, και εμφατικό πηγούνι, αλλά και σημάδια ακμής, τα οποία καλύπτετε επιμελώς με χρήση ψιμυθιώσεως.

13 Ιανουαρίου, 2016
δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα της μαριαλενας.οσοι γράφουν καποιο αρνητικο σχολιο για την εμφανιση της λεει οτι δεν εχει βρεθει ποτε μαζι τους και οτι ειναι κλώνοι οι οποιοι γραφουν για οφελος καποιας αλλης κοπελας,περιεργα πραγματα..
@milha είδες φίλε ένα περίεργο πράμα ε???το πιο περίεργο είναι ότι μόνο σε εσένα έκανε εντύπωση!!!πολλά στελέχη στο γραφείο φίλε!!!
13 Ιανουαρίου, 2016
djnet71, καταλαβαίνω ότι σε έφαγε το μαράζι που δεν βρεθήκατε. Αν είχατε βρεθεί, ίσως να γλύκαινες λιγάκι
και να μην έβγαζες τόσο καιρό χολή για την κοπέλα. Ίσως, τώρα που γράφουμε, να ήσουν κι εσύ ένας από τους αυλικούς της,
όπως είμαστε δηλαδή όλοι εμείς που σχολιάζουμε. Wink
@popov συνάδελφε πίστεψε με δεν με έφαγε κανένα μαράζι που δεν βρεθήκαμε.η απαράδεκτη συμπεριφορά της που μέχρι και αυτή την στιγμή από τότε δεν έχει τα μούτρα να ζητήσει ένα συγνώμη για το στήσιμο,αυτό με έχει ενοχλήσει και θα με βρίσκει/ουν συνέχεια μπροστά της/τους!ενώ μόλις σκάσει αρνητική κριτική από συνάντηση πετάγεται σαν σκατό να απαντήσει εκείνη ή τα υπόλοιπα στελέχη του γραφείου τους κατηγορώντας πάντα τους συντάκτες της αρνητικής κριτικής!!!
επίσης να σε ενημερώσω επειδή έχεις μπερδευτεί λίγο...αν την είχα συναντήσει και πέρναγα καλά δεν θα έκανα ποτέ αντιπαράθεση με κάποιον που τύχαινε να μην πέρναγε καλά!εγώ αυλικός δεν ήμουν ούτε θα γίνω καμίας!γράφω πάντα αυτά που ζω εγώ και μόνο αυτά μπορώ να υποστηρίξω!τι πως και με γιατί κάνει μια κοπέλα με κάποιον άλλο στο ραντεβού ...μόνο εκείνοι ξέρουν και δεν παίρνω το μέρος κανενός γιατί δεν είμαι παρόν!τώρα αν εσύ πέρασες καλά και θεωρείς πως έχεις υποχρέωση ή και κάποιο όφελος με το να την υποστηρίξεις απέναντι σε όλους όσους δεν πέρασαν καλά μαζί της είναι δικό σου θέμα.
13 Ιανουαρίου, 2016

επισης αθέτησε μια υπόσχεση που μου είχε δωσει(ξερει πολυ καλα η κοπελα) παρόλο που τις έκανα όλες τις χάρες προς όφελος της....θα το σκεφτώ πολυ σοβαρά να την ξαναπαρω.ετσι και αλλιώς υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιές και μάλιστα καλύτερες Ματάκι
14 Ιανουαρίου, 2016

Συνάδελφε, djnet71, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί μου, και αν προσέξεις, οι τοποθετήσεις και οι αντιρρήσεις μου βασίζονται σε πολύ συγκεκριμένα σημεία και στοιχεία, επί της κριτικής του συναδέλφου, ο οποίος, εκφέρει μια άποψη και εκτείθεται, όπως εκτιθέμεθα όλοι μας, και κρινόμαστε μέσα από την προσωπική γνώμη που καταθέτουμε.
Παρατηρώ όμως, ότι στην δική σου περίπτωση, δεν εκφέρεις προσωπική άποψη, αλλά βγάζεις τα απωθημένα σου, με αφορμή την εν λόγω κριτική, γράφοντας χαιρέκακα "Ν' αγιάσει το χέρι σου φίλε..." - σαν να έριξε τάχα ένα γερό χέρι ξύλο στην κοπέλα, που της άξιζε, και απευθύνεσαι αδιακρίτως σε εκείνους που δεν φωνάζουν, ίσως, μαζί σου «Καλά της έκανε...» με τον προσβλητικό και προκλητικό χαρακτηρισμό «αυλικοί». Έτσι εξηγείται και το ύφος της απάντησής μου, καθώς το αρχικό σχόλιό σου, βγάζει ρεβανσισμό και μικροψυχία, προκαλώντας οποιαδήποτε άποψη δεν συντάσσεται με τη λογική «Ν' αγιάσει το χέρι σου φίλε...».
Κατανοώ, την εύλογη πικρία σου αλλά και εσύ συνάδελφε, με όλη την τραγωδία που έχεις στήσει γύρω από το στήσιμό σου και το φέρσιμο της κοπέλας, χάνεις το δίκιο σου στο φινάλε, και καταντάς γραφικός. Τουλάχιστον εξέφρασε την άποψή σου και μην χαρακτηρίζεις κόσμο. Καπέλο

ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 136408
14 Ιανουαρίου, 2016
Αρχίζω να πιστεύω ότι είτε δεν διαβάζετε τις κριτικές ή διαβάζετε αυτά που θέλετε να διαβάσετε.

Μέχρι τώρα έχω γράψει 5 κριτικές. Το ποιες από τις κοπέλες είναι ανεξάρτητες και ποιες όχι, άστο. Διάβασε προσεκτικά το τέλος της κάθε κριτικής και θα καταλάβεις. Το ένα «όχι» σημαίνει ότι δεν θα ξανασυναντούσα την κοπέλα ανεξαρτήτως τιμής, τα «ίσως» σημαίνουν ότι θα ξανασυναντούσα τις κοπέλες στην τιμή που θεωρώ ότι θα ήταν vfm.

Θες να συγκριθείς με την Νάντια ? Κανένα πρόβλημα. Σε εκείνη είπα ότι προσφέρει τυπικές υπηρεσίες, ενώ εσένα σε είπα turbo. Σε εκείνη είπα ότι και 100 να δώσεις, vfm δεν είναι αφού αγοράζεις μόνο εμφάνιση και ανεκτές υπηρεσίες, ενώ σε σένα έγραψα ότι είσαι sex machine με βαθμολογία 8+ που είναι η υψηλότερη βαθμολογία που έχω δώσει από όλες τις κριτικές μου στο κομμάτι service. Σε καμία κριτική μου δεν μπαίνω σε αναλυτικές λεπτομέρειες και περιγραφές. Αν οι αναγνώστες θέλουν να «φτιαχτούν» υπάρχουν πλείστες κριτικές που μοιάζουν με ιστορίες από το alt.sex.stories. Τις δικές μου κριτικές θέλω να τις κάνω όσο μπορώ απλές και περιεκτικές. Δεν νομίζω ότι θα βρεις τουλάχιστον στην παράγραφο που αφορά τον «αγώνα» άλλη κριτική που να λέω καλύτερα λόγια από την δικιά σου ούτε και αναλυτικότερη.

Αμφισβητείς γιατί σε εκείνη έβαλα 8 στην εμφάνιση και σε σένα 7 Κανένα πρόβλημα επίσης. Μπες στο νήμα της Τζόα, δες φώτο της φίλης της και πες μου αν η κοπέλα που βλέπεις είναι «η κοπέλα της διπλανής πόρτας» ή αν τραβάει βλέμματα επί τη εμφανίσει (και παρεμπίπτοντος δεν έχει μικρότερο στήθος από το δικό σου και ούτε αυτό είναι το μοναδικό κριτήριο της εμφάνισης). 

Το κύρος του κάθε λογαριασμού δεν κρίνεται ούτε από το πόσο καιρό είναι στο site ούτε από τα mnm του, πιθανώς ούτε καν από το πόσες κριτικές έχει γράψει, αλλά από την αντικειμενικότητα που έχει σε αυτές τις κριτικές. Δεν σε βλέπω να παραπονιέσαι και να καταγγέλλεις για στημένες κριτικές άλλους με σχεδόν μηδενική συμμετοχή στο site είτε σε κριτικές είτε σε mnm, μάλλον γιατί εκείνες οι κριτικές είναι full στο 10.

Προσπαθώ να μην μπω σε αντιπαράθεση και να ξεφύγουμε από την κριτική γιατί δεν έχω λόγο να το κάνω. Το λέω για άλλη μια φορά. Η κριτική δεν σε θάβει. Για  κακή κριτική διάβασε τι έγραψα στην Joanna. Όσο αφορά την πρόβλεψη σου, πολύ φοβάμαι ότι θα διαψευστείς. Η τελευταία vfm GFE που παρουσιάστηκε στο site ήταν αυτή για μένα http://www.bourdela.com/call-girls/girls/klelia και όχι ακριβώς στα 100/1h γιατί συνήθως δεν έδινε καμιά σημασία στον χρόνο. Κρίμα που δεν την πρόλαβες, το κορίτσι παρέδιδε και μαθήματα συμπεριφοράς στο νήμα της. Να τονίσω ότι και αυτή είχε τον τίτλο του girl next door και το 6ρι πήγε σύννεφο στο πρόσωπο (και όχι άδικα παρόλο που είχε κατά την γνωμη μου ωραίο κορμι). Δεν παραπονέθηκε ποτέ. Απάντησε μόνο σε μία κριτική όταν κάποιος είπε ότι βρώμαγε (για να μάθεις τι σημαίνει θάψιμο)  και ακόμα και η απάντηση της ήταν υποδειγματικη και προσεγμένη.

@Saint. Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου στο σώμα. Ο καθένας έχει τα γούστα του. Εμένα μου αρέσουν οι ψηλές με καμπύλες. Σε άλλον αρέσουν οι πολύ αδύνατες ή οι bbw, τα πιπίνια ή τα granny, τα τραβέλια ή οι μουστακαλίδες. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Για μένα όμως όταν κάνεις κριτική θα πρέπει να είσαι σταθερός σε αυτά τα γούστα και κριτήρια σου. Δεν μπορείς να βάζεις 9 στην εμφάνιση και στην lilly και στην Valeria ακόμα και με την δικαιολογία ότι ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει. Αν για μένα κάποια είναι καλύτερη από μια άλλη στον αγώνα θα το πω, όπως και αν την βρίσκω πιο όμορφη. Δεν θα βάλω 10 παντού για να γίνω αρεστός, ούτε θα χαϊδέψω αυτιά, ούτε θα στρογγυλέψω γωνίες. Καμίά κριτική δεν είναι χρήσιμη αν τα τσουβαλιάζει όλα.

Τέλος με αυτό το θέμα και πάμε παρακάτω.
29 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3