Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 21 10
Call-Girls
37034
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αν και η παρακάτω κριτική του Macallan είναι ακριβέστατη για το τι πρόκειται να συναντήσει κάποιος ας πω και εγώ μερικές πληροφορίες για τη κοπέλα. Συνάντηση με την πιτσιρίκα Ελληνίδα(πάνω κάτω 20 χρονών) πριν λίγες μέρες και οι εντυπώσεις ήταν πάρα πολύ καλές. Νταρντανομωράκι με βυζί τούμπανο όπως στις φωτογραφίες από πάνω και κωλαράκι βραζιλιάνικο-τσουπωτό χωρίς κυτταρίτιδα. Προσωπικά δεν έχω θέμα, αλλά όποιος ψάχνει μοντελοειδές σώμα ας μείνει μακριά. Προσωπάκι γλυκό και συμπαθητικό χωρίς να ναι κάτι το φοβερό που ωστόσο με το καυλιάρικο βλέμμα την ώρα της πίπας κερδίζει αρκετές μονάδες. Σε κερδίζει από τη πρώτη στιγμή που μπαίνει στο δωμάτιο με τη συμπεριφορά της, καθώς είναι με το χαμόγελο.
Στα του αγώνα μπορώ να πω ότι για το νεαρό της ηλικίας της ήταν πάρα πολύ καλή και ακούραστη. Πίπα θα τη χαρακτήριζα μέτρια προς καλή, χωρίς όμως να εντυπωσιάζει.Πολλές στάσεις με αγαπημένη της αυτή στα 4 που τα δίνει όλα. Δε λέει σε τίποτα όχι και δάχτυλο δέχεται με ευχαρίστηση...Γενικά είναι πολύ καυλιάρα και μόνη της μου πρότεινε να βγούμε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου και να πηδηχτούμε!!
Καταληκτικά καλό σωματάκι συμπαθητικό προσωπάκι, με υπηρεσίες πολύ καλές που ωστόσο στα 120 + 23 το ξενοδοχείο +30 κωλαράκι(που δεν τίμησα) βγάζουν ένα σύνολο στα 143 που δεν θα το χαρακτήριζα vfm.
Τέλος αυτό που θα μου μείνει από το ραντεβού ήταν όταν...
Αυτή τότε μου πρότεινε να πάμε στο μπαλκόνι
και να μου ρουφήξει το καυλί σαν να τανε τρομπόνι
Έπειτα εγώ της έτριψα τον πούτσο μου στο κώλο
Και κείνη φώναζε δυνατά βάλτον μου μέσα όλο
Την έβαλα στα 4 και κουνιότανε με χάρη
και ένα τρίποντο της κάρφωσα σαν να μουνα ο Κάρι
Θα συνέχιζα και άλλο αυτό το ποιηματάκι
Αλλά λέω καλύτερα να πάω για ποτάκι!!(hendricks on the rocks κατά προτίμηση)
Στα του αγώνα μπορώ να πω ότι για το νεαρό της ηλικίας της ήταν πάρα πολύ καλή και ακούραστη. Πίπα θα τη χαρακτήριζα μέτρια προς καλή, χωρίς όμως να εντυπωσιάζει.Πολλές στάσεις με αγαπημένη της αυτή στα 4 που τα δίνει όλα. Δε λέει σε τίποτα όχι και δάχτυλο δέχεται με ευχαρίστηση...Γενικά είναι πολύ καυλιάρα και μόνη της μου πρότεινε να βγούμε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου και να πηδηχτούμε!!
Καταληκτικά καλό σωματάκι συμπαθητικό προσωπάκι, με υπηρεσίες πολύ καλές που ωστόσο στα 120 + 23 το ξενοδοχείο +30 κωλαράκι(που δεν τίμησα) βγάζουν ένα σύνολο στα 143 που δεν θα το χαρακτήριζα vfm.
Τέλος αυτό που θα μου μείνει από το ραντεβού ήταν όταν...
Αυτή τότε μου πρότεινε να πάμε στο μπαλκόνι
και να μου ρουφήξει το καυλί σαν να τανε τρομπόνι
Έπειτα εγώ της έτριψα τον πούτσο μου στο κώλο
Και κείνη φώναζε δυνατά βάλτον μου μέσα όλο
Την έβαλα στα 4 και κουνιότανε με χάρη
και ένα τρίποντο της κάρφωσα σαν να μουνα ο Κάρι
Θα συνέχιζα και άλλο αυτό το ποιηματάκι
Αλλά λέω καλύτερα να πάω για ποτάκι!!(hendricks on the rocks κατά προτίμηση)
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα