Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 27 10
Call-Girls
81303
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
εχοντας κανει πειραματα αρκετα το τελευταιο διαστημα εχοντας φαει και φολες ειπα να γυρισω στα παληα στην παληα μου γειτονια.. η αφροδιτη ενα κοριτσι που βελτιωνεται συνεχεια για αυτο και η αναδυομενη τηλεφωνακι και ραντεβου το μεσημερι αργα το μωρο δεν παιζεται μετα τα σχετικα προκαταρκτικα χαιδεματα φιλακια και λοιπα περναμε στο μενου.. που ηταν πολυ καλη πιπα μεχρι θανατου ουτε θυμαμαι ποσες στασεις αλλαξαμε περιποιηση φουλ τα εγλυφε ολα και εγω βεβαια με τα σχετικα δαχτυλακια και στην πισω πορτα που αφησαμε μια σκια σε αυτο το θεμα για το κοντινο μελλον εγινε η πρωτη καταθεση σε αυτες της φυσικες βυζαρες με της καβλωτικες ρωγες που την κανουν τουρμπο.. στο βυζι η γκομενα ειναι φουλ. διαλειμα κουβεντουλα πολυ καλη...δευτερος γυρος μπανακι μαζι με πολλυ καβλωτικα στοιχεια πιπα στο μπανιο και δεν εχει συνεχεια γαμηθηκαμε λιγο και εκει και η συνεχεια στο κρεβατι με απιστευτη καυλα το μωρο τρελενοτανε ηθελε γαμησι πολλυ αλλιως δεν εφευγε θα καθοτανε εδω μου ειπαι τελος παντων μετα απο δυο ωρες + τελειωσε καπως ετσι το ραντεβου μας με πολλα φιλια και χαδακια αρκετα. αφηνω για το τελος τον απολογισμο το κοριτσι εχει πολλα στοιχεια μεγαλης καβλας που δεν φαινονται οταν ομως ξεκινησει δεν σταματα η κινηση που εκανε στην τιμη 50 euro για εμενα την καθιστα υποψηφια για μια πολλυ καλη λυση σε αυτους τους καιρους που ζουμε σιγουρα θα περασεις καλα μαζι της
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 04, 2016
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
TASSOS karipidis
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιανουαρίου, 2016
Καλή κριτική! Μπορείς να μου στείλεις με ένα pm το τηλέφωνό της;
M
maskoforoszoro
05 Ιανουαρίου, 2016
Πολύ καλή περιγραφή zefiros. Μήπως μπορείς να στείλεις το τηλ της σε pm γιατί ένα παλιό link που βρήκα για την κοπέλα, δεν δουλεύει πια. Ευχαριστώ
J
johnpage
05 Ιανουαρίου, 2016
το τηλεφωνακι του μωρου ειναι ευκολο???
skouros
06 Ιανουαρίου, 2016
Να παρακαλεσω και εγω για το τηλ της κορασιδας...
D
dpapiq
06 Ιανουαρίου, 2016
ειναι ευκολο να μου στειλεις το τηλέφωνό της ?
M
marokinos
07 Ιανουαρίου, 2016
καλησπέρα φίλε μπορείς να μου στείλεις σε παρακαλώ το τηλεφωνό της???
S
stamatis74
07 Ιανουαρίου, 2016
Και εγω θα ηθελατο το τηλεφωνο της σε pm!
J
jeik
07 Ιανουαρίου, 2016
Ένα τηλέφωνακι???ευχαριστώ!!!!
zundap
08 Ιανουαρίου, 2016
ειναι ευκολο να μου στειλεις το τηλέφωνό της ?
C
cg414
12 Ιανουαρίου, 2016
Ένα τηλέφωνακι???ευχαριστώ!!!!
K
karcos
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10