Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 7 10
Call-Girls 25525
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Αγιοβασιλιτικη συναντηση με την τζουλιανα! Τηλεφωνακι το μεσημερακι για ραντεβου (κανονικα δεν θα δουλευε αλλα εκανε εξαιρεση χαχαχα ) και κλεισιμο για bill ! Φτανω δωματιακι μπανακι και τσουπ το κοριτσι, μου χτυπαει την πορτα! Ανοιγω και το γλυκο της μουτρακι προβαλλε στην πορτα ! Ντυσιματακι σικατο με ψηλες μποτουλες οπως μου αρεσει ! Ευχες εκατερωθεν για την νεα χρονια με χουφτωματακια γελακια κλπ... Αφου την γδυνω σιγα σιγα αποκαλυπτεται ενα αγιοβασιλιτικο σετακι εσωρουχα που μου ανεβασαν ακομα παραπανω την διαθεση!!! Με κοβει και παει για ντουζακι και βγαινοντας φορουσε και το χαρακτηριστικο αγιοβασιλιτικο καπελακι με τα φωτακια!!! Η φουντωση μου ηταν στο μαξιμουμ οποτε αμεσως παιρνει πρωτοβουλια και πεφτει για στοματικο οπως μου αρεσει!!! Βαθυ υγρο αργο με πολλα παιχνιδισματα της γλωσσας της... Αφου με εφτασε σχεδον στο αμην μετα απο κανα πενταλεπτο και για να μην καταθεσω προωρα την κοβω την γυρναω και αρχιζω περιποιηση απο την μερια μου ! Επειτα απο λιγο και αφου τελειωσε (μαγκες το ζει η γκομενα πραγματικα...) λιγο γλυψιμο και περασμα καλυπτρου για τα περαιτερω!!! Δυο στασεις πρωτα αυτη απο επανω και μετα ιεραποστολικα οπου και κατεθεσα μεσα της !!! Μπανακι τσιγαρακι και απο τους δυο μας λιγο μπλα μπλα και μετα αρχη β´ γυρου! Προκαταρκτικα τα ιδια αλλα για δευτερο γυρο ειχα στοχο να πηδηξω με θεα την κωλαρα της! Λιγο την ανεβαζω αναποδα επανω και μετα στησιμο στα τεσσερα και σφυροκοπημα για κανα δεκαλεπτο μεχρι που κατεθεσα!!! Δεν δυσανασχετησε καθολου ισα ισα με το ιδιο κεφι και ζωντανια οπως στην αρχη!
Βαθμολογιες για κοπελα και τα σχετικα δεν βαζω καθως αφενως ειναι ολα υποκειμενικα αλλωστε τα εχουν πει και συναγωνιστες σε αλλες αναφορες, αφετερου εμενα ειναι και απο τα στανταρακια μου οποτε μπορει να μην ειμαι αντικειμενικος και να υπερβαλλω λιγο!!!
Αυτα απο εμενα Χρονια Πολλα με πολλα και καλα μουνια (και κωλαρακια slk και κωλαρακια) !!! Χαχαχα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 03, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
dinger
Μέγας
12
Πόντοι:
4.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 zadren, Invisible Man, slk 55 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιανουαρίου, 2016
to thlefwnaki.ths fole sou einai eukairo
04 Ιανουαρίου, 2016
Καποιο link υπαρχει με το τηλεφωνο της κοπελιας?
04 Ιανουαρίου, 2016
Φιλος που το βρισκουμε το κοριτσι...?
04 Ιανουαρίου, 2016
Τηλεφωνάκι αδελφέ;;
04 Ιανουαρίου, 2016
Καλησπέρα ) ωραια κριτική ! Που την βρίσκουμε ; Υπαρχει κάποιο λινκ ; Ευχαριστω
04 Ιανουαρίου, 2016
μια χαρα το τηλ μπορω να το εχω φιλαρακι???
05 Ιανουαρίου, 2016
Αν σου ειναι ευκολο θελω το τηλ. και εγω φιλε..
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7