Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 74 10
Call-Girls
159330
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
...την τελευταια περιοδο αποφασισα να ξεφυγω απο τις πεπατημενες και να δοκιμασω συναντησεις με κοπελες που ειχα βαλει καιρο στο στοχαστρο....θα ρρχισω να παραθετω τις κριτικες μου ξεκινωντας με την ιζαμπελα και οχι απαραιρητων με την χρονολογικη σειρα που εγιναν...
εχουμε και λεμε λοιπον....
....συννενοηση πανευκολη....
...συμπεριφορα ..ευγενικοτατη και ανθρωπος ευχαριστος
...εμφανιση:...αρκετα σπασμενο προσωπο αν και μπορω να πω σαν ελαφρυντικο οτι λογω της ωρας ηρθε εντελως αβαφτη....ειχα ομως ετσθ και πληρη αντιληψη της πραγματικοτητας που λει για την ηλικια ανω των 40....
....σωμα...απο τις περιγραφες των συναδελφων περιμενα να δω κατι πολυ νταρντανοειδες.....η εικονα που ειδα εγω ηταν σαφως για μια κοπελα ψηλη, θα ελεγα τσουπωτη και εντελως σφιχτη, με στηθος που τα σπαει και σαφως οχι ακολη οπως διαβασα καπου πιο κατω....
στα του αγωνα....βγαζει φοβερη διαθεση προς ικανοποιηση του πελατη και φοβερη ενεργεια οπου ομως νομιζω οτι πρεπει να κατεβασει μια ταχυτητα γιατι σε καποιες στιγμες δειχνει ολιγον ψευτικη και οχι τοσο θηλυκη και μου θυμισε την παολα μιλφ....
...στο μενου τα παντα ολα και με καλη τεχνικη και στησιματα....μεσα και ο κωλος και το τελειωμα οπου θες.....
γενικη ενυπωση απο το τιτλο κιολας....σαφως υπαρχουν πιο εμφανισιμες και σεξυ κοπελες αλλα η συγκεκριμενη ειναι σιγουρο οτι ποτε δεν θα σε απογοητευσει..οσο ασκει ακομα το σπορ....
ενσταση για την τιμη που πιστευω οτι θα επρεπε να ειναι λιγο πιο κατω....ελπιζω να βοηθησα...στην διαθεση οποιος θελει αν παρελειψα καποια πληροφορια
εχουμε και λεμε λοιπον....
....συννενοηση πανευκολη....
...συμπεριφορα ..ευγενικοτατη και ανθρωπος ευχαριστος
...εμφανιση:...αρκετα σπασμενο προσωπο αν και μπορω να πω σαν ελαφρυντικο οτι λογω της ωρας ηρθε εντελως αβαφτη....ειχα ομως ετσθ και πληρη αντιληψη της πραγματικοτητας που λει για την ηλικια ανω των 40....
....σωμα...απο τις περιγραφες των συναδελφων περιμενα να δω κατι πολυ νταρντανοειδες.....η εικονα που ειδα εγω ηταν σαφως για μια κοπελα ψηλη, θα ελεγα τσουπωτη και εντελως σφιχτη, με στηθος που τα σπαει και σαφως οχι ακολη οπως διαβασα καπου πιο κατω....
στα του αγωνα....βγαζει φοβερη διαθεση προς ικανοποιηση του πελατη και φοβερη ενεργεια οπου ομως νομιζω οτι πρεπει να κατεβασει μια ταχυτητα γιατι σε καποιες στιγμες δειχνει ολιγον ψευτικη και οχι τοσο θηλυκη και μου θυμισε την παολα μιλφ....
...στο μενου τα παντα ολα και με καλη τεχνικη και στησιματα....μεσα και ο κωλος και το τελειωμα οπου θες.....
γενικη ενυπωση απο το τιτλο κιολας....σαφως υπαρχουν πιο εμφανισιμες και σεξυ κοπελες αλλα η συγκεκριμενη ειναι σιγουρο οτι ποτε δεν θα σε απογοητευσει..οσο ασκει ακομα το σπορ....
ενσταση για την τιμη που πιστευω οτι θα επρεπε να ειναι λιγο πιο κατω....ελπιζω να βοηθησα...στην διαθεση οποιος θελει αν παρελειψα καποια πληροφορια
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιανουαρίου, 2016
καλησπερα φιλε μου και καλη χρονια ειναι αθηνα γνωριζεις ακομη ? γιατι στο site γραφει μεχρι 31/12 οτι θα ειναι εδω !! ευχαριστω και καλα γαμησια !
eprepe1312
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1