Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 114 10
Call-Girls 161955
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καταρχήν να πω ότι η Μαριαλένα είναι πολυ ξηγημένη και στην συννενόηση για το ραντεβού , αλλά και στην ώρα που έρχεται και γενικώς σε όλα τα διαδικαστικά.
Μου ζήτησε αλλαγή της ώρας, κι επειδή εγώ δεν μπορούσα της πρότεινα να το αφήσουμε για αλλη φορά, αλλα ήταν καθετη, δεν άλλαξε τίποτα και βρεθήκαμε στο κέντρο
Τελικά αυτός που καθυστέρησε ήμουν εγώ, αλλά και πάλι ήταν άνετη και χαλαρή με το θέμα

ήρθε ντυμένη με μαυρο εφαρμοστό φόρεμα και σέξυ ψιλοτάκουνα μποτάκια τα οποία και δεν έβγαλε καθολη την διάρκεια ...
εμφάνιση γλυκια και συμπαθητική στο πρόσωπο, ωραίο σώμα, είδικά από την μέση και κάτω πολύ καβλα...

Πίπα από τις πολύ καλές, με γλύψιμο στ αρχίδια, mouth fucking μέχρι τελικής πτώσης σταματαει για μια ανασα και ξαναβουταει στα βαθια
Πραγματικα ήταν πολυ καβλα να ειναι γονατιστη και να ρουφαει μεχρι να τελειωσω στο στομα της,

Ο 2ος γυρος είχε πάλι τρελή πίπα και σεξ οπου ειδικα στο πισωκολλητό είναι σούπερ

Συνολικά πιστευω ο καθένας περνάει πολυ καλά, η κοπέλα καλύπτει σχεδόν όλες τις απαιτήσεις κ τα γούστα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 16, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί