Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 6 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Η συναντηση εγινε στο μικρο τουρ που εκανε στη Θεσσαλονικη(ειπε οτι δεν θα ξαναερθει,γιατι στην Αθηνα λεει εχει τα γεροντια που τα σκανε χοντρα και δεν της προκαλουν προβληματα Χμμμ; )
Πηγα στο χοτελι για να παρω γουρουνι στο σακι,μιας και φωτογραφιες δεν εχει με προσωπο Μαλακία (εχει καποιες ατελειες,γι'αυτο)τα 150ε ομως ξερει να τα ζηταει μετα το γεια,τι κανεις... Κεφάλι σε τοίχο!
Ξανθια με μετριο προσωπο λοιπον,το δωματιο ηταν στην πενα,αν και για να το βρω εκανα 10 λεπτα(επρεπε να ανοιξω μια πορτα που μεσα ειχε αλλες δυο και η μια απ'αυτες ηταν το δωματιο που εψαχνα,το γραφειο ουτε ειπε τιποτα σε σχετικο μηνυμα που εστειλα οτι δεν το βρισκω,η απαντηση τους ηταν ψαξε καλυτερα Μαλακία )
Ειπαμε το ''γεια'' και οτι εκανα μπανιο απο το σπιτι και ειμαι ετοιμος,η επομενη κουβεντα ηταν ''το δωρακι μου να μου δωσεις για να ξεκινησουμε''
Παω για φιλι,μου λεει δεν φιλαω Χμμμ; λεω τι στο διαλο ρε πουστη μου,ολοι εχουν γραψει οτι φιλαει,στο σαιτ γραφει οτι φιλαει,λεω δε γαμιεται ας κανουμε την αγγαρεια Money Mouth
Βγαζει το σουτιεν και τα βυζια πεσαν στο πατωμα,δευτερο ξενερωμα Κεφάλι σε τοίχο!
Δε λεω μεγαλα τα βυζια αλλα τι να τα κανω αμα ειναι σαν της γιαγιας μου Κεφάλι σε τοίχο!
Το δυνατο της σημειο ειναι η πιπα μιας και την κανει πολυ ωραια,γλυφει και αρχιδια αλλα deepthroat οχι Money Mouth
Στο σεξ ολη την ωρα ηταν ποιο σιγα με πονας,σιγα τον εχεις μεγαλο και χιλιες μαλακιες,τη ρωτησα αμα κανει cim η cif και παλι πηρα αρνητικη απαντηση Κεφάλι σε τοίχο!
Την εχυσα στα βυζια και πηγα για μπανιο.
Τσιγαρο,λιγη κουβεντα(μιλαει πολυ καλα Ελληνικα)και δευτερος γυρος μονο μασαζ μιας και ειχα ξενερωσει αρκετα απο τον πρωτο.
Με λιγα λογια ενα στουντιοκοριτσο που θελει να γινει σιτυτουριστρια Μαλακία
150ε για ολη αυτη την φαση ηταν αρκετα σε αυτο τον καιρο που ζουμε,η τιμη της θα επρεπε να ειναι καπου στα 70-80ε γι'αυτα που παρεχει.

Ο Φακιρης εδωσε τις συστασεις αλλα μαπα το καρπουζι Ντροπή

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
azazel
Τιμημένος
218
Πόντοι:
38.177
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, mad_max, topscorer

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Δεκεμβρίου, 2015
παικτη με το που μου ειπε κοπελα του επαγγελματος οτι δεν φιλαει στο στομα κ αφου τα ειχε παρει τα 150,ξεκινησα να ντυνομαι κ ζητησα τα 150 πισω κ φυσικα τα πηρα!ετσι επρεπε να κανεις κ εσυ.αρκετα με τις γαμιολες τις τυχαρπαστες
15 Δεκεμβρίου, 2015
ναι ρε αστην να γυρισει Αθηνα να γαμάμε οι κωλογεροι Ναι!
16 Δεκεμβρίου, 2015
NITRO εσενα ελεγε ρε μπαγασα??? Καπέλο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3