Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 25 10
Call-Girls 33582
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Χθεσινή συνάντηση, πριν το ματσάκι, σε ξενοδοχείο κοντά στο Καραΐσκάκη... Πρώτα γαμήσαμε, και μετά μας γάμησαν... Τες πα...

Η Τίνα είναι 23 χρονών Ρωσίδι από τη Μόσχα. Αγγλικά πολύ βασικά, οπότε μην περιμένετε να πιάσετε κουβέντα. Χαμογελαστή, και πολύ ευχάριστη. Λίγο "μηχανική" στις κινήσεις της, σαν κάποιος να την έχει δασκαλέψει κάνε αυτό και τούτο. Προσωπάκι λίγο πιο "γωνιασμένο" σε σχέση με τις φωτογραφίες, αλλά οι φωτο είναι γενικά ακριβείς. Το βυζάκι φτιαγμένο, αλλά καλή δουλειά. Γενικά όπως είναι οι φωτογραφίες, αυτό θα αντικρίσεις. Ύψος γύρω στο 1,65. Καθαρή και μοσχομυριστή.

Με το που μπήκε, γδύθηκε, και βουρ στο τρομπόνι. Το παίρνει βαθειά, κάνει και κάτι κόλπα με τούρμπο μαλακία, γενικά καλή η πίπα. Μου άρεσε που τον χτύπαγε σαλιωμένο πάνω στις ρόγες της και τις καύλωνε. Την άφησα για ώρα έτσι, και με φόρτωσε. Μετά την έβαλα ανάσκελα και της έριξα ένα πεντάλεπτο γλύψιμο, όπου και έγινε μούσκεμα, και πρέπει να έχυσε και μια φορά. Προσπαθούσε να το αποφύγει, αλλά τη μάγκωσα και σπαρτάρισε. Ωραίο μουνάκι για φάγωμα, εγώ δεν το συνηθίζω με κοπέλες της δουλειάς, αλλά αυτή μου το έβγαλε. Μου έβγαλε ένα GFE, και μου άρεσε η φάση. Τύπου ο δάσκαλος και η μαθήτρια πιπινάκι. Κατόπιν με ξαναπίπωσε και καβάλησε. Είχε κατακαυλώσει, τσίμπαγε τις ρόγες της, και δεν άντεξα... Πήγα να το κόψω, τραβήχτηκα, αλλά ήταν αργά... Τέλος πρώτου γύρου.

Μετά από το μπανάκι, και εφόσον κουβεντούλα δεν έλεγε, ξεκίνησε ο καπάκι ο β' γύρος με δική της πρωτοβουλία. Πίπα, μετά πισωκολλητό, που είναι φανταστική η θέα με το στρογγυλό της κωλαράκι, κατόπιν διάφορες παραλλαγές ιεραποστολικού, όπου γενικά καύλωνε και συμμετείχε εξαιρετικά σε όλα. Στο τέλος κάθισα στην άκρη του κρεβατιού, γονάτισε, και μετά από κανά 15λεπτο προσπάθειας της έδωσα το βραβείο της στο στόμα. Μερικά τα κατάπιε, τα υπόλοιπα τα έφτυσε (+20 το CIM).

Είχε μείνει κανά 10λεπτο μετά το ντουζ, και με ρώτησε εάν μπορούσε να ντυθεί. 3ο γύρο δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρω, οπότε το σχόλασα, έφυγε, και πήγα και έφαγα 2 σουβλάκια και μετά 3 γκολ.

Γενικά πολύ καλή περίπτωση η μικρή, θα την ξανατιμήσω, ειδικά στη στέγνα που διανύουμε.Κουλ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 09, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
5.172
Πόντοι:
18.330
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, laiono13, yorkie και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Δεκεμβρίου, 2015
"...οπότε το σχόλασα, έφυγε, και πήγα και έφαγα 2 σουβλάκια και μετά 3 γκολ".ΠροσκύνημαΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!
Μας πέθανες αδερφέ, γελάω ακόμα! Και πονάω επίσης κι εγώ από το τρίμπαλο.....
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 33661
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1