Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 20 10
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0

Συνεχίζοντας την αναζήτηση στη κοιλάδα των μουσών ευτυχώς ....
Η προσμονή ανταμείβεται.

Έρχομαι να συμπληρώσω τους προηγούμενους συναγωνιστές σχετικά με την Melissa και να προτρέψω τους επόμενους.

Προβλεπόταν μία δύσκολη μέρα στην δουλειά και για αυτό είχα βάλει σκοπό να περάσω καλά το βράδυ.
Κυνηγούσα μέσω μηνυμάτων με ύμνους, υποσχέσεις, θυσίες σε βωμούς, μετάνοιες κλπ να μου απαντήσουν οι μούσες της κοιλάδας αλλά τίποτα.

Καλώ το συγκεκριμένο γραφείο και μου στέλνει την Melissa.

Σε 40' λεπτά καθόμουν δίπλα σε μία πολύ σικάτη γκόμενα και αυτό που σκεφτόμουν ήταν να την φλερτάρω και να την κερδίσω. Φοβερό ντύσιμο, συμπεριφορά, στυλ ...υπέροχα όλα. Λίγη κουβεντούλα, απαλά χάδια, ζουμερά φιλιά, αργό ξεγύμνωμα και εμφανίζεται μέσα στο χαμηλό φωτισμό μία σιλουέτα με απίστευτα σέξυ εσώρουχα, όμορφο στήθος, όμορφο αιδοίο πεντακάθαρο και "μυρωδάτο". Και από κωλί φωνάρα.

Αρχή και τέλος.
Η μία ώρα έγιναν τρεις αφού έπρεπε μετά από μία πίπα μεταπτυχιακού να γευτώ κάθε σημείο του υπέροχου αυτού κορμιού με το απαλό δέρμα και το μόνιμο ρίγος. Να ευχαριστηθώ την θέα στα 4 από μπρος και από πίσω όσο περισσότερο μπορούσα να αντέξω αφού η ίδια το ζήτησε ρουφώντας μου το αυτί και ψιθυρίζοντας : Θέλεις τον κώλο μου; Να τον γαμήσεις πολύ ώρα. Αν τελειώσεις γρήγορα από εκεί θέλω να με ξαναπάρεις...
Αυτά ΝτροπήΓλώσσαΕμμμμ

Η Melissa είναι πολύ γκαυλιάρα γκόμενα και σε όλο το ματς σου δείχνει ότι είναι δική σου για ότι κέφι ή διάθεση έχεις.
Με έπεισε για την αυθεντικότητά της στο σεξ.

Είναι σημαντικό οι στάσεις να βολεύουν ταυτόχρονα για βαθιά φιλιά γιατί έτσι τρελαίνεται περισσότερο.

Melissa the MUSE
Melissa! - LOADED

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 30, 2015
Διάρκεια
3 ώρες
Κόστος
400€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: