Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 174 10
Call-Girls
230765
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλησπέρα σας κύριοι συνάδελφοι και συναγωνιστές.Τρίτο ραντεβού με την Αντζελα το οποίο έγινε σε παραλιακό ξενοδοχείο που την βολεύει αρκετά.Ο λόγος που καθηστέρησα να γράψω κάτι είναι γιατί απ'την αρχή είχα την υποψία ότι αυτό το κορίτσι δεν είναι ακριβώς όπως φαίνεται.Τι εννοώ......Όντως η Αντζελα συμπεριφέρεται λίγο ψυχρά και διεκπεραιωτικά,κάτι το οποίο εμένα με χαλάει,αλλά σε άλλους μπορεί να αρέσει.Το τρίτο ραντεβού το έκανα δύωρο για να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στο σόσιαλ και αφου τις προηγούμενες φορές είχαμε πει κάτι παραπάνω να δω αν οι υποψίες μου είναι βάσιμες.Μετά απο πολύ εύκολη συνεννόηση χτύπησε την πόρτα φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα αρκετά αποκαλυπτικό.Το μαλλί ξανθό και περιποιημένο,βάψιμο απαλό και πρόσωπο (για μένα) συμπαθητικό.Για να μην σας κουράζω άλλο να περάσουμε στα του αγώνα.Στοματικό βαθύ με πολύ σάλιο και μερικά φτυσιματάκια πολυ καυλωτικά όπως και τα κοιτάγματα.Πέρασμα προφυλακτικού και ιεραποστολικό, σε αργους ρυθμούς στην αρχή,γύρισμα με την Άντζελα απο πάνω σε ωραίο ρυθμό και μετά απο λίγο στα τέσσερα με το τέλος να έρχεται σχεδόν αμέσως.Μπανάκι και αρκετή κουβεντούλα και ξεκίνημα.Μετά απο στοματικό με αυξομειώμενη ένταση και επειδή λόγο σωματότυπου μπορεί να είναι πολύ ευέλικτη,της είπα να ανέβει απο πάνω για λίγη ώρα και μετά να γυρίσει αν μπορεί σε reverse cow στην πίσω πόρτα.Μια φανταστική άγρια ιππασία ακολούθησε σε σημείο που μετά απο 10 συνεχόμενα λεπτά ακούραστου ρυθμού απ'τη μεριά της της είπα να αλλάξουμε γιατι φοβήθηκα μην σπάσει το κοντάρι με τη δύναμη που καρφωνότανε.Συνέχεια σε πρωκτικό στα τέσσερα,βγάλσιμο προφυλακτικού και τελείωμα στο στόμα.Χρόνος ακόμα υπήρχε και παρόλο που ήμουν ικανοποιημένος η Άντζελα επέμενε να με τελειώσει για τρίτη φορά μόνο με στοματικό.Λοιπόν στο δια ταύτα η Άντζελα είναι ένα ξανθό κορίτσι,με μοντελέ σώμα(θα το προτιμούσα με λίγα κιλά παραπάνω),φτιαγμένο βυζάκι και κολαράκι,που στην αρχή σου βγάζει μια ψυχρότητα αλλά αν ασχοληθείς μαζί της και περάσεις λίγη ώρα κουβεντιάζοντας θα την δεις τελείως διαφορετική(χωρίς να περιμένετε κανενα ηφαίστειο) και θα περάσετε κατά τη γνώμη μου ένα ευχάριστο ραντεβού.Καπου εδώ να πω ότι την βρίσκω πιο εύκολα απ'ολες τις ανεξάρτητες.Σκεφτείτε ότι κάπου στον Σεπτέμβρη ήταν σε διακοπές και όμως σήκωνε το τηλέφωνο και ενημέρωνε ότι επιστρέφει σε λίγες μέρες.Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μεσα στα 5 vfm αυτή την εποχή στην Αττική.Να περνάτε καλά συνάδελφοι.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
2 ώρες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Απλά θα ήθελα να μου πεις ποιες άλλες 5 κοπέλες θεωρείς VFM??
Ευχαριστώ.