Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 174 10
Call-Girls 230765
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
συναντηση εχθες το μεσημερι συννενοηση γρηγορη με 2-3 sms,να τονισω οτι πρωτη φορα με την εν λογω κυρια αφου ειχα διαβασει πολυ καλεσ κριτικες σχεδον απο ολουσ τουσ συναγωνιστες μας.
στην ωρα της ντυμενη σικ με στενο τζιν,μπανακι και ξεκιναει πρωτο γυρο οντως το τσιμπουκι της ειναι απο τα καλα τελειωμα στομα της μπανακι γαργαρα διακριτικη και φτυσιμο ματα απο ενα τσιγαρακι εναρξη 2 ημιχρονου με τσιμπουκι και εγο ξεκιναω να την δακτυλιαζω απο μπροστα ξαφνικα καποτα απο μερουσ της και καβαλημα με γρηγορους ρυθμους,στην συνεχεια ιεραποστολικο και αρχιζω να πεφτω λιγο που το εκανε μηχανικα λιγο η κουραση μου απο δουλεια λιγο οτι χτυπαγε το τηλ.της συνεχεια ε δεν θελει και πολυ καταληξαμε να με τσιμπουκωνει κανα 10 λεπτο οπου τα πηρε στομα ολα μετα απο πολυ προσπαθεια.
εν ολιγοις προκειται για μια πολυ καλη επαγγελματια με χαλασε τα τηλ.τησ που δεν εκανε καν τον κοπο να το βαλει στο αθορυβο απαντουσε κιολας,με χαλασε δεν επαιρνε καμια πρωτοβουλια ουτε καν για φιλι στο στομα δεν φιλιθηκαμε καθολου επειδη πρεπει να τα λεμε ολα μπορει να φταιω και εγω που δεν το εκανα περιμενα απο αυτην,να τονισω οτι την ειχα κλεισει για μιαμιση ωρα αλλα λογω δουλειας μου δεν μπορεσα τελικα αλλα δεν θα καθομουν γιατι ξενερωσα λιγο πηγα να της δωσω κανονικα τα 120 ευρο καια αρνηθηκε πηρε 100 τελικα τα βρηκα τιμιο εκ μερουσ της.
για να τελειωνω πιστευω πως δεν ταιριαξανε οι χημειες μας μην τα ριχνω και ολα στο κοριτσι,τωρα σε ερωτηση αν θα την ξαναεπαιρνα δεν ξερω αν το εκανα παντως θα επαιρνα εγω τις πρωτοβουλιες και δεν θα περιμενα απο αυτην.....αφου δεν πρεπει να λεει οχι ........

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Doc3000

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Νοεμβρίου, 2015
Ο τίτλος σου τα λέει όλα. Η αιώνια αλήθεια. Δεν εξαρτάται πώς είναι ή είσαι αλλά αν ταιράζετε
27 Νοεμβρίου, 2015
Δεν σου περασε από το μυαλο να μην γουσταρει να βαλει την γλωσσα σου στο στομα της ρε φιλε...? Γερο-μύστης
N
Nik455
28 Νοεμβρίου, 2015
Το να χτυπάει το τηλέφωνο εν ωρα ραντεβου δεν ειναι θεμα χημείας.. Μου κανει εντύπωση γιατι πράγματι ειναι επαγγελματίας.
Πάντως η γενική αρχή ειναι να θυμάσαι να ζητάς το κινητό να μπαίνει στο αθόρυβο. Μη ντρέπεσται. Για τα λεφτα σας πρόκειται.
29 Νοεμβρίου, 2015
Δεν πιστευω ότι είναι θεμα χημείας αλλα χαρακτηρα επειδή την εχω παρει 2 φορες πιστευω ότι είναι ο χαρακτήρας της ετσι,
ψυχρη και απροσιτη μουναρα που γαμιεται σαν μηχανή του σεξ αλλα ως εκει .
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4