Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 46 10
Call-Girls
88905
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ήθελα καιρό να την τιμήσω το εν λογο μωρο καθοτι οι ψηλες γκομενες είναι το φετιχ μου! Ετσι και εγινε με ένα δυο μηνυματακια και το ραντεβού κλειστικε σε γνωσυο χοτελι. Το μωρο παιδια είναι πολύ καυλα και παρα πολυ ομορφη, οι φωτο στο σιτε την αδικουν, με γλυκο προσωπακι. Ειναι ψηλη (με τα τακουνια φτανει το 1.90 σιγουρα) και ενω αρχικα φαινεται λιγακι χαλαρο το δερματακι της, οπως την επιανα αργοτερα ειδα οτι ειναι σφιχτη και γυμνασμενη.
Μετα από κανενα δυο λεπτα κουβεντας το μωρο παει για ντουζακι και εμενα ο πουτσος παει να σπασει.. Ερχεται στο κρεβατι με την πετσετα γυρο από το κορμι της και μολις την αφηνει να πεσει βλεπω τα ποιο ωραια μουνοχειλα της ζωη μου.... περιττο να σας πω ότι τα εγλυφα τοση ωρα που ειχαν παπαριασει.. συνεχως μου εσπρωχνε το κεφαλι μου στο μουνακι της λεγοντας μου μην σταματας... οι καυλες μου ειχαν πιασει ταβανι όταν μου λεει τωρα σειρα μου κανοντας την ποιο τρελη πιπα που μπορει να φανταστεί κανεις χωρις χερια να την καταπινει μεχρι τα αρχιδια και η καταθεση ηρθε στο στοματακι της.. Δευερος γυρος δεν υπηρξε γιατι ειχα το μουνακι της στο στομα μου 35 λεπτα τουλάχιστον το μωρο θα το ξαναπαρω σιγουρα πρωτη φορα βλεπω γκομενα να σπαρταράει ετσι στο γλυφομουνι.... Νομιζω ότι είναι από τα καλα παιδια στο χωρο και το γαμησει το ζει πραγματικα!!!!!!!!!!!!
Μετα από κανενα δυο λεπτα κουβεντας το μωρο παει για ντουζακι και εμενα ο πουτσος παει να σπασει.. Ερχεται στο κρεβατι με την πετσετα γυρο από το κορμι της και μολις την αφηνει να πεσει βλεπω τα ποιο ωραια μουνοχειλα της ζωη μου.... περιττο να σας πω ότι τα εγλυφα τοση ωρα που ειχαν παπαριασει.. συνεχως μου εσπρωχνε το κεφαλι μου στο μουνακι της λεγοντας μου μην σταματας... οι καυλες μου ειχαν πιασει ταβανι όταν μου λεει τωρα σειρα μου κανοντας την ποιο τρελη πιπα που μπορει να φανταστεί κανεις χωρις χερια να την καταπινει μεχρι τα αρχιδια και η καταθεση ηρθε στο στοματακι της.. Δευερος γυρος δεν υπηρξε γιατι ειχα το μουνακι της στο στομα μου 35 λεπτα τουλάχιστον το μωρο θα το ξαναπαρω σιγουρα πρωτη φορα βλεπω γκομενα να σπαρταράει ετσι στο γλυφομουνι.... Νομιζω ότι είναι από τα καλα παιδια στο χωρο και το γαμησει το ζει πραγματικα!!!!!!!!!!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Nik455
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
εμενα το 35 λεπτα γλυφομουνιασμα ετσι μου κανει....οσο και να γουσταρε μετα τα 15-20 λεπτα φευγει η καυλα...
αλλα αμα εσυ το ευχαριστηθηκες ολα κομπλε αυτο εχει σημασια..