Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 5 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Δεν είχα προλάβει να γράψω στο προηγούμενο τουρ της, οπότε χαίρομαι αν μπορώ τώρα να βοηθήσω τους διστακτικούς στη νέα τουρνέ της μικρής πορνοσταρλετίτσας.
Το σκεφτόμουνα πολύ κι εγώ να το κάνω το έγκλημα και τελικά ενώ δεν είναι ακριβώς του γούστου μου (πιπίνια με μπέιμπι φέις και αφύσικο για το λεπτό σωματότυπό τους μεγάλο και στητό στήθος) ενέδωσα στον πειρασμό για δύο λόγους ... για δύο ώρες διασημότητα και την ελπίδα ότι θα κάνω ό,τι μου πορνοκατέβει χωρίς μη και μου ...
Και έτσι ήταν τελικά ... πρώτο ραντεβού της ημέρας στο χώρο μου για να την έχω φρέσκια και ξεκούραστη. Ένα όμορφο και γλυκό κοριτσάκι ντυμένο καλοκαιρινά με σορτσάκι και φανελάκι μπήκε λοιπόν μέσα κουνώντας το μικροκαμωμένο κορμάκι της μέσα στην τρελή χαρά. Ο πάγος σπάει εύκολα λέγοντας δυο τρεις μαλακίες με κατανοητά αγγλικά και μετά βουρ στο κυρίως πιάτο. Σωματάκι χωρίς περιττά πάνω του με μικρά και σφιχτά όλα τα εξογκώματά του και τρίχα άνωθεν του αιδοίου που είναι της μόδας όπως μου 'πε. Δεν το γουστάρω αλλά χέστηκα μιας και τα επίμαχα σημεία ήταν γουλί. Τα υπόλοιπα ήταν όπως τα είχα φανταστεί. Έπαιξα και ... κέρδισα αυτή τη φορά. Πήρα ό,τι ήθελα χωρίς κανένα πρόβλημα και ξεζουμίστηκα από το πορνοπίπινο τρεις φορές στο χαλαρό ... γέρος άνθρωπος. Φιλιά βαθιά και ρηχά με γλώσσα και χωρίς, δάχτυλα παντού / μπρος-πίσω, μπρος και πίσω, ένα δύο τρία και τα δικά της μαζί - όσα θέλετε, πίπα ρηχή και απαλή πίπα βαθιά και άγρια, γλύψιμο εκ μέρους της παντού αρκεί να της πεις τι γουστάρεις, πασάλειμμα στη μάπα και μπούκωμα βαθιά στο στόμα, άνετη διεκπεραίωση όλων των στάσεων του καμασούτρα είτε στο ευρύχωρο μουνάκι της είτε στο διάσημο κωλαράκι της (προσπάθησε το κολπάκι της προετοιμασίας που ανέφεραν οι άλλοι συναγωνιστές αλλά με ένα "δεν πειράζει" ξεκωλιάστηκε άνετα), γουστάρει (και αντέχει) τόσο τις ψηλές στροφές όσο και τα χάδια. Τα διαλείμματα πέρασαν ευχάριστα με τσιγαράκι, χυμό και ατελείωτο μπλα μπλα από μέρους της ... για τα προσωπικά της, το σκυλάκι της τη Λόλα, το κόλπο για να είσαι χαλαρή στο νταμπλ άναλ κτλ κτλ. Όντως είναι το κοριτσάκι από το χωριό με το πολύ όμορφο προσωπάκι αλλά και τη σιγουριά από το σταριλίκι. Μηδέν τουπέ όμως. Οι δύο ώρες πέρασαν γεμάτα και ευχάριστα, μπάι μπάι με φιλάκια κι αγκαλίτσες.
Θενκς Λόλα και σόρυ που έγραψα ότι δε θα σε ξαναδώ αλλά τα λεφτά είναι πολλά και η "διάσημη" εμπειρία ήταν τόσο ωραία, που μια επανάληψη πιθανώς θα τη χάλαγε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 18, 2015
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
430€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί