Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 46 10
Call-Girls 88901
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Χρωστούσα μια κριτική για την Αντζελίνα και τόσο καιρό έλεγα να τη γράφω και όλο το ξέχναγα.Με αφορμή την συνάντησή μου με την Βίκα μπήκα ξανά στο κυνήγι των κορασίδων επί πληρωμή και ότι χρεωστούμε από παλιές συναντήσεις τα κλέινω τώρα.
Στο θέμα μας που είναι η Αντζελίνα.
Το μωρό το συνάντησα την τελευταία Δευτέρα του Ιουλίου στο ξενοδοχείο Ολύμπικο στο Φάληρο δίπλα από το Καραισκάκη.
Η επικοινωνία έγινε με μηνυματάκια το πρωί όσο ήμουν στην δουλειά και η συνάντηση το απόγευμα μετά το σχόλασμα.Περίμενα πως και πως να την συναντήσω και οι κάβλες είχαν φτάσει στο ταβάνι,έλεγα μέσα μου αν το ακυρώσει θα τους γαμήσω όλους στη δουλειά...χαχχα
Τες πάς έφτασε η ώρα του ραντεβού πήγα μισή ώρα νωρίτερα στο χοτέλι έκανα μπανάκι και περίμενα το μωρό.
Έσκασε με ένα μίνι φόρα και φαινόταν το κορμί της τούμπανο.Η Αντελίνα είναι νταρντανόμουνο Ρουμάνα και από όσο μου είπε έκανε κάποιο άθλημα στη χώρα της.Έκανε μπανάκι και ήρθε στο κρεβάτι για να αρχίσει η μάχη.
Είχα διαβάσει κριτικές πως της αρέσει να γλύφεις την μουνάρα της για να πάρει μπροστά και αυτό έκανα.Να σημειώσω πως ήταν πεντακάθαρη και μοσχοβόλαγε.Αφού άρχισε να παίρνει στροφές με πλακώνει σε ένα απίστευτο τσιπούκι και γλύψιμο της γύρω περιοχής για κανένε 15 λέπτο όπου και ήρθε η πρώτη κατάθεση.
Έφυγε με τρόπο για το μπάνιο και μετά από λίγο επέστρεψε για τσιγάρο και λίγη καβλάντα μέχρι να αρχίσει ο δεύτερος γύρος.
Παραγγείλαμε κρασάκι στο ενδιάμεσο για να χαλαρώσουμε λίγο ακόμα.Μετά τις πρώτες γουλιές άρχισε ο δεύτερος γύρος που τα είχε όλα εκτός από πρωκτικό κάτι που επιχείρησα να κάνω με τις κάβλες που είχα αλλά το κορμί με ενημέρωσε πως θα τον δώσει στον άντρα που θα παντρευτεί και πήγα πάσο.
Στα 4 ιεραποστολικό ξανά στα 4 ,μπάστες στα κωλομάγουλα και μετά από 20 λεπτά μάχης βγάλσιμο καπότας τσιμπούκι τρελό και κατάθεση στο πρόσωπο.
Το μωρό είναι απίστευτο και γουστάρει το πήδημα.
Τρελό μουνί ρουμάνικο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Σπουδαίος
35
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Νοεμβρίου, 2015
παντρεψου ρε συ ! Α ρε τι εχσες !!!!!!!!!!!!!
15 Νοεμβρίου, 2015
Τυχερος θα ειναι ο κερατας!!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2