Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 9 10
Call-Girls
18391
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
συναντηση με Αριελ τον περασμενο μηνα ημερομηνια ενδεικτικη,τηλ στο γραφειο και σε 40 λεπτα τσουπ κτυπάει το κουδουνι .εδώ να πω πως είναι η 5η φορα που την συναντω και καθοτι λατρης των μιλφ και του καλου σεξ την προτιμω πολλες φορες αν και θα μπορουσα να καλεσω καποια άλλη κοπελλα πιο εμφανισημη από αυτην,να πως πως στην διαθεση για σεξ αν με αφηνε το συστημα θα εβαζα 10.ολοι σχεδόν ξερουμε πως είναι από εμφανιση οποτε προχωραω στο παρασύνθημα.Φιλια με γλωσσα παθιασμένα τσιμπουκι χωρις με deepthroat ανετα και καραμελωμα γυρω περιοχης για κανα 10λεπτο οπου εχυσα στο στομα της καθως δεν κρατηθηκα ..μπανακι και τσιγαρο από μερια μου και κουβεντα για τα τεκταινομενα της κρισης και με το που το σβηνω με αρχιζει σε γλυψιμο ολου του σωματος από κατω μπρος τα πανω και μετα στην πουτσα και τα @@δια,καποια στιγμη την γυρναω σε 69 να γλυψω και εγω το μουνακι της και εκει τελειωνει με σπασμούς,την γυρναω στα 4 και αρχιζω σφυροκόπημα 20 λεπτων περιπου οποτε παμε σε ιεραποστολικο και τελειωμα εκει.το μονο που εχει αλλαξει από εμφανιση είναι ότι εχει βαλει προσθετικη στα μαλλια της και είναι μακρια πλεον(της παει πιο πολύ ετσι) και εχει κανει σολαριουμ και μπανια στη θαλασσα και εχει μαυρισει πραγμα που με καυλωσε διοτι προτιμω της λιγο μαυρισμένες από αυτές που εχουν επιδερμιδα σαν γαλα.αυτα και να περνατε καλα ..εχω παει με αρκετα cg και σε στουντιο και μπορω να πω πως με καυλωνει παρα πολύ η γκομενα με την ολη συμπεριφορα της στο γαμησι και για αυτό την προτιμαω και την εχω στανταρακι όπως και την Ελβιρα (και αυτή τρομερη συμπεριφορα στο κρεβατι και όχι μονο)αυτά ...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Νοεμβρίου, 2015
80 ? ? ... 110 το έχει στο site
veneto
12 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
περνω το απλο προγραμα φιλε ,ναι το φουλ είναι στα 110 αλλα και αυτά τα 30 παραπανω δεν μου περισευανε αν τα ειχα θα επερνα το φουλ
vagosofarmakotsoutsounos
(Updated: 14 Νοεμβρίου, 2015)
13 Νοεμβρίου, 2015
φιλαρακο διορθοσε την κριτηκη σου το γραφειο λεει με προφυλακτικο στα 80 και ενα φυστικι
S
swadow
15 Νοεμβρίου, 2015
φιλε μου εγω γραφω αυτό που εκανα ,ισως επειδή εχυσα στο 10λεπτο και επειδή η κοπελλα εχει συνευρεθεί μαζι μου 5 φορες τι να σου πω.
vagosofarmakotsoutsounos
15 Νοεμβρίου, 2015
αρα λενε μαλακιες απο το γραφειο
S
swadow
15 Νοεμβρίου, 2015
δεν ξερω ρε φιλε τι να σου πω την πρωτη φορα που την πηρα με 80 απλο παλι δεν μου εδωσε 2η φορα οποτε μετα επερνα των 110 τωρα πηρα παλι απλο λογω χρηματων χαχαχα
vagosofarmakotsoutsounos
15 Νοεμβρίου, 2015
ok
S
swadow
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7