Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 6 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ειχα μια απιστευτη εμπειρία με μια κυριολεκτικά γυναικάρα με πλουσιο φυσικό μπούστο στενή μέση όμορφα οπίσθια και λεπτά άκρα.
Ομολογώ πως ειμαι περισσότερο πελάτης των στούντιο διότι πιστευω πως εκεί βρίσκω ωραιότερες παρουσίες και αυτό είναι που για μενα μετραει στο κρεβάτι.Θα πρέπει όταν πληρώνεις να παίρνεις κάτι πάνω από το μέσο όρο που ισως αντιπροσωπευει η κοπέλα σου η η γυναίκα σου.
Με την Μαρτα λοιπόν είχα μια φοβερή εμπειρία για αυτό και ενθουσιάστηκα αφού στο παρελθόν είχα τραυματικες αναμνήσεις από αλλες κοπέλες.
Η κοπέλα με κέρδισε από την αρχή αφού μπηκε στο δωμάτιο με χαμόγελο και αεράτη και απρόλο που δεν πηγε στο μπάνιο ήταν φρέσκια και έτοιμη για φαγωμα.
Μου αρεσε πολύ το στοματικό της που ηταν όπως έπρεπε χωρίς βιασύνη με πολύ πάθος και το παίξιμο στα στηθια της (αχ αυτά τα στήθη)
Το σημαντικότερο για μενα ήταν οτι ζουσε και αυτή μαζί μου με πάθος τις στιγμές χωρίς ίχνος προσποιησης η βιασύνης.
Αλλαξαμε στάσεις αρκετές πολλές φορές μαλιστα με δική της προτροπή αλλα η σταση μπροστά στον καθρεπτη όρθια με κλλλημενο το μπούστο επάνω του ενώ την έπαιρνα από πίσω, δεν ξεχνιέται.
Θεωρώ την εμπειρία μου παρα πολύ καλή για τα στανταρ μου και μακάρι να μου επιτρεπόταν μεγαλύτερη βαθμολογία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 10, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί