Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 49 10
Call-Girls
93061
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Συνάντηση με την Βίκυ πριν λίγες μέρες.Έψαχνα απεγνωσμένα για να και έτρωγα άκυρο από παντού.Μα όλες τόσο πολύ δουλειά έχουν?Απελπισία λέμε.Καθώς χάζευα τις κριτικές πέφτω πάνω στην Βίκυ.Στέλνω μήνυμα και περιμένω.Απαντάει μετά από λίγο και κοίτα να δείς που γίνονται και θαύματα.Είχε χρόνο για ένα τελευταίο ραντεβού.Σκάει μύτη το Βικάκη απλά ντυμένο,με φορεματάκι και μπότες.Εμφανισιακά είναι γύρω στο 1,65,ξανθούλα,με γλυκό πρόσωπο γύρω στα 30.Είναι αρκετά πιο αδύνατη απ΄ότι είναι στην φώτο με 2,5 στήθος.Άνετο τυπάκι, χαλαρή λες και είχαμε ξανασυναντηθεί.Στον αγώνα τώρα.Άρχισε με μια υγρή βαθιά πίπα που λόγω του μικρου μεγέθους του στόματός της δεν της το είχα.Έχει ένα βλέμμα το μώρο όταν σε τσιμπουκώνει που είναι όλα τα λεφτα.Αρκετά καλή περιποίηση σε όλη την γύρο περιοχή και μετά ανέλαβα εχώ δράση.Δεν χόρταινα να την γλύφω.Μου αρέσει πολύ το γλύψιμο αλλά με την Βίκυ το καταευχαριστήθηκα.Έχει και εκείνη την μαυρη γραμμούλα που με τρέλενε.Φόρεμα προφυλακτικου και βουρ.Γενικά κινήθηκε σε ήρεμους ρυθμούς η όλη κατάσταση γιατί δεν είχα όρεξη για κόφτες αλλά και σε κάποιες φάσεις που ανέβασα ταχύτητα το μωρό ανταποκρίθηκε τέλεια χωρίς να δυσανασχετήσει καθόλου.Όταν δε ξάπλωσα και ήρθε από πάνω μου ο τρόπος που κουνιόταν με έφερε στα οριά μου. Τελείωμα στο στόμα και με το βλέμμα να σου λέει χύσεμε πασσά μου.Κάπως έτσι κινήθηκε και ο δεύτερος.Έν κατακλείδι πέρασα μια χαρά και αποζημιώθηκα για τα άκυρα που είχα φάει νωρίτερα.Η κοπέλα κάθησε περισσότερο από μια ώρα άξιζε τα χρήματα και θα ξανατιμηθεί.Δυστυχώς το σύστημα δεν με αφήνει να βάλω μεγαλύτερο βαθμό στην συμπεριφορά,επικοινωνία,διάθεση και απόδοση.Φάε λίγο Βικούλα αδυνάτησες
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα