Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 4 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Άλλο ένα κορίτσι του Αμούρ που μας επισκέπτεται. Οι φωτογραφίες στο σώμα είναι απολύτως αντιπροσωπευτικές. Λεπτή φιγούρα με μακρυά πόδια, κωλαράκι ποιήμα, λεπτή μεσούλα και Α στήθος. Επιδερμίδα απαλή και φρέσκια αντιπροσωπευτική της ηλικίας της (20 χρονών). Στο πρόσωπο έχει υποστεί ένα 10-20% fotoshop χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι ένα γλυκό κορίτσι. Αντιπροσωπευτική φωτό του προσώπου είναι αυτή που κάθεται απλωμένη στην πολυθρόνα με τα μαύρα εσώρουχα. Στο σόσιαλ τα απολύτως βασικά αφού τα Αγγλικά της δεν είναι καθόλου καλά.

Την υποδέχτηκα στον χώρο μου όπου ήρθε φορώντας ένα ψιλοάχαρο φόρεμα και ψιλοτάκουνα μποτάκια. Ωστόσο όταν πήγε στο μπάνιο να φρεσκαριστεί εμφανίστηκε με ένα απίστευτο μαύρο ολόσωμο εσώρουχο τύπου μίνι φόρεμα, κολλητό που από πίσω είχε από πάνω έως κάτω χιαστή λεπτά κορδονάκια που άφηναν ακάλυπτα την όμορφη μέση της και το υπέροχο κωλαράκι της. Το σύνολο συμπλήρωναν μαυρες κάλτσες.

Το κορίτσι είναι αρκετά ντροπαλούτσικο ειδικά με τους αρκετά μεγαλύτερου σε ηλικία από αυτή. Δεν τρέχει τίποτα όμως αφού Όταν αρχίσουν τα γλωσσόφιλα και τα μπαλαμούτια, σιγά σιγά αφήνεται, χαλαρώνει και τα πράγματα αλλάζουν. Απολαμβάνει πάρα πολύ το στοματικό και υγραίνεται πάρα πολύ, έχει όμως ένα μικρό πρόβλημα με τα δάχτυλα μπροστά σφού δεν αφήνει και πολλά πολλά. Η πίπα της είναι πολύ όμορφη από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς χέρια, υγρή και βαθιά σε όλη την διάρκεια της και δέχεται και πίεση εάν της πιάσεις από το κεφάλι και της δώσεις ρυθμό. Σε ιεραποστολικό, cowgirl και κουτάλάτο περνάει με άνεση το τεστ αφού είναι ενεργητικότατη και το ευχαριστιέται με το παραπάνω ενώ δεν παύει ούτε στιγμή να είναι υγρή. Δαχτυλάκι στον κώλο ελεύθερα χωρίς πρόβλημα. Στροφάρει άνετα και στα κόκκινα. Η συνεύρεση είχε διάρκεια γύρω στα 30 λεπτά και σε καμία στιγμή δεν έδειξε σημάδια δυσφορίας. Το τέλος ήρθε με ένα υπέροχο CIM+Swallow όπου τα κατάπιε μέχρι τελευταίας σταγόνας και δεν μου ζήτησε τπτ εξτρά. Μεγάλο χαμόγελο

Γενικά πέρασα μια πολύ όμορφη ώρα με μια φρέσκια νεανική παρουσία που είναι μεν λίγο ντροπαλή αλλά έχει όρεξη, της αρέσει το σεξ και το δείχνει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 07, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
busterd
Τιμημένος
Εγγραφή:
17 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
51
Likes:
6.540
Πόντοι:
10.617
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, nikostratos, kostasm2005 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Νοεμβρίου, 2015
Ωραία ενημέρωση για νέο τεμάχιο Καπέλο
09 Νοεμβρίου, 2015
Ωραίος ο παίκτης Ναι!
09 Νοεμβρίου, 2015
......Το κορίτσι είναι αρκετά ντροπαλούτσικο ειδικά με τους αρκετά μεγαλύτερου σε ηλικία από αυτή..... Εσυ δεν εισαι πολυ μεγαλυτερος ! Νιατο!! Καπέλο
10 Νοεμβρίου, 2015
Γούστα είναι αυτά...Αλλά πολύ αδυνατούλι και κακόμοιρο μου φάνηκε. Με ωραίο σωματάκι και πολύ καλό σέρβις βέβαια. Αλλά έχω δει πολύ καλύτερα..
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4