Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 54 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Αρχικά για να είμαι ειλικρινής περίμενα να δω μια κοπελιά μεγαλύτερης ηλικίας από αυτήν που γράφει το προφίλ της και με χαρακτηριστικά προσώπου μετριότητας που μόνο ο πισινός της να αξίζει.
Ανοίγοντας την πόρτα του ξενοδοχείου έπαθα κοκομπλόκο αντίκρισα μια όμορφη κοπελιά νεαρής ηλικίας ευδιάθετη με εκφραστικά μάτια συμμετρικό πρόσωπο, σαρκώδη χείλη, και με ύψος 1,70. Έπειτα το μωρό μπήκε για ντούζ λέγοντας μου ότι μου έχει μια έκπληξη. Καθώς το μωρό τελείωσε το ντουζ βγήκε με ένα κορμάκι και κάτι ροζ ζαρτιέρες και τίποτα άλλο!! φαινόταν έτσι το νεανικό μ...ι με ενα piercing που μόνο και μόνο στην θέα αυτή μου έφυγαν τα σφραγίσματα. Το μωρό έκατσε δίπλα μου χαϊδεύοντας με αισθησιακά ανεβάζοντας έτσι την λίμπιντο στα ύψη. Δεν ήθελα και πολύ, πλακωθήκαμε στα ρομαντικά γλωσσόφιλα, εδώ να πω ότι φυλάει πολύ όμορφα και αισθησιακά που και εκεί ανακάλυψα ότι εχει κάνει piercing στην γλώσσα της Γλώσσα Ακολούθησε βαθύ υγρό και βασανιστικά αργό στοματικό που μόνο και μόνο βλέποντας την από τον καθρέφτη του ξενοδοχείου στημένη στα τέσσερα ευτυχώς που δεν τελείωσα. Το στήθος να πω ότι το περίμενα πολύ μικρό αλλα και εκει ευτυχώς διαψεύστηκα πανηγυρικά είναι 2αρακι στητό με υπέροχες ροζ ρόγες έτοιμα για πολύ γλείψιμο. Την συνέχεια δεν μπορώ να την περιγράψω με λόγια, είναι πολύ φτωχά για να δώσω μια γεύση το τι ακολούθησε.

hasta la vista baby Nagia

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 04, 2015
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
company of heroes tho
Τιμημένος
184
Πόντοι:
31.558
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maniouel, LanciaRallye037, mad_max και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Νοεμβρίου, 2015
Παλικάρι μπορείς να κάνεις κάτι για να επικοινωνήσουμε κι εμείς με το κορίτσί?Καπέλο
05 Νοεμβρίου, 2015
μπραβο thodiablo
S
swadow
05 Νοεμβρίου, 2015
Όλα καλά συνάδελφε, αλλά επίτρεψέ μου να σου πω ότι για το στήθος της Νάγιας υπερβάλλεις: αν είναι 2αράκι, τότε της Κατερίνας 3 ή της Άντζελας 007 πχ τι είναι; 5άρια;
Άσσος καθαρός είναι, και στο λέω μετά λόγου γνώσης, όχι απ' αυτά που διαβάζω ή συμπεραίνω από τις φωτό της.
07 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τι λέτε ρε παιδιά? που θα βρούμε και μεις το βυζομετρο για να εχουμε γνώμη ?
07 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

σε ευχαριστώ πολύ φίλε swadow Καπέλο
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5