Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 114 10
Call-Girls 161941
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Ημερομηνία ενδεικτική, καθως και οι βαθμολογίες γιατι δεν με αφήνει το σύστημα για να βάλω εκεί που θέλω μεγαλύτερες.

Συνάντηση έγινε στο γνωστό ξενοδοχείο στο Μαρούσι, εύκολη συνεννόηση με δυο τρία SMS.
Όπως έχει αναφερθεί είναι γλυκιά κοπέλα που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή με τον τρόπο της.
Κορμί βασανιστικά θανατηφόρο, σφιχτό και με σωστές αναλογίες, όπως το θέλω εγώ, άλλωστε τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά .
Δεκτική σε όλα ότι και αν της ζήτησα, σε κάνει να νιώθεις ότι κάνεις έρωτα με την φίλη σου, δεν κοιτάζει ρολόι σαν μερικές ξένες [δεν κατέχομαι από ξενοφοβία και ρατσισμό, απλά το αναφέρω], γενικά είναι μια πραγματική Ελληνίδα και όχι Ελλεηνίδα που μπορείς να συζητάς και να περνάς ώρες μαζί της.
Αντέχει σε όλα, η θέα στα τέσσερα ανεπανάληπτη χάνετε η μπάλα, οι φωτογραφίες την αδικούν το κορμί της είναι σαφώς καλύτερο.
Συνιστάται ανεπιφύλακτα για δοκιμή όποιος μπορεί να πληρώσει το σχετικό αντίτιμο .
Θα την ξανασυναντούσα άνετα θεού θέλοντας και χρημάτων επιτρέποντος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
MMG
Ενεργό Μέλος
5
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Makis99

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Νοεμβρίου, 2015
Φιλαρακι συμφωνω σε ολα μαζι σου. Ειχα γραψει κι εγω κριτικη προ ημερων αλλα δεν ανεβηκε. Κριθηκε απο τον Αρειο Παγο αγαπουλιστικη. Απλα θελω να σου συστησω οτι αν την ξαναπαρεις μην το κανεις μονο για μια ωρα. Αν αντεχουν τα οικονομικα σου κανονισε παραπανω. Θα σε ξεζουμισει λεμε στο γαμησι.
03 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όχι αγαπουλίστικη, αλλά στερούμενη έστω και της παραμικρής πληροφορίας. "Δεν θα σας κουράσω με λεπτομέρειες τις συνάντησής" και "Το εμφανισιακό κομμάτι δεν το σχολιάζω καν" μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα.
εκ του Αρείου Πάγου
03 Νοεμβρίου, 2015

Θα σε παω Συμβουλιο της Ευρώπης γιατι ανακοπτεις ερωτες και περιπέτειες. χαχαχα. Δεν τοξερα ότι η μικρα κανει και πρόγραμμα light μιας ωρας.
03 Νοεμβρίου, 2015

ερχεται και η 17 Νοεμβρη δικτακτορα αντισθενη......χαχαχαχαχ
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4