Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 171 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
δεύτερη φορα με κατερίνα η πρώτη ήταν πριν 2-3 μήνες μαζί με το κορίτσι της...άφιξη στην αθηνα πριν μια εβδομαδα για δουλειές φιλοξενούμενος σε σπίτι φίλου μιλάω με κατερίνα μια μέρα πριν και κανονίζουμε το ραντεβού για μεσημέρι που με βόλευε και ο φίλος θα έλειπε. συνάντηση για καφέ πολύ κοντά στο σπίτι για να τα πούμε λίγο μέχρι να αδειάσει το σπίτι.τα είπαμε τα συμφωνήσαμε και βούρ για το γλυκό.μπαίνουμε στο ανσανσέρ και αρχίζουμε τα γλωσσοφιλα αχ αυτά τα ανσανσέρ.μπαίνουμε σπίτι και αρχίσαμε να γδύνει ο ένας τον άλλο και πάμε μαζί για μπανάκι βάλαμε τα αφρόλουτρα μας και συνεχίσαμε με γλωσσοφιλα μέχρι που άρχισε να μου τον χαϊδεύει και άμεσως να τον βάζει στο στόμα και να αρχίζει μια πίπα όλα τα λεφτά τέλεια εικόνα να τον έχει στο στόμα της και να πέφτει το νερό στην πλάτη της και εκεί ήρθε το πρώτο χύσιμο στα στήθια της,ντουζάκι πετσετουλα κρεβάτι τσιγαράκι και μπιρίτσα.μετά από ένα τέταρτο αρχίσαμε τα φιλια τα χαϊδέματα και άρχισα να γλυφό το μουνάκι της έχει όμορφα μουνόχειλα που με τρελαίνουν τα έγγλυφα τα δάγκωνα και βάζω το πρώτο δάκτυλο μου λέει βάλε άλλο ένα το βάζω και το δεύτερο και κοιτούσα το πρόσωπο της που από μαγκάκι γινότανε άγριο γατάκι γυρνάμε σε 69 συνεχίζω με τα δυο δάκτυλα στο γεματο υργα μουνακι της και το τρίτο να πιέζει την κλειτορίδα ενώ τον έπαιρνε στο στόμα της και γλείφοντας όλη την περιοχή μου λέει θα τελειώσω εκεί αμεσως την σηκώνω και την γυρνάω στα τέσσερα περναω προφυλακτικό και άρχισα να την γαμάω δυνατά υπεροχη θεα στα τέσσερα το κατερινιο και εκεί ήρθε το τέλος και τον δυο μας ξάπλωσε και ακόμα έτρεμε από το χύσιμο της την ακουμπούσα και ήταν σαν να την περνούσε ηλεκρικό ρεύμα...πάλι μπανάκι πάλι τσιγαράκι και κουβεντούλα μετά από ενα εικοσάλεπτο χαλάρωσης και τα απαραίτητα γλειψίματα πάμε για τρίτο γύρο ξαπλώνει ανάσκελα και αρχίσαμε το γαμήσι με φούντωνε που έβλεπα το πρόσωπο της που άλλαζε εκφράσεις μια άγριο μια γλυκό μια άγριο το γούσταρε και μου το έδειχνε μιας και είχα κουραστεί τις λέω θέλω να με τελειώσεις με mouthfacking έτσι και έγινε χύνοντας στο στομα της μου τον στράγγιξε αλλα δεν τα καταπινει..το ραντεβού με το κατερινιο έλαβε τέλος και το χάρηκα πολύ και από ότι είδα και είπαμε το χάρηκε και αυτη.η κατερίνα είναι για όσους δεν ξέρουν μαγκάκι. αληθινό η οχι εμενα δεν με νοιάζει αλλα άμα φερθείς καλά γίνετε γατάκι και εκεί που χρειάζεται αγριόγατα.ειναι γύρο στο 1.68 περίπου με 2.5 στήθος καλοφτιαγμένο.ελπιζω να σας βοηθησα και εγω με την σειρα μου...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
mandrake999
Μέλος
1
Πόντοι:
26
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Νοεμβρίου, 2015
Πρεπει να περασες καλα απο οτι μας λες...καποιο τηλ να βρουμε την κοπελα εχεις αδερφε?
03 Νοεμβρίου, 2015
http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=134452
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2