Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 49 10
Call-Girls
93079
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Ημερομηνία ενδεικτική. Ήταν η τρίτη φορά που βρίσκομαι με την Vika, την οποία θεωρώ ως το καλύτερο value for money αυτή την στιγμή. Εκ Ρωσσίας, ο σωματότυπος αυτός που φαίνεται στην φωτογραφία. Πρόσωπο αρκετά καλό και βλέμμα συνδυασμός ναζιάρικο και πρόστυχο, το οποίο συνοδεύεται και από την αντίστοιχη συμπεριφορά! Είναι ολοκάθαρη και ο όλη της διάθεση βγάζει ότι γουστάρει αυτό που κάνει, ειδικά από την στιγμή που δεν κάνει και πολλά ραντεβού, όπως λέει, πράγμα που την κάνει και αρκετά δύσκολη να την πετύχεις. Δεν θα αναφερθώ σε μία συγκεκριμένη "συνεδρία", καθώς τα έχουν περιγράψει οι προλαλήσαντες. Εν τάχει, περιλαμβάνει από τα καλύτερα ακα στοματικά, τρελό γλύψιμο στις μπάλες, σεξ όπως και όπου θες με extraball και φαντάστικό τελείωμα μέσα/στόμα. Δεν λέει όχι σε τίποτα πέραν του πρωκτικού που δεν κάνει (και γενικά δεν αναζητώ έτσι κι αλλιώς), έχει αντοχές και δείχνει να το ευχαριστιέται πολύ περισσότερο από τον μέσο όρο των υπολοίπων του χώρου.
Ενδιάμεσα, είναι πολύ καλή στο social - εγώ προσωπικά γελάω πολύ μαζί της - και μπορεί να σε παρασύρει στο μπλα μπλα, αλλά ποτέ δεν θα κάτσει 1 ώρα. Συνήθως, το "party" τελειώνει στην 1μιση ώρα, οπότε δεν νιώθεις ότι σου τρώει χρόνο σε καμία περίπτωση. Την πρώτη φορά παίζει να κλείσαμε 2ωρο για την ακρίβεια! Προσωπικά, έχει γίνει ένα από τα standard μου αυτό τον καιρό, καθώς κατάφερε να με κερδίσει από την πρώτη στιγμή με τον συνδυασμό amateur στυλ, το οποίο συνδυάζει με εμπειρία εκεί που πρέπει.
Ενδιάμεσα, είναι πολύ καλή στο social - εγώ προσωπικά γελάω πολύ μαζί της - και μπορεί να σε παρασύρει στο μπλα μπλα, αλλά ποτέ δεν θα κάτσει 1 ώρα. Συνήθως, το "party" τελειώνει στην 1μιση ώρα, οπότε δεν νιώθεις ότι σου τρώει χρόνο σε καμία περίπτωση. Την πρώτη φορά παίζει να κλείσαμε 2ωρο για την ακρίβεια! Προσωπικά, έχει γίνει ένα από τα standard μου αυτό τον καιρό, καθώς κατάφερε να με κερδίσει από την πρώτη στιγμή με τον συνδυασμό amateur στυλ, το οποίο συνδυάζει με εμπειρία εκεί που πρέπει.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 10, 2015
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί