Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 174 10
Call-Girls 230768
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η συνάντηση έγινε πριν περίπου ένα χρόνο αλλά μιας και νέος στο site γράφω τώρα την κριτική μου. Το κλείσιμο του ραντεβού εύκολο και η κοπέλα στην ώρα της (με την γνωστή καθυστέρηση των 10-15 λεπτών)

Η Angela είναι μια όμορφη κοπέλα με πολύ ωραίο σώμα (είμαι λάτρης των λεπτών κορμιών)

Όταν άνοιξα την πόρτα χαμογέλασα εις διπλούν!!
Μπαίνει μέσα αλλάζουμε 2-3 κουβέντες κ μπαίνει κατευθείαν για ντουζάκι! Δεν τρώει χρόνο και είναι συγκεντρωμένη στην εργασία της!!

Αρχίζει καυτευθείαν μια πάρα πολύ περιποιημένη πίπα με deep throat από μόνη της και με πολύ καλή περιποίηση της γύρω περιοχής. Βυζί σιλικονάτο (δν είμαι λάτρης)

Μπαίνουμε στο ψητό όπου και κάνουμε 3-4 στάσεις με την ίδια να μην παίρνει ιδιαίτερες πρωτοβουλίες αφού κάνει ότι της πεις εσύ. Εκεί φάνηκε και η ψυχρότητα του επαγγελματισμού.. Στη συνέχεια ΄΄χτύπησα και την πίσω πόρτα όπου ναι μεν δεν παραπονιέται αλλά με τράβηξε έξω σχετικά γρήγορά και άρχισε να μου γλύφει τα @@ για να τελειώσω. Της έκανα το χατήρι μιας και γενικά δεν γκρίνιαξε καθόλου και δεν είπε όχι σε τπτ.. Κατάθεση στο στόμα από μόνη της (τα φτύνει διακριτικά)

Λίγη κουβέντα όπου ένιωσε ακόμη πιο άνετα και δεύτερος γύρος! Τον αφιέρωσα στο δυνατό της κομμάτι, την πίπα!! Δεν το μετάνιωσα, ίσα ίσα... Κατάθεση ξανά στο στόμα.

Γενικά όπως λέω και στον τίτλο ο ορισμός του επαγγελματισμού! Πολύ καλή παρουσία αλλά όπως είπε και κάποιος άλλος είναι λίγο ανάλατο το γεύμα... Εγώ προσωπικά έμεινα ευχαριστημένος και όταν δεν θέλω να ρισκάρω θα την ξαναπροτιμήσω!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα