Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 211 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση πριν λίγο καιρο.Εύκολη συννενόηση με sms και μετά τηλ για τις λεπτομέρειες.Εμφανισιακά από πρόσωπο δεν τρελλάθηκα αλλά από κορμί είναι δυναμίτης για την ηλικία της.Λίγο μπλά,μπλά και κατευθείαν στον αγώνα.Η γυναίκα, πότε πήρε τον πούτσο στο στόμα και πότε τον εξαφάνισε ούτε που πρόλαβα να καταλάβω.Μάγισσα της πίπας.Γι αυτό και ο τίτλος(οι μεγαλύτεροι θα θυμούνται τον Μαικ Λαμάρ τον ταχυδαχτυλουργό).Πολύ σάλιο και deepthroat.Το τέλος δεν άργησε να έρθει στο στόμα της.Πεντάλεπτο διάλειμμα για μπανάκι, ξαναρχίζει τα μαγικά της η Μαρίνα,με καβαλάει αρχίζει να χτυπιέται σαν τρελλή να λέει κατι στην γλώσσα της να μου φέρνει το μουνί της στην μούρη μου.Ψιλιασμένος για το τι θα επακολουθήσει(ευχαριστώ τους συναγωνιστές για τις κριτικές τους) τραβιέμαι και με χύνει στο στήθος.Το τέλος ήρθε στο προσωπό της με δικιά της προτροπή.Εαν εξαιρέσεις το πρόσωπο της που εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε στα υπόλοιπα η γυναίκα δεν παίζεται.Κατάφερε και με έκανα να τελειώσω σε 40΄ 2 φορές.Το σύστημα δεν με αφήνει να βάλω μεγαλύτερη βαθμολογία

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Οκτωβρίου, 2015
λίγο μπλαμπλά κ κατευθείαν στον αγώνα?
αυτή δεν ορμάει συνήθως χωρίς μπλαμπλά?
03 Νοεμβρίου, 2015
Ο Μάϊκλ Λαμάρ είναι ο Γιωργος Φαναρας;
22 Νοεμβρίου, 2015
Συναδελφε μπορω να εχω το τηλεφων της Μαρινας με μήνυμα? Θα με υποχρεωσεις.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3