Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 7 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η συνάντηση έγινε πριν από μερικούς μήνες.
Η κόπελα εμφανίστηκε πρόσχαρη και με όρεξη για τον αγώνα, κάτι που μου έφτιαξε από την αρχή τη διάθεση. Τα Ελληνικά της ήταν μέτρια αλλά επαρκή. Σύντομα από τη στιγμή που βρεθήκαμε, όρμηξε με γλωσσόφιλα δείχνοντας οικειότητα που θα έβρισκε κάποιος στη κοπέλα του ή φίλη του.

Καθώς ήταν ήδη καθαρή και μοσχοβολούσε, δε χρειάστηκε να κάνει μπάνιο και ξεκινήσαμε τον αγώνα. Με επαίνεσε μάλιστα και για τη δική μου καθαριότητα και τα φιλιά και γλυψίματα ήταν πολυάριθμα σε όλο το σώμα. Της αρέσει να δέχεται περιποίηση, αλλά και να δίνει, έδειξε και μία ιδιαίτερη αγάπη στο να γλύφει και κώλο πέρα από τη δέουσα περιποίηση του πέους μου.

Στο σεξ γενικά έδειξε δεκτική σε κάθε στάση, χωρίς δισταγμούς αλλά και με όρεξη, που μετρά πάρα πολύ. Γενικά μου άφησε καλή εντύπωση και ίσως την ξανασυναντούσα αν δωθεί η ευκαιρία, αν και πρόσεξα πως αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμη στο πρακτορείο.

Στη διάθεση και συμπεριφορά θα έβαζα παραπάνω από 7, αλλά για κάποιο λόγο δε μου το επέτρεπε το σύστημα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Dirty69

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Οκτωβρίου, 2015
Χμμμ; Καλα ολα αυτα αλλα ρε τυπε αργησεs λιγο γιατι το "πουλακι πεταξε" .....αν δειs το site τουs θα καταλαβειs οτι το νακι δεν ειναι διαθεσιμο πλεον ...οποτε ???
29 Οκτωβρίου, 2015
Σωστή η παρατηρησή σου φίλτατε, αν και το αναφέρω και στη κριτική πως δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή στο πρακτορείο. Γενικά έχω ξαναδεί σε πρακτορεία κάποιες κοπέλες να εξαφανίζονται από ένα μήνα ή και παραπάνω και μετά να ξαναεμφανίζονται στο ίδιο πρακτορείο ή και σε άλλο.

Τη κοπέλα τη συνάντησα μερικούς μήνες πριν αλλά εώς πρόσφατα δεν είχα λογαριασμό εδώ στο site, οπότε ξεκίνησα αυτό το καιρό να μοιράζομαι εδώ τις εμπειρίες μου. Θεώρησα λοιπόν πως δεν βλάπτει να αφήσω την κριτική για κάθε ενδεχόμενο.

Καλά να περνάμε.Καπέλο
30 Οκτωβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καπέλο εχειs δικιο δεν το προσεξα οτι το αναφερεs.....οποτε ολα οκ ....σωστη η παρατηρηση και η κριτικη , να εισαι καλα !!! Καπέλο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3