Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.7 54 10
Call-Girls
125554
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Επιτέλους και μια αψογη Ελληνιδα! Επαληθευεται ακομη μια φορα ο αγραφος νόμος της ζωής ότι το καλυτερο μπορει να σου έρθει απο εκει που δεν το περιμενεις, ενω όταν περιμενεις πολλα...τότε δε παίρνεις τίποτα! Η κοπελα είναι μια πραγματική Θεά! Μελαχροινη με υπέροχα μάτια και φανταστικο χαμόγελο. Κορμι κυριολεκτικά φιδισιο με γυμνασεμενες ποδαρες και πωπαρινο ποιημα και ψηλα στον ουρανο...αλογίσιο! Η συμπεριφορα της είναι αψογη και αμεσως σε κανει να αισθανεσαι ανετα. Στον αγωνα τωρα...το στοματικο το εχει και με το παραπανω! Άρσιτη και σε αυτον τον τομεα! Τα δεκαρια που εβαλα τα αξίζει πραγματικα. Αυτο που ομως με συγκλόνισε και μου ταρακουνησε τα θεμελια ητανε η πισω η πορτουλα της! Μετα το απαραίτητο γλειψιματακι απο μερους μου και ενω ειχα βάλει ηδη μεσα της ενα δακτυλο, βλεπω να βάζει και αυτη ενα! Εκει κοντεψα να παθω εμφραγμα, αθλητης πράμα! Με λιγα λογια...μου πεταξε εξω τους οφθαλμους! Τι να πω...ακομα βογγαει το σωμα και η ψυχη μου! Αυτα απο μενα. Ελπιζω να σας καυλωσα λιγο! Χρειαζεται στις μερες μας !
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 15, 2015
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί