Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 27 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Λοιπόν με πρόλαβε ο συναγωνιστής παρακάτω με την κριτική του, αλλά είχα πει στον εαυτό μου να γράψω κι εγώ μια κριτική.

Αν και μιλφάκιας είπα να αλλάξω για λίγο και δεν το μετάνιωσα. Εκεί που συνηθίζω να αράζω και να με ξεζουμίζουν τα μιλφόνια, με την Αφροδίτη έγινα τούρμπο! Αφού ενώ δε συνηθίζω 2ο γυρό στην περίπτωση της μου πρόσφερε μασαζάκι στο ενδιάμεσο κι εγώ είχα ήδη καβλώσει και ξαναρχίσαμε τα γκαπα της γκούπα της!! Μιλάμε είχα τυφλωθει στην κάβλα, τι μασαζάκι έλα εδώ να σε κάνω σουβλάκι μωρό μου...

Η κοπέλα λοιπόν όπως τα λένε και οι παρακάτω συνάδελφοι πολύ καλή συμπεριφορά, εύκολη συνενοήση, στην ώρα της μια χαρά! Στον αγώνα γίνεται τούρμπο, δεν παίζει βέβαια γλωσσόφιλα και χύσιμο στο στόμα αλλά εμένα τουλάχιστον δεν με πειράζει, αναπληρώνει στο πολυ δυνατό σφυροκόπημα και τη γενικότερη καύλα.

Από σώμα-πρόσωπο είναι μεταξύ 7-8 βαθμολογία ανάλογα πόσο αυστηρώς είναι ο καθένας και τα γούστα.

Ακριβώς όπως λέει και ο συναγωνιστής παρακάτω, αποκλείεται να το μετανιώσετε, εγώ μάλλον θα την κάνω στανταράκι...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα