Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 57 10
Call-Girls 117248
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Δεν θα σας κουρασω,δεν θα διαφωνησω με οτι εχουν γραψει τα αλλα μελη,η κοπελα ειναι αστερακι απο εμφανιση,συμπεριφορα,διαθεση,προθυμια κλπ. Αλλα ρε γαμωτο δεν ειναι "γυναικα" και οποιος καταλαβε καταλαβε. Αξιζει να την δοκιμασει οποιος θελει να παει με ενα νεο κοριτσι, με μικροκαμωμενο, αλλα πολυ σεξυ κορμακι. Οποιος ομως θελει να συναντησει, αυτο που λεμε κλασσικο call girl, ας παει αλλου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
PA_2007
Ενεργό Μέλος
6
Πόντοι:
456
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 james034

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Οκτωβρίου, 2015
οταν λες δεν ειναι γυναικα; Χμμμ;
14 Οκτωβρίου, 2015
Τραβελακι...?
Z
z4
14 Οκτωβρίου, 2015
Thanks παίχτη!
14 Οκτωβρίου, 2015
προφανως εννοει οτι πηδας μια νεα κοπελα με σεξυ κορμακι και οχι μια γυναικα ωριμη με καμπυλες.
Γουστα ειναι αυτα, καλα κανει και το διευκρινιζει ο φιλος , αν και απο τις προηγουμενες περιγραφες και τις φωτο , φαινεται οτι προκειται για petite and young κατασταση
15 Οκτωβρίου, 2015
Δεν είχα σκοπό να γράψω κάτι, αλλά βλέποντας την κριτική του φίλου μπήκα στον πειρασμό. Από τις παλιές καλές κριτικές για τη Βερονικα, αποφάσισα ότι αξίζει τον κόπο να δοκιμάσω την κορασιδα. Το τηλέφωνο όμως μόνο πρόσφατα έγινε διαθέσιμο και με αλλαγμένο όνομα, αυτό της Αντριάννας. Πήρα λοιπόν σήμερα, βγήκε ένας τύπος (οκ μέχρι εδώ) και εξηγώντας τα προγράμματα που κάνει η Βερονικα, είπε μεταξύ των υπολοίπων και +20 € για φιλιά. Χαλάστηκα υπερβολικά και έκλεισα ευγενικά το τηλέφωνο. Τα σχόλια δικά σας ....
15 Οκτωβρίου, 2015
που βρίσκουμε τηλ ρε μάγκες??
15 Οκτωβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

οχι βρε,δεν ειπα κατι τετοιο!!!!! απλα ειναι παιδακι,δεν θα αρεσει σε ολους αυτο. Παντα φυσικα μιλαμε για προσωπικα γουστα καιεπιλογες. Αλλοι μπορει να τρελαθουν μαζι της,εγω απλα οχι και εγραψα την κριτικη μου.
15 Οκτωβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εχεις δίκιο τυπε. Δεν αρκεί μονο το νεανικό σώμα και η διάθεση. Χρειαζονται και vibes και αυτα θέλουν χρονο να αναπτυχθούν σε μια γυναίκα.
15 Οκτωβρίου, 2015
Μηπως μπορω να εχω το λινκ της αγγελιας η το τηλ σε pm παρακαλω?
16 Οκτωβρίου, 2015
Μηπως μπορω να εχω το τηλ σε pm παρακαλω?
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2