Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 54 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Παραθέτω την ίδια κριτική που ανέβασα στην Μαριαλένα αφού ήταν δίδυμο με την Ναγια...

Συνάντησα πριν κάποιες βδομάδες την Μαριαλενα με τον Κώστα... πρώτη μου φορά με ζευγάρι. Όχι πως δεν πέρασα καλά αλλά ένιωθα κάπως άβολα. Θα προτιμούσα τρίο με δύο κορίτσια... και αφού διάβασα στο φόρουμ ότι η Μαριαλενα το εχει ξανακάνει είπα να δοκιμάσω και της έστειλα pm και της ζήτησα αν μπορούσε να έλθει με κάποια άλλη κοπέλα μαζί. Μου είπε έχει μια φίλη που της αρέσει πολύ το πρωκτικό κάτι που με τρελαίνει... οπότε και κλείστηκε το ραντεβού 2ωρο για την περασμένη Τετάρτη.
Η έκπληξη μου ήταν μεγάλη όταν άνοιξα την πόρτα του δωματίου και αντίκρισα την φίλη της και μεγαλύτερη όταν μου την σύστησε... από εδώ η Νάγια!!! Είχα διαβάσει τα σχόλια στο σάιτ και ήξερα τι με περιμένει...
Για όσους δεν γνωρίζουν είναι δύο όμορφες κοπέλες με πολύ ωραία σώματα. Η Νάγια πιο ψηλή με μαύρο μακρύ μαλλί και ωραία πόδια που καταλήγουν σε ένα θεσπέσιο κωλαράκι. Η Μαριαλενα καστανοκόκκινο μαλλί με πολύ ωραίο σωματάκι. Βυζάκι και οι δύο σχετικά μικρό αλλά ρόγα κάγκελο μετά το πρώτο γλείψιμο.
Μετά το απαραίτητο ντουζάκι ξεκινήσαμε με γλειψίματα παντού. Πίπα βαθιά και από τις δύο. Η Μαριαλένα έχει ιδιαίτερο ταλέντο στο deep throat... δεν περιγράφεται η αίσθηση όταν τον «καταπίνει», όταν τον σφίγγει μέσα στον φάρυγγα της.. είναι το κάτι άλλο.
Ατελείωτο γαμήσι κυρίως από τον κώλο και μπόλικο γλειφομούνι... Ποτέ η Μαριαλένα καθόταν στον πούτσο μου και η Νάγια στο στόμα μου και να την γλείφω, πότε η Νάγια μπρούμυτα εγώ μέσα στον κώλο της και η Μαριαλένα ανάσκελα να της γλείφουμε μαζί το μουνί, πότε η Νάγια κάθεται με τον κώλο στον πούτσο μου και η Μαριαλενα να της γλείφει το μούνι και τα αρχίδια μου. Όπου έβρισκαν ευκαιρία έγλειφαν και την κωλοτρυπίδα μου (απ' ότι κατάλαβα αυτό αρέσει πολύ στην Ναγια). Η διείσδυση στα κωλαράκια και των δύο αφήνει υπέροχη αίσθηση. Πρέπει να τους αρέσει υπερβολικά το πρωκτικό, αφού έχυναν συνεχώς... πρέπει να έχυσαν τουλάχιστον από 2-3 φορές μέσα στο δίωρο. Εγώ έχυσα την πρώτη φορά με μια πίπα αργή και βαθιά από την Μαριαλένα και ταυτόχρονο γλείψιμο αρχιδιών και της κωλοτρυπίδας μου από την Νάγια. Ήταν απιστευτο! έχυνα και νόμιζα πως θα σταματούσε η καρδιά μου από ηδονή. Όλα μέσα στο στόμα της Μαριαλενας που τα κράτησε στο στόμα της και πήγε και έκανε ένα φανταστικό γλώσσόφιλο με την Ναγια! Ότι δεν κατάφεραν να καταπιούν χύθηκε μαζί με τα σάλια τους από τα γλωσσοφιλα, πάνω τους. Ντουζάκι όλοι μας κουβεντούλα χαδάκια, ξεκίνησαν λεσβιακό τα κορίτσια και σιγά-σιγά μπήκαμε στον 2ο γύρο. Η δεύτερη κατάθεση έγινε μέσα στον κώλο της Ναγιας στα 4 μετά από ανελέητο σφυροκόπημα. η Μαριαλενα βοηθούσε έμενα και την Ναγια με κάθε τρόπο για να την επίτευξη του 2ης κατάθεσης. Μπανακι και μετά χαλαρά στο κρεβάτι για αγκαλιές και άλλα χαδάκια. Δεν κατάφερα 3ο γύρο (κούραση, ηλικία δεν βοήθησαν) όσο και αν με προέτρεπαν τα κορίτσια να συνεχίσω.

Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα το τρίο με δύο κορίτσια που είπα χαλάλι τα 400€ που έδωσα. Να σημειώσω ότι δεν κοίταξαν ρολόι. Κάθισαν 2.5 ώρες περίπου. Κατεβήκαμε όλοι μαζί κάτω που τις περίμενε ο Κώστας χαιρετηθήκαμε και ο κάθε ένας πήρε τον δρόμο του.

Αν τα χρήματα ήταν λιγότερα θα το επαναλάμβανα συχνά. Σίγουρα θα τις ξαναπάρω μόνες τους... αξίζουν τα λεφτά τους.

Υ.Γ. Αν μου επέτρεπε το σύστημα στη βαθμολογία ειδικά στην συμπεριφορά και στην διάθεση για σεξ/συμμετοχή θα έβαζα 10ρια!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 07, 2015
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
400€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
mic69
Μέλος
3
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Apate, TurboThor

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Οκτωβρίου, 2015
Ωραίος +1
11 Οκτωβρίου, 2015
Συναγωνιστή δεν έχω κατι να πω.... Προσκύνημα Προσκύνημα

Αλλα το 400άρι σήμερα, είναι λίγο βαρύ... Απο την άλλη το 2πλό στην μία ώρα δεν "βγαίνει"..
Αν τα κοριτσια διαβάσουν την παρατ´ηρησή μου, ας επανεξετάσουν λίγο την τιμή, μπας και μπορέσουν κι άλλοι να δοκιμάσουν τα καλούδια τους...
11 Οκτωβρίου, 2015
πρεπει να περασεσ πολυ ωραια το 2,5 ωρω χαλαλι τα 400 ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα
12 Οκτωβρίου, 2015
Τωρα για μια εβδομαδα δεν εχει αλλα λεφτα απο ΑΤΜ. χα χα χα
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4