Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 6 10
Call-Girls
8863
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η αλήθεια ειναι οτι οταν την συνάντησα στο σπιτι μου νομισα οτι είχε γίνει καποιο λάθος. Μου φάνηκε για κινεζακι ενω στις φωτο έμοιαζε ευρωπαια. Παντως μπηκε σπιτι με αέρα πολυ, εντυπωσιαστηκε δεόντως για το σπιτι, και εφυγε καρφί για μπανιο. Βγήκε ταχυτατα, με "διεταξε" να παω κι εγω, και μετα κατ' ευθείαν κρεββατι. Μερικα κουνηματα ενος πολυ ωραίου κώλου, γδύσιμο και φανηκε ενα παρα πολυ ομορφο και σφριγηλο και γυμνασμενο σωματα με μικρα πανεμορφα βυζακια με τέλειες ρωγες. Ξεκίνησε πιπα με ολα τα φοβερα διαδικαστικα περι υγειινής που περιέγραψαν και οι προλαλήσαντες. Μαλλον σπαστικα μου φανηκαν αλλα αν ειναι για το καλο μας να παει και κι αυτο... μετα ενα εξαιρετικα δραστηριο cow girl και μετα ιεαραποστολικο οπου και τελείωσα. Γενικα η διδικασια παρα πολυ βιαστική χωρίς γλωσσοφιλα και χωρις να προφτασω να γλυψω το τρυφερο και μικρο μουνακι της.
Μετα καθησαμε να φαμε το σουσι που ειχα παρει για να δω και τι σοι ανθρωπος ειναι. Ρωσσίδα αλλα με γονεις απο την Κινα, αντιπαθει τη χωρα της και ολες τις βόρειες χωρες και λατρευει τη Ελλαδα και το Ισραήλ αλλα προτιμαει τους Ελληνες που δεν ειναι τσιγκούνηδες !!!!!!! Τελος παντων η κουβέντα της εχει αρκετη πλακα, ειναι γλωσσοκοπανα αλλα τρυφερουλα και αρκετα προσγειωμένη στην πραγματικότητα.
Νομιζω οτι θαθελα να την ξαναδω αλλα με μεγαλυτερη ανεση χρονου.
Μετα καθησαμε να φαμε το σουσι που ειχα παρει για να δω και τι σοι ανθρωπος ειναι. Ρωσσίδα αλλα με γονεις απο την Κινα, αντιπαθει τη χωρα της και ολες τις βόρειες χωρες και λατρευει τη Ελλαδα και το Ισραήλ αλλα προτιμαει τους Ελληνες που δεν ειναι τσιγκούνηδες !!!!!!! Τελος παντων η κουβέντα της εχει αρκετη πλακα, ειναι γλωσσοκοπανα αλλα τρυφερουλα και αρκετα προσγειωμένη στην πραγματικότητα.
Νομιζω οτι θαθελα να την ξαναδω αλλα με μεγαλυτερη ανεση χρονου.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 10, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Οκτωβρίου, 2015
παικτη! ασε το sushi κ γαμα το pussy!
pilofori
08 Οκτωβρίου, 2015
Τι σεξ και σούσι ρε φίλε, έπρεπε να της σκίσεις το κωλάρα για να θυμάται τι εστί Greek man
Larson
10 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Σωστος συντροφε!
G
GeorgePanou1
10 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Μπα δεν νομιζω οτι αξιζει
G
GeorgePanou1
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4