Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 6 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Άλλη μια βόλτα χθες αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο του πάρκου για να διαπιστωθεί εάν η Nicole βρίσκεται πράγματι στην Ελλάδα (που ήμουν σίγουρος ότι βρίσκεται γιατί το συγκεκριμένο πρακτορείο δεν κάνει τέτοιες “λαδιές”) αλλά και να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι και στην πράξη την εμφάνιση της και τις ικανότητές της στον αγώνα.
H Nicole βρίσκεται όντως στην Αθήνα ερχόμενη από το Παρίσι όπου δεν της άρεσε και ιδιαίτερα η μενταλιτέ των Γάλλων και εδώ την έχει καταβρεί με τους Έλληνες Έχει περάσει και από Ισραήλ όπου μέχρι να γνωρίσει του Έλληνες άντρες θεωρούσε τους Ισραηλινούς τους καλύτερους από πλευράς συμπεριφοράς και εμφάνισης.
Εμφανισιακά έχει μπερδέψει αρκετά αφού στο προφίλ της υπάρχουν οι καθαρά επαγγελματικές φωτογραφίες της καθώς και δύο αποτυχημένες ασπρόμαυρες selfie. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι από πλευράς προσώπου είναι πιο κοντά στη selfie φωτό. Εξωτικό ή όχι το πρόσωπο αυτό θα το κρίνει σίγουρα ο καθένας με τα δικά του κριτήρια. Αυτό που είδα δεν με χάλασε. Άψογα μακιγιαρισμένο κοντοπούτανο στο 1.65 max πάνω στις 10ποντες σουέτ σκούρες μπλέ γόβες. Μαύρα εσώρουχα με ασημί στράς συμπλήρωναν το πακέτο υποδοχής όπου σημειωτέων δεν είχα ζητήσει dress code.
Κινεζοφέρνει στα χαρακτηριστικά προσώπου αλλά όχι έντονα. Μαύρα μακρυά φρεσκολουσμένα μαλλιά, μαύρα εκφραστικά μάτια, περιποιημένες γραμμές στα φρύδια, εντονότερα από το φυσιολογικό “μήλα” και σαρκώδη χείλη συνθέτουν το αμφιλεγόμενο πρόσωπο της το οποίο στις επαγγελματικές φωτογραφίες έχει υποστεί ένα 20% photoshop.
Στο σώμα τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλύτερα αφού είναι γυμνασμένη, σφιχτή και με κωλάρα που χαίρεσαι να χουφτώνεις και να ρίχνεις δυνατά σκαμπίλια. Βυζί Β με πεταχτές σκληρές ρώγες, μέση πλάκα με piercing στον αφαλό και πόδια γυμνασμένα και καλοσχηματισμένα. Μια μικρή ζωγραφιά κοσμεί την βάση της σπονδυλικής της στήλης και μια φράση στα Εβραικά την εσωτερική πλευρά του αριστερού της χεριού.
Οι διαθέσεις της ήταν έντονες με το που μπήκα στο δωμάτιο. Σκαρφάλωσε πάνω μου και με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα. Στη συνέχεια με έπιασε από το χέρι με οδήγησε στο μπάνιο μου προσέφερε καθαρή πετσέτα σώματος, μου υπέδειξε τα αφρόλουτρα και μου έστρωσε και πετσέτα μπροστά στην μπανιέρα για να πατήσω βγαίνοντας!!!!
Μετά το μπανάκι με ρώτησε εάν θα ήθελα καφέ ή τσάι ή νερό, της είπα αργότερα ίσως και ανεβήκαμε μαζί στο κρεβάτι. Ξεκινήσαμε με όμορφα βαθιά και υγρά γλωσσόφιλα και γλειψίματα στο σώμα εκατέρωθεν. Μου αφαιρεί την πετσέτα, ξεκινάει να τον παίζει με το χέρι για λίγη ώρα και κάπου εκεί κάνει την εμφάνιση του για πρώτη φορά το Мирамистин. Μου ψεκάζει το καυλί x5 και στη συνέχεια βάζει στο στόμα της το ειδικό σωληνάκι ψεκασμού ψεκάζει επίσης x5, κάνει μπουκώματα για 2-3 δευτερόλεπτα και σκουπίζεται με μωρομάντηλο!!!! Αυτό παίκτες δεν το είχα ματαξαναδεί. Έμεινα άναυδος για λίγο και τις λέω τι κάνεις εκεί τρελάθηκες; Νοοοο it is good μου απαντάει. Οκ κοπέλα μου κάνε ότι θέλεις εγώ ήρθα εδώ να σε πηδήξω και δεν με σταματάει ούτε ολόκληρο Μπακάκο να έχεις μαζί σου.
Ξαπλώνω ανάσκελα και μου ξεκινάει μια ωραία πίπα με εναλλαγές στην ταχύτητα και στο βάθος. Έπαιζε και τα μπαλάκια και σάλιωνε αρκετά. Στο πεντάλεπτο η πίπα είχε γίνει άγρια αφού της τον κάρφωνα μέχρι το λαρύγγι σηκώνοντας την λεκάνη και πιέζοντας δυνατά το κεφάλι της προς τα κάτω. Έτσι όπως είναι μικρόσωμη είναι πολύ εύκολη στον χειρισμό, την γυρνάω ανάσκελα την καβαλάω και της τον δίνω ξανά στο στόμα αφού πρώτα άρπαξε ένα μωρομάντηλο για να σκουπίσει τα σάλια!!! Μετά την πίπα σειρά είχε το ιεραποστολικό. Της βγάζω το στρινγκάκι, αρπάζει τον κύριο Мирамистин, ψεκασμός στο καβλί x5 πέρασμα καπότας και συνέχεια με ιεραποστολικό. Πολύ γρήγοροι ρυθμοί με πρωτοβουλίες από την πλευρά της στον ρυθμό και με παραλλαγές, πόδια κλειστά μπροστά, ορθάνοιχτα, κλειστά στο πλάι, επιθετικά με τα πόδια να φτάνουν στους ώμους της. Την ανασηκώνω και την φέρνω σε στάση cowgirl και την άφησα να κοπανιέται πάνω μου με ιδιαίτερη τέχνη. Σκύβει μπροστά με γλειψίματα και γλωσσόφιλα και παίρνω πρωτοβουλία να της χουφτώσω τα κωλομέρια και να δώσω ρυθμό καρφώνοντας της με άνεση 2 δάχτυλα στην καθαρή κωλοτρυπίδα της που το ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα από τα βογγητά που έβγαζε. Της λέω πάμε πίπα ξανά. Πετάγεται βγάζει την καπότα, τα γνωστά με τον κύριο Мирамистин x5 στο καβλί, x5 μπουκώματα και ξεκίνημα πίπας. Στην πορεία της πίπας σκέφτηκα δεν την πήρα στα τέσσερα για να δούμε. Την κόβω της λέω βάλε καπότα, σκούπισμα με μωρομάντηλο αυτή, καβλί ψεκασμός x5, άψογο στήσιμο στα 4, σφυροκόπημα, κωλοδάχτυλα, βογγητά. Γύρισμα ιεραποστολικό και αυλαία στο σώμα της.
Με σκούπισε, μου έφτιαξε καφεδάκι, είπαμε μερικές μαλακίες για κανένα 5λεπτο αφού τα Αγγλικά της δεν προσφέρονται για κάτι παραπάνω. Μου λέει να σου κάνω μασαζάκι. Αφησε το μασαζ της λέω και πάμε για δευτερο γύρω αφού είχα φτιαχτεί σχεδόν ξανά. Τα γνωστά ψεκάσματα και μπουκώματα, πίπα, ιεραποστολικό και ξανά πίπα. Αργούσα να τελειώσω και ο χρόνος τελείωνε. Απλώνεται πίσω τεντώνει πόδια χώνει 4 δάχτυλα στο ανοιχτό και ροζουλί εσωτερικά μουνί της και αρχίζει να μαλακίζεται με λύσσα. Τον έπαιζα ταυτόχρονα και την ρωτάω θα τελειώσω σε λίγο κάνεις CIM; Εισπράττω την απάντηση: For money I do anything!!! Λέω καλά άμα είναι να σου δώσω 50 ξέχνα το. Έλα και βάλτον στο στόμα γιατί τελειώνω σε λίγο και πέταξε τα έξω. Εδώ γράφτηκε ο επίλογος της συνάντησης.
Μου φόρεσε και μου κούμπωσε το πουκάμισο, μου έφερε τα παπούτσια της έδωσα τα δούλευτρα και αποχώρησα ευχαριστημένος.
Για όσους ενδιαφέρονται δίνει και κώλο αλλά γενικά δεν της αρέσει. Μου πρότεινε εάν θέλω να πάω και με κανένα φιλαράκι για να την παρτουζόσουμε.
Εν κατακλείδι. Της έκανα παρατήρηση για την υπερβολική χρήση Мирамистин και της είπα πως αυτό δεν αρέσει και τόσο στου πελάτες. Είναι σκυλί στη μάχη αλλά δεν ξέρω εάν θα ξαναπάω αν δεν χαλαρώσει λίγο με την αποστείρωση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 03, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
busterd
Τιμημένος
Εγγραφή:
17 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
51
Likes:
6.540
Πόντοι:
10.617
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kostasm2005, Blizardeye

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Οκτωβρίου, 2015
Τόσο ψέκασμα ούτε τον Αύγουστο στη δακοκτονία Μεγάλο χαμόγελο

Πάντως στη συμπεριφορά, δούλα κανονική.

Άξιος Καπέλο
04 Οκτωβρίου, 2015
+1 Φυσικά. Καπέλο

Ωραία αναλυτική περιγραφή για άλλη μία φορά Ματάκι
05 Οκτωβρίου, 2015
Πάλι καλά που δε στον έβαλε και εδώ Αυτόκαυστο NEUTRA B2. ... Μεγάλο χαμόγελο

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3