Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 3 10
Call-Girls
6127
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Είναι μερικές φορές που βρίσκεσαι μπροστά στο δίλημμα του να βγάλεις τα σώψυχά σου στον πρώτο τυχόντα του δρόμου (ή αν θέλεις ακόμα και σε χιλιάδες αναγνώστες ενός φόρουμ), κι άλλες που τα κρατάς μέσα σου, γιατί εκεί πρέπει να μείνουν, γιατί εκεί είναι η θέση τους λόγω της φύσης τους..
Μπροστά σ' αυτό το δίλημμα και σ'αυτή τη περίπτωση διαλέγω την πρώτη εκδοχή για ένα και μόνο λόγο, -σε καμία περίπτωση προσωπικό- καθόλα απαραίτητο, για να καταλάβουμε καλύτερα σαν σύνολο -όσο και υποκειμενικά κι αν είναι κάποια πράγματα- τι παίζει στην 'ανοιχτή' ερωτική σκηνή της πόλης μας, αν θέλετε ευρύτερα να προβληματιστούμε για το πως μπορούμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα εφόσον μπορούμε.
Η 'Ρομίνα' δεν είναι από την Ρουμανία, έτσι της έχουν πει να λέει από το πρακτορείο για ευνόητους λόγους.
Είναι μια καλοσυνάτη μανούλα στα 30+ και δουλεύει για να αποκαταστήσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει, το οποίο δεν σχετίζεται με τους πελάτες της. Πρόβλημα που αντελήφθην ιδίοις όμμασι. Ήταν συνεπέστατη στο ραντεβού της κι εμφανίστηκε απλά ντυμένη.
Άκυρο το ότι μπήκε αμέσως για μπάνιο κι έσκασε χωρίς να ρωτήσει αν ήθελα τις ζαρτιέρες που φόρεσε. (Δεν προκαλείς έτσι τον πελάτη..τις φοράς μπροστά του και κόβεις λίγο χρόνο πάρλας στο ενδιάμεσο 1ου και 2ου. Παίξε.)
Εργάτρια με κάπως άνω του μετρίου απόδοση. Εξερευνητική, σε κάθε περίπτωση ανθρώπινη θα έλεγα, μέχρι εκεί όμως.
Όταν συνειδητοποιείς ότι σ ένα δωμάτιο ξενοδοχείου μ ένα call girl δεν πας να ντιλάρεις για το υπόλοιπο της ζωής σου κάπου και μ αυτή την σκέψη μόνο, η εμπειρία αυτόματα σου λέει:
Ένας γύρος φτάνει...μια μόνο συνάντηση είναι αρκετή...
Είμαι σίγουρος ότι σαν PSE ανεβάζει πολλές στροφές καθώς το επιτρέπει το σωματότυπο όμως παραδόξως παρ'όλη την εντύπωση που δίνει εξαιτίας της συμμετοχής της σ' εμένα δεν το έβγαλε..
Αυτά για την κοπέλα...
Ένα σχόλιο για το πρακτορείο...αρκετά εξυπηρετικά τα κορίτσια όμως κατάλαβα ότι και στο εν λόγω έμμεσα, όπως συμβαίνει παντού άλλωστε, προωθούν αυτές που θέλουν. Δε μου πέφτει λόγος, τη δουλειά τους κάνουν όλοι...
Απ' το AGN έχω πάρει άλλη μία, την Άριελ για την οποία δεν έγραψα κι ούτε θα γράψω, καθότι ειδική περίπτωση για ειδικούς αναγνώστες και λίγους πραγματικούς λάτρεις της άγριας φύσης...(Δε μασήσαμε ευτυχώς..Ρωσσικής τακτικής βιωμένης in detail γαρ)
Αν δεν ανεβάσει επίπεδο εμένα προσωπικά, δε με ξαναβλέπουν.
Γιατί αυτή η μετριότητα;
Μπροστά σ' αυτό το δίλημμα και σ'αυτή τη περίπτωση διαλέγω την πρώτη εκδοχή για ένα και μόνο λόγο, -σε καμία περίπτωση προσωπικό- καθόλα απαραίτητο, για να καταλάβουμε καλύτερα σαν σύνολο -όσο και υποκειμενικά κι αν είναι κάποια πράγματα- τι παίζει στην 'ανοιχτή' ερωτική σκηνή της πόλης μας, αν θέλετε ευρύτερα να προβληματιστούμε για το πως μπορούμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα εφόσον μπορούμε.
Η 'Ρομίνα' δεν είναι από την Ρουμανία, έτσι της έχουν πει να λέει από το πρακτορείο για ευνόητους λόγους.
Είναι μια καλοσυνάτη μανούλα στα 30+ και δουλεύει για να αποκαταστήσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει, το οποίο δεν σχετίζεται με τους πελάτες της. Πρόβλημα που αντελήφθην ιδίοις όμμασι. Ήταν συνεπέστατη στο ραντεβού της κι εμφανίστηκε απλά ντυμένη.
Άκυρο το ότι μπήκε αμέσως για μπάνιο κι έσκασε χωρίς να ρωτήσει αν ήθελα τις ζαρτιέρες που φόρεσε. (Δεν προκαλείς έτσι τον πελάτη..τις φοράς μπροστά του και κόβεις λίγο χρόνο πάρλας στο ενδιάμεσο 1ου και 2ου. Παίξε.)
Εργάτρια με κάπως άνω του μετρίου απόδοση. Εξερευνητική, σε κάθε περίπτωση ανθρώπινη θα έλεγα, μέχρι εκεί όμως.
Όταν συνειδητοποιείς ότι σ ένα δωμάτιο ξενοδοχείου μ ένα call girl δεν πας να ντιλάρεις για το υπόλοιπο της ζωής σου κάπου και μ αυτή την σκέψη μόνο, η εμπειρία αυτόματα σου λέει:
Ένας γύρος φτάνει...μια μόνο συνάντηση είναι αρκετή...
Είμαι σίγουρος ότι σαν PSE ανεβάζει πολλές στροφές καθώς το επιτρέπει το σωματότυπο όμως παραδόξως παρ'όλη την εντύπωση που δίνει εξαιτίας της συμμετοχής της σ' εμένα δεν το έβγαλε..
Αυτά για την κοπέλα...
Ένα σχόλιο για το πρακτορείο...αρκετά εξυπηρετικά τα κορίτσια όμως κατάλαβα ότι και στο εν λόγω έμμεσα, όπως συμβαίνει παντού άλλωστε, προωθούν αυτές που θέλουν. Δε μου πέφτει λόγος, τη δουλειά τους κάνουν όλοι...
Απ' το AGN έχω πάρει άλλη μία, την Άριελ για την οποία δεν έγραψα κι ούτε θα γράψω, καθότι ειδική περίπτωση για ειδικούς αναγνώστες και λίγους πραγματικούς λάτρεις της άγριας φύσης...(Δε μασήσαμε ευτυχώς..Ρωσσικής τακτικής βιωμένης in detail γαρ)
Αν δεν ανεβάσει επίπεδο εμένα προσωπικά, δε με ξαναβλέπουν.
Γιατί αυτή η μετριότητα;
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 01, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
110€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές πιο σίγουρες και αριθμητικά ισοδύναμες όταν υπάρχουν άλλες προτεραιότητες στη ζωή.
Κι όταν τρώς άκυρα από κοπέλες που χεις ταίσει ψωμάκι μοιραία κατευθύνεσαι σε βραδυές που δεν θα θυμάσαι εύκολα τον πραγματικό λόγο που τις επιδίωξες..
Τίποτα δεν κλαίω πάντα προχωράω μπροστά
Δυστυχώς είναι αλήθεια ότι το επίπεδο των κοριτσιών του συγκεκριμένου γραφείου έχει πιάσει πάτο και το λέω όντας χρόνια πελάτης τους...
Η γνώμη σου δεν έχει κανένα απολύτως βάρος για 2 λόγους:
1. Στα μισά+ μηνύματά σου αποθεώνεις το AGN, δικαίωμά σου βέβαια. Με νομικούς όρους αυτό που κάνεις αυτή τη στιγμή εγώ θα το ονομάσω κατά κάποιο τρόπο ..'έννομο συμφέρον'. Μη μπερδεύεσαι όμως, δεν υπονοώ κάτι Μιλάω σχεδόν πάντα πάνω στα γεγονότα.
2. Δε μπορείς να μιλάς για Ντομινίκα γιατί μετράει μόνο 48 ώρες. ( η Αλεξάντρα είναι μία από τα ίδια... κάτι πιο φρέσκο από Άριελ).
Από τα ονόματα που αναφέρεις μπορεί ίσως κάποια να αξίζουν όντως για 1-2 φορές. Μη ξεχνάς ότι οτιδήποτε δεν έχει 'ταυτότητα' είναι ένα τίποτα , κι όταν έχεις 16 κι αξίζουν 2 είσαι μία από τα ίδια με πολλά άλλα...
3. Δεν έχει τρία. Αν είχε δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να σου απαντήσω
Καλή συνέχεια.