Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 85 10
Call-Girls
136414
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Συνεννόηση με 5-6 SMS και μία μικρή δυσκολία στην επικοινωνία μιάς και η κοπέλα δέν καταλάβαινε αυτά που της έστελνα στα αγγλικά. Το ραντεβού κλείστηκε λοιπόν 3 τέταρτα μετά την επικοινωνία που είχαμε πράγμα πολύ θετικό. Αρνητική εντύπωση μου έκανε όμως πως ήθελε να μάθει το ψευδώνυμο μου μέσα στα μηνύματα που ανταλλάξαμε. Η κοπέλα εμφανίστηκε στην ώρα της με ωραίο φόρεμα ευγενική και ευδιάθετη. Είχε ωραίο πρόσωπο και σώμα αλλά μέτριο σε μέγεθος στήθος. Μόλις την είδα είπα θα περάσουμε καλά αλλά μόλις έδειξε το στήθος της χαλάστηκα ελαφρός. Δέν το λές καθόλου άσχημο απλά εγώ ίσως το περίμενα λίγο πιο γεμάτο. Να σημειώσω πως μετά την είσοδο της στο δωμάτιο δέν έκανε μπάνιο, αμέσως άναψε τσιγάρο και είπαμε 2 κουβέντες.Παρατήρησα πως τα νύχια των χεριών και των ποδιών της ήταν άβαφτα. Μόλις τελείωσε το τσιγάρο μένει με το στρινγκ και αρχίζει μία πίπα επιφανιακή θα έλεγα και χωρίς ιδιαίτερες προσπάθεις για deepthroat. Μετά απο κάνα 5 λεπτο την ρωτάω στα Αγγλικά πόσο βαθιά μπορεί να το βάλει στο στόμα και με ρωτάει τι? και τις το ξαναλέω και με ξαναρωτάει τι? και 3η φορά και πάλι τα ίδια!! Ε αυτό ήταν στράβωσε κ σηκώθηκε να ντυθεί να φύγει λέγοντας οτι δεν είναι σαν αυτές του δρόμου. Πήρε λοιπόν τα 50 απο τα 100 ευρώ που είχα αφήσει στο κρεβάτι κ έφυγε. Το ύφος μου την ώρα που της είπα αυτό ήταν ελαφρώς χαρούμενο και με ελπίδα για μία πιό ποιοτική πίπα και αυτό το τονίζω προς αποφυγή μερικών που ίσως μου πουν κάτι για τον τρόπο μου. Και στο κάτω κάτω αυτή είναι η δουλειά της, πως να το κάνουμε? Στην γκόμενα μου να ρωτήσω πόσο βαθιά μπορεί να τον πάρει στο στόμα δέν θα παρεξηγηθεί!! Αν δέν είχε όρεξη να γαμηθεί να μήν ερχόταν καθόλου!! Εμένα μου στοίχησε 50 + 20 το ξενοδοχείο = 70ευρώ για 5 λεπτά στοματικού έρωτα. Κακώς τα λεφτά τα είχα αφήσει στο κρεβάτι γιατί δεν το συνηθίζω. Σκεφτείτε πως ούτε το μουνί της δεν πρόλαβα να δώ. Δέν μπορώ να καταλάβω γιατί συμπεριφέρθηκε έτσι. Αν την ενοχλησε κάτι θα μπορούσε απλά να μου το πεί, να ζητήσω συγνώμη και να συνεχίσουμε και όχι να σηκωθεί να φύγει!! Παρ’οτι προσπάθησα να της εξηγήσω οτι δέν ήταν κάτι τραγικό αυτό που της είπα η ίδια ήταν ανένδοτη. Πολύ πιθανό τελικά να μήν είχε ιδιαίτερη διάθεση και να έψαχνε αφορμή αλλά δέν φταίω εγώ. Το λοιπόν εκτός απο τα λεφτά που σπατάλησα, χάλασα και την διάθεση μου. Μάλλον εύκολο χρήμα ψάχνει και βαρέθηκε αυτό που κάνει..Τέσπα.
Καλή συνέχεια μάγκες..
Καλή συνέχεια μάγκες..
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Πάντως από τις φωτό δείχνει μουνάρα.. Δεν την έχω πάρει, αλλά αν είναι και με τέτοιο μαλλί..!!!
-- Αυτό που με απασχόλησε είναι το "σπυρί" που έγραψε ο παρακάτω αγωνιστής.....
Στο top 50 χτυπαει αμυγδαλες
Φοβερό.
Δηλαδή η διαφοροποίηση είναι ανάλογα με το πόσες ιντσες καταπίνει η πουτάνα?
Μέχρι πόσες ίντσες είναι του «σαλοιού» και πόσες του «δρόμου»?
Anyway αδερφε, κριμα, καλη τυχη την επομενη φορα!