Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 45 10
Call-Girls
150488
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Είχα 2 επιλογές εκείνο το βράδυ , ύπνος η διασκέδαση , κάπου κοντά 21.00 στέλνω sms , αναπάντεχα η απάντηση ήρθε άμεσα 00.00 η συνάντηση στο Lacoba , μπάνια ετοιμασία και βουρ για το Hotel .
Η Αλικη ήρθε με ένα ωραίο τζινακι και μακιγιαρισμένη ωραία , ξανθό ωραίο μαλλί και αδυνατισμένη στα κιλά που πρέπει.
Eιχα παραγγείλει και το ποτό μου και καυλωμένος foul.
Φιλια μεχρι εκεί που δεν παίρνει , χούφτωμα στις βυζαρες και ένας ρομαντισμός είχε αναδυθεί στο δωμάτιο - .
Πίπα μεχρι τέρμα , με απίστευτα κοιτάγματα και εγω να τραβάω την ξανθιά κώμη της κυρίας .
"Κράνος" και ξεκίνημα σε παρα πολλές στάσεις ,όρθια πλαγιαστή ...και ότι άλλο υπάρχει , δυνατό γαμήσι για 40 λεπτά.
Το κορίτσι εκείνο το βράδυ είχε πολύ όρεξη και μου πρόσφερε ένα δυνατό sex .
Μετά αράξαμε στο κρεβάτι και αυτή να μου πασπατεύει το πούτσο συνεχώς , φιλιά από έμενα και δάγκωμα στα βυζιά της , και ξεκίνησε να με τσιμπουκώσει , σε 10 λεπτά την έχυσα στο στόμα δυνατά , όλα μέσα ...και τα παπούτσια που λένε.
Μπραβο κορίτσι μου .
Η Αλικη ήρθε με ένα ωραίο τζινακι και μακιγιαρισμένη ωραία , ξανθό ωραίο μαλλί και αδυνατισμένη στα κιλά που πρέπει.
Eιχα παραγγείλει και το ποτό μου και καυλωμένος foul.
Φιλια μεχρι εκεί που δεν παίρνει , χούφτωμα στις βυζαρες και ένας ρομαντισμός είχε αναδυθεί στο δωμάτιο - .
Πίπα μεχρι τέρμα , με απίστευτα κοιτάγματα και εγω να τραβάω την ξανθιά κώμη της κυρίας .
"Κράνος" και ξεκίνημα σε παρα πολλές στάσεις ,όρθια πλαγιαστή ...και ότι άλλο υπάρχει , δυνατό γαμήσι για 40 λεπτά.
Το κορίτσι εκείνο το βράδυ είχε πολύ όρεξη και μου πρόσφερε ένα δυνατό sex .
Μετά αράξαμε στο κρεβάτι και αυτή να μου πασπατεύει το πούτσο συνεχώς , φιλιά από έμενα και δάγκωμα στα βυζιά της , και ξεκίνησε να με τσιμπουκώσει , σε 10 λεπτά την έχυσα στο στόμα δυνατά , όλα μέσα ...και τα παπούτσια που λένε.
Μπραβο κορίτσι μου .
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα