Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 17 10
Call-Girls
38934
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μετά από τις περιγραφές των συμπαικτών μπήκα κι εγώ στον πειρασμό να δοκιμάσω. Το κορίτσι με υποδέχθηκε με τα εσώρουχα...μάλλον δεν πρόλαβε να ντυθεί περισσότερο από το προηγούμενο ραντεβού. Χαμογελαστή σε όλη τη διάρκεια του ραντεβού, με πανέμορφα μάτια, αλλά ήταν αμακιγιάριστη και τα ξανθά χαρακτηριστικά της έδειχναν μια ατονία στο βλέμμα της. Πολύ ευχάριστη και με αρκετές γνώσεις σε πολλά θέματα...εκείνο που κατέχει καλά όμως είναι το σεξξξξξξ..... αφού μου πήρε μια καλή πίπα με μπόλικο γλύψιμο στα αρχίδια, ανέβηκε πάνω μου και ξεσκίστηκε στο πάνω κάτω....με καλές στάσεις του σώματος και καυβλωτικά στησίματα.....μετά την έβαλα στα 4 όπου την πήρα με κλειστά τα πόδια.....μεγάλη κάβλα η Ταμάρα...τέλος έχυσα στην κωλάρα της.... Στον δεύτερο γύρο επειδή αργούσα να τελειώσω και έγινε μούσκεμα στον ιδρώτα (κι εγώ) την έβαλα στα 4 να χώνει τον δονητή στην κωλοτρυπίδα, όσο εγώ της τον έβαζα στη μουνάρα της.... Με χάλασαν λίγο οι φακίδες στο στήθος, το οποίο είναι σιλικονάτο και κακοφτιαγμένο....
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη