Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 211 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ξεκινάω με μία περιγραφή της Μαρίνας με τα δικά μου μάτια.
Ψηλή γύρω στο 1.80, χαμογελαστή, επικοινωνιακή, ευδιάθετη με κωλάρα πολύ ωραίο κορμί για την ηλικία της και ποδάρες ατελείωτες. Η Μαρίνα έχει θυληκά, μακριά και πολύ όμορφα πόδια κάτι το οποίο είναι το αδύνατο μου σημείο. Το πρόσωπο για μένα ήταν μία χαρά και το βαθμολογώ με 8 για τις απίστευτες μπλέ ματάρες της. Το βυζί της δέν με πείραξε καθόλου που ήταν ψεύτικο. Είναι μια γυναίκα με θετική αύρα και θα σε κάνει να περάσεις όσο καλύτερα γίνετε.
Μπαινει στο δωμάτιο αφαιρεί τα ρούχα και πάει για μπάνιο. Γυρνώντας κεξινάει ένα άριστο για μένα τσιμπούκι με deepthroat όπου μου τον εξαφάνησε. Να σημειώσω οτι είναι η πρώτη γυναίκα στη ζωή που κατάπιε τον πούτσο μου ολόκληρο και ένιωσα το λαρύγγι της. Να τονίσω πως καμία μα καμία άλλη γυναίκα του χώρου και εκτός χώρου δεν το έχει κάνει, κάτι που της το είπα κιόλας. Μετά απο αυτό το τσιμπούκι ξεκινάμε το σέξ σε διάφορες στάσεις με πρωτοβουλίες απο την μεριά της. Αλλάξαμε 5-6 στάσεις. Είναι αρκετά δυναμική στο σέξ και έτσι πως ήταν σε στάση cow girl μου έκανε και 2-3 φορές squirting πάνω στο καυλί μου κάτι το οποίο συνοδεύτηκε με απίστευτο πάθος και ρώσικες λέξεις την στιγμή εκείνη. Μετά απο κάνα δίλεπτο απο το γεγονός ήρθε και το δικό μου τέλος. Επίσης να τονήσω πως πρώτη φορά μου κάνουν squirting.
Επιστροφή απο το μπάνιο και κουβεντούλα για 5-10 λεπτά. Είναι αρκετά συζητήσιμη και μπορείς να πείς πραγματα μαζί της. Μετά ξεκίνησε πάλι με μία ποδομαλακία κάτι που το ευχαριστήθηκα βλέποντας τις ποδάρες της μαζί με την μουνάρα της. Ξανά σεξ σε διάφορες στάσεις με αγαπημένη μου αυτήν στα όρθια μπροστά στον καθρέπτη να χαιδεύω την κωλάρα και το κορμί της ολόκληρο. Ήρθε για δεύτερη φορά το τέλος με πίπα, γλείψιμο της κάτω περιοχής και χύσιμο στο στόμα της. Ξανά ντουζάκι, της δίνω το δωράκι της και την αποχαιρετώ. Το σεξ καθόλη την διάρκεια κινήθηκε σε ρυθμούς κυρίως PSE αλλά είχε και στιγμές GFE.
Συνοψίζοντας αξίζει η γυναίκα αυτή και τιμάει το 60άρι. Είναι VFM και Θα την ξανατιμήσω στο μέλλον.
Καλή συνέχεια μάγκες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Stefanos the grait
Σεβαστός
59
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Σεπτεμβρίου, 2015
Ρε φίλε πόσο εύκολα την βρίσκεις..... Μιλάμε έχω ξεκολιαστεί στα τηλεφωνα και δεν μπορώ να την βρώ με τίποτα.......
08 Σεπτεμβρίου, 2015
Μάγκες μην μου αρχίζετε τα PM για το τηλ της Μαρίνας.. Μεγάλο χαμόγελο
Λίγο αν ψάξετε θα το βρείτε είτε στα "Σχόλια στο forum" της είτε ακόμα καλύτερα στα σχόλια της πρότελευταίας κριτικής του "dinger" Ματάκι
11 Σεπτεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ρε παιδια παιζει να μου στειλει και μενα κανενασ το τηλεφωνο της?
24 Σεπτεμβρίου, 2015
νομιζω πως δεν παιζει να την βρεις ποτε τη μαρινα,προσπαθω προσπαθω αλλα πακετο ολη την ωρα..
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4